xxxxx xxx vs. TOLEK B [NTW] ~ 8840.5%

• xxxxx xxx vs. TOLEK B [NTW] ~ 8840.5%

Na koniec dnia zrekompensowałem sobie mały przepał.

Znowu coś stało.

Dnia 08-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor xxxxx xxx

Lekki myśliwiec 2.268.795
    Okręt wojenny 11.111

Obrońca TOLEK B [NTW]

Duży transporter 9.821
    Lekki myśliwiec 71.981
    Statek kolonizacyjny 1
    Sonda szpiegowska 12.269
    Bombowiec 46
    Niszczyciel 3.009
    Gwiazda Śmierci 18
    Pancernik 1.107
    Reaper 632
    Pathfinder 3.468
    Wyrzutnia rakiet 639
    Lekkie działo laserowe 542
    Ciężkie działo laserowe 110
    Działo Gaussa 98
    Działo jonowe 68
    Mała powłoka ochronna 1
    Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor xxxxx xxx

Lekki myśliwiec 2.243.845 ( -24.950 )
    Okręt wojenny 11.063 ( -48 )

Obrońca TOLEK B [NTW]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    0 Metalu, 787 Kryształu i 2.480.382 Deuteru

Agresor stracił łącznie 102.680.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 1.288.605.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 517.582.100 metalu i 366.468.200 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 2.481.169 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 440.572.100
    Kryształ: 340.798.987
    Deuter: 2.480.382
    agresor zyskał łącznie 783.851.469 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -667.504.000
    Kryształ: -500.081.787
    Deuter: -123.500.382
    obrońca stracił łącznie 1.291.086.169 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1
  • Lepiej niż poprzednio. Ten nieudany lot, to chyba na mnie. Siedzę na koncie, patrzę a Ty mi całą flotą walisz na pustego moona. Myślę sobie WTF? Napisałem do Ciebie, żebyś sobie zeskanował najpierw gdzie flota stoi, kordy nawet ci podałem, ale masz mnie zablokowanego ?( . Dlaczego misiu, dlaczego?
    Teraz jakieś push konto wali mi coś takiego i zastanawiam się, czyja to sprawka? prnt.sc/vyl5lf
    A TolekB, to prawdziwy Banan. Dostał złoma, wie że jesteś w pobliżu i zostawia jeszcze większa flotę. Odważny czy głupi? A może...?

Dziwne rzeczy się dzieją :quasi:

Ale graty, przetapiaj, skoki punktowe masz niesamowite - zysku masz na miliard a przetopu na cztery mld, BRAWO TY
  • Usagi napisał(a):

Lepiej niż poprzednio. Ten nieudany lot, to chyba na mnie. Siedzę na koncie, patrzę a Ty mi całą flotą walisz na pustego moona. Myślę sobie WTF? Napisałem do Ciebie, żebyś sobie zeskanował najpierw gdzie flota stoi, kordy nawet ci podałem, ale masz mnie zablokowanego ?( . Dlaczego misiu, dlaczego?
    Teraz jakieś push konto wali mi coś takiego i zastanawiam się, czyja to sprawka? prnt.sc/vyl5lf
    A TolekB, to prawdziwy Banan. Dostał złoma, wie że jesteś w pobliżu i zostawia jeszcze większa flotę. Odważny czy głupi? A może...?

Dziwne rzeczy się dzieją :quasi:

Ale graty, przetapiaj, skoki punktowe masz niesamowite - zysku masz na miliard a przetopu na cztery mld, BRAWO TY
    Ach ty mój słodziaku, jak ja uwielbiam te twoje teorie spiskowe :D

