El Pancho [J-W] vs. veni ~ 19513.03% 198 życzeń

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• El Pancho [J-W] vs. veni ~ 19513.03% 198 życzeń

Cześć i czołem
    Przymierzałem się do klikania tego pana tydzień temu, ale jakoś zbrakło czasu. Potem gracz poszedł na U i wrócił chyba wczoraj wiec, pomyślałem ze to ten czas. Fala patrzę leci flotka tak ja zawsze na stacje, przerzuciłem szybko dex na klikanie, tepek floty i czekanie na zawrotkę stacji (niecałe 2 h klikania) dalsze szczegóły niżej:

Dedykacje dla Sojka, kamyka z Dorado jeśli jeszcze tu zaglądasz.

Obroncy :gszo: pogratulował
    • veni05.12.2020 16:17:57
    • zostawileś mi 7sek na ucieczkę, fachowa robota.
      Gratulacje!

Dnia 05-12-2020 16:13:50 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor El Pancho [J-W]

Duży transporter 1
    Okręt wojenny 10.618
    Lekki myśliwiec 386.541
    Krążownik 82.641
    Pancernik 49.224

Obrońca veni

Mały transporter 24.186
    Duży transporter 2.448
    Lekki myśliwiec 22.530
    Ciężki myśliwiec 2.100
    Krążownik 2.588
    Okręt wojenny 1.399
    Statek kolonizacyjny 97
    Recykler 899
    Sonda szpiegowska 243.974
    Bombowiec 1.487
    Satelita słoneczny 5.162
    Niszczyciel 474
    Gwiazda Śmierci 198
    Pancernik 3.500
    Pathfinder 4.047
    Wyrzutnia rakiet 1
    Lekkie działo laserowe 7

Po bitwie...

Agresor El Pancho [J-W]

Duży transporter 0 ( -1 )
    Okręt wojenny 9.450 ( -1.168 )
    Lekki myśliwiec 323.310 ( -63.231 )
    Krążownik 73.096 ( -9.545 )
    Pancernik 43.860 ( -5.364 )

Obrońca veni

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    5.990.656 Metalu, 404.325 Kryształu i 16.965.451 Deuteru

Agresor stracił łącznie 1.055.761.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 3.269.226.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 1.046.085.000 metalu i 905.217.500 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 23.360.432 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 21%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 457.996.656
    Kryształ: 543.489.825
    Deuter: -82.584.549
    agresor zyskał łącznie 918.901.932 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -1.504.094.156
    Kryształ: -1.448.710.825
    Deuter: -339.781.451
    obrońca stracił łącznie 3.292.586.432 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez El Pancho ().

• Co racja to racja, polecałbym zastanowić się kogo w sojuszu macie i jakie wartości nim kierują.
    7 sekund to jeszcze rozumiem ale powiedzcie mi jak uciec w 3 sekundy nie korzystając z żadnych skryptów ?
    Obrońcy pakiecik.
    "Wojna miesza, zrównuje, chłop czy filozof - wszyscy są do umierania"
    Solo -1269%,1051%,261%
    ACS -929%
  • sizmen napisał(a):

Ja Ci gratulować nie będę.

Najpierw nas chciałeś sprzedać, potem zacząłeś obrażać a teraz grozisz?

Nie wiem co Ty masz w głowie i kim jesteś, ale dziwie się tym, którzy Ci biją brawo, bo na to nie zasługujesz
    Dziękuje i Tobie że się wpisałeś generalnie jako "przywódca sojuszu topowego" powinieneś wiedzieć że nigdy nikogo nie obrażałem jak na to nie zasłużył. Nigdy nikomu nie groziłem trzeba było to zgłosić do GO za cos takiego jest ban czemu tego nie zrobiliście??? Za obrazy również sa przewidziane bany. Myślałem że nie wpiszecie się tutaj, ale jednak. Czyli zaczęliście się bać.. W sojuszu masz tylko jedna osobą która jest wartościowa jest to Maicon reszta to zwykłe farmy, dziwisz się ze potraktowałem was tak, jak z 10 ST 8 jest na WETERANACH Tylko czego jesteście weteranami bo napewno nie og jak nawet nie wiecie jak fs puszczać. Jak zacząłem grę na tym uni parę osób z sojuszu pytało się mnie czy fs na własnego PZ jest bezpieczny...

Roveristo napisał(a):

