2008.
OKA: Dzień 9
-
-
Tak
-
-
-
2009
-
2008offline
-
2009 r.
-
-
-
2009
-
Pytanie trochę niedoprecyzowane, albo chodzi o 2009 rok i redesing:
OGame Redesign - wersja 1.0, Universum Andromeda (101), Universum Barym (102)
Albo o wersję 7.0 czyli rok 2019:
Wersja 7.0.0
Jeżeli chodzi o konkret "który mamy do dzisiaj" to czyli 2019 wychodzi na to, chyba że chodzi o obrazki z tego pamiętnego mono-dwukolorowego. Dwie odpowiedzi powinny być wzięte pod uwagę na plus.
Moja odpowiedź: 2019"Sztuka To Ludzkość"
W 2020 roku, po 10 letniej przerwie od Ogame wróciłem do gry, wcześniej grałem około 5 bitych lat...Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Ardnas ().
-
2008
To, co wers powyżej, to jest moja odpowiedź. Jedyna i ostateczna. Cztery litery, przepraszam, cyfry, jak chciał Toadie.
Poniżej, mój orygninalny post, że niby sie asekuruję. No to się nie asekuruję, bo co poniżej, to już nie odpowiedź a moje rozważania, co nie jest zabronione. Moja odpowiedź jest powyżej, na początku posta.
No dobra, ale jacy gracze?
Bo wychodzi mi tak