Jeśli chodzi o te twoje ataki, to szczerze współczuję, nie lubię takich akcji. To z leksza chamówa.
    Zauważ, że przeniosłem dziś dwie planety i przeklikałem kopalnie i badanie. Ot cała tajemnica, a skąd mam na to sure? A no widzisz, jednocześnie jak robiłem to ST wpadł mi ładny zysk u sąsiada ekonoma na ponad 600kk, dziś akurat oglądam film i siedzę, ale wytłumaczę Ci.
    Wstaje bardzo wcześnie, pijąc rano kawę wysyłam 24 sloty na idlaki, jadę do pracy, rozdaje pracę, piję kolejna kawę, w tym czasie wracają fotki więc wysyłam je ponownie. Operacje powtarzam do wieczora, przeplatając expami. Nie moja wina, że mam taką pracę, że mam dostęp do komputera, a w tej chwili gram z telefonu. Mam spore eko, nawet więcej niż spore, mam farta co widać w tym dziale. Jak sobie poskładasz to wszystko do kupy to będziesz wiedział skąd takie przyrosty. Podpowiem Ci, że na każdym Uni zadziwiam takimi przyrostami, regularnie jestem zgłaszany, co nawet mnie rajcuje, ale popytaj kolegów ile można zarobić latając regularnie po idlakach. Starcia tytanów to tylko bonusy do ciężkiej pracy, ale ty tego nie zrozumiesz. Masz już taką naturę.
    Mimo wszystko pozdrawiam i fajnie, że obserwujesz, a spokojnie zezlomuje cię :D
  • Nie, no spoko luz. Moje idlaki tez trzymają codziennie po 100 mln sorki, wiec to wszystko wyjaśnia. 2 mld z idlakow, codziennie st to kolejny miliard + eko... Wszystko się zgadza ;)
    Swoja droga khz i piwek mogą juz czuć się zagrozeni, za pół roku ich wyprzedzisz w statusach.

A mnie tez straszysz i straszysz albo raczej mi obiecujesz i co? No nic.
    I nie zazdroszczę Ci i nie mam zamiaru zgłaszać, u mnie nie będziesz miał powodu do rajcowania się ;)
  • Usagi napisał(a):

Nie, no spoko luz. Moje idlaki tez trzymają codziennie po 100 mln sorki, wiec to wszystko wyjaśnia. 2 mld z idlakow, codziennie st to kolejny miliard + eko... Wszystko się zgadza ;)
    Swoja droga khz i piwek mogą juz czuć się zagrozeni, za pół roku ich wyprzedzisz w statusach.

A mnie tez straszysz i straszysz albo raczej mi obiecujesz i co? No nic.
    I nie zazdroszczę Ci i nie mam zamiaru zgłaszać, u mnie nie będziesz miał powodu do rajcowania się ;)
    Pół r :D oku ? Jaja sobie robisz
  • Gratuluje XXX kolejnego ST. Idziesz na maxa dobrze mieć taką pracę która pozwala na odrobinę rozrywki i oderwania się od obowiązków.
    Tolek SzO bo na pewno będzie.
    Usagi....kto tu jest banan? o ile potrafię liczyć złoma jakiego zebrałeś starczyłoby na co najmniej 10 takich jak Tolek. Ahh przepraszam dwa złomy + płacz że leżącego się nie kopie. Bym zapomniał. I coś mam wrażenie że kolejny wisi w powietrzu. Zanim się z kogoś będziesz śmiał popatrz na siebie.
  • Uuuuu ależ mi pocisnąłeś @YTTM, tylko nie zapominał, że ja dostałem raptem 3 gongi, raz poważnego 2x nieodczuwalnego (na transporterach), ale sam zrobiłem ponad 10x tyle. A z każdej wtopy wyciągam wnioski, czego nie mogę powiedzieć o Bananie. A jeśli piszesz "+ płacz, że leżącego się nie kopie", to zadam pytanie: a kopie?
    Ja niczym ten królik, samuraj-ronin Usagi, mam swoje zasady, które przez większość flociarzy nie są akceptowane. Nie dobijam wrogów, wystarczy mi ST nie muszę wyfarmiać i dobijać przeciwnika, nie atakuję graczy z niskiego TOP, bo nie są dla mnie zagrożeniem (chyba, że oni zaczną), każdemu pokonanemu życzę Szybkiej odbudowy, jeśli nawet nie pałamy do sobie miłością. Ckliwe to i żałosne ale warto mieć jakieś zasady.

Czy kolejne ST wisi w powietrzu? Hmmm jeśli banan nie wyciągnie wniosków to być może.