Co racja to racja, polecałbym zastanowić się kogo w sojuszu macie i jakie wartości nim kierują.
    7 sekund to jeszcze rozumiem ale powiedzcie mi jak uciec w 3 sekundy nie korzystając z żadnych skryptów ?
    Obrońcy pakiecik.
    Dziękuje również Tobie że się wpisałeś, Uwierz mi, że nie rozumiesz mało grałeś mało wiesz. Odpowiedz masz u Pana wyżej ale to jeszcze nie to do końca. Może niedługo będziesz mieć okazje przekonać się czy da się uciec w 3 sek, a może w 7. Powodzenia!
  • Czytając Twoje wpisy na forum sprawiasz wrażenie osoby elokwentnej ale nadal nie widzisz co według nas zrobiłeś źle.
    Grałem na nie jednym uni i w nie jednym sojuszu, nie raz z topowymi graczami i flociarzami. Za czasów studenckich kiedy nie miałem dzieci i więcej czasu i zdrowia żeby zarwać nockę sam latałem wyliczając zawrócone floty czy też znikające PZ. Nie odbieram Ci umiejętności latania bo widać że to potrafisz jednak tutaj chodzi o co innego.
    Będąc w naszym sojuszu próbowałeś sprzedać dane o naszej aktywności innemu sojuszowi w zamian za aprobatę i przyjęcie. Jakich graczy byśmy w sojuszu nie mieli (bardziej czy mniej doświadczonych) honorowy gracz takich rzeczy nie robi.
    Nie podoba mi się że piszesz że ktoś zasłużył na obrażanie albo że jakiś gracz jest bardziej wartościowy od innych. Może jestem trochę idealistą ale za tymi cyferkami kryją się jednak ludzie. Nie każdy ma czas bądź nawet umiejętności żeby być najlepszym jednak mimo to nadal klikamy żeby miło spędzić czas ze znajomymi. Zasady rozgrywki otwarcie tego nie zabraniają jednak takie sytuacje jak ta tylko psują zabawę i zniechęcają (na szczęście żadna flota nie spadła z tego powodu). Widzę że potrafisz użyć słowa Dziękuję więc Przepraszam na pewno też nie jest Ci obce.

Zadałeś również pytanie czego weteranami jesteśmy. Interpretacja może być różna, ja widzę siebie jako weterana ponieważ przygodę z ogame zaczynałem jeszcze na uni 37 kiedy gra wyglądała tak: wykop.pl/wpis/7815012/ostatni-…ame-pozniej-bylo-tylko-g/
    Co do Twoich pogróżek rychłych odwiedzin to jest coś co akurat bardzo lubię bo właśnie do tego jest forum :) nadaje pikanterii rozgrywce. Póki co jestem Zbieraczem więc może nie wiele przywieziesz z takiej wycieczki ale teraz mam dodatkową motywację na zmianę klasy na Generała :)

Pozdrawiam Yildun i panowie szanujmy siebie i swój czas, bądź co bądź budując statki płacimy czasem nie surowcami.
    Solo -1269%,1051%,261%
    ACS -929%
  • Roveristo napisał(a):

1.

Będąc w naszym sojuszu próbowałeś sprzedać dane o naszej aktywności innemu sojuszowi w zamian za aprobatę i przyjęcie. Jakich graczy byśmy w sojuszu nie mieli (bardziej czy mniej doświadczonych) honorowy gracz takich rzeczy nie robi.

2.

Zadałeś również pytanie czego weteranami jesteśmy. Interpretacja może być różna, ja widzę siebie jako weterana ponieważ przygodę z ogame zaczynałem jeszcze na uni 37 kiedy gra wyglądała tak: wykop.pl/wpis/7815012/ostatni-…ame-pozniej-bylo-tylko-g/
    Co do Twoich pogróżek rychłych odwiedzin to jest coś co akurat bardzo lubię bo właśnie do tego jest forum :) nadaje pikanterii rozgrywce. Póki co jestem Zbieraczem więc może nie wiele przywieziesz z takiej wycieczki ale teraz mam dodatkową motywację na zmianę klasy na Generała :)

Pozdrawiam Yildun i panowie szanujmy siebie i swój czas, bądź co bądź budując statki płacimy czasem nie surowcami.
    1.Nie wiesz o co chodzi i niestety już się nie dowiesz Bo size.... napisał wam tylko cześć prawdy, ale spoko to jest Twój przywódca ja jestem tylko nowym graczem ufaj jemu....
    PS1 Nie każdy w weteranach jest zaślepiony jedynym graczem paru ma poukładane w głowie:

MajinPrinceVegetaSSJ11.12.2020 15:48:45
    Ja na urlopie nie byłem od dawna. To raz. <br />
    Cała sytuacja jest dla mnie z czapy.<br />
    Myślę, że trzeba było sytuację na spokojnie wyjaśnić, bo z sizmenem da się dogadać.

A nie wbijacie sie na forum naskakujecie ze nie będziecie gratulować ze to sramto i tamto..... Czy ja was obrażam wyzywam pisze coś na wasz temat nie, dla mnie to ucięty rozdział bawimy się dalej... Nie latam wam specjalnie po satach nie piszę na PW jakiś obraźliwych tekstów nie gadam na was nikomu innemu... Od poprzedniego właściciela tego konta dowiedziałem się o was tyle "byle jaki sojusz chcesz to wychodź same górniki co są co chwile farmieni"

2. Graliśmy razem na uni 37 nawet chyba na ten temat rozmawialiśmy, ja swoja przygodę z ogame zacząłem w 2005 roku zobacz kiedy konto na forum mam założone, na uni 7,11. Nie wiem bardzo co klasa generał a zbieracz ma do czynienia i w czym generał Ci pomoże, ale jak chcesz to zmień ja dalej mam Zbieracza i jest ok.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez El Pancho ().

• Po rozmowach doszedłem do wniosków że nie mam żadnych twardych dowodów ani w jedną ani w drugą stronę. Tak więc słowo przeciwko słowu. W takiej sytuacji powinienem wstrzymać się od komentarzy za co przepraszam.
    Solo -1269%,1051%,261%
    ACS -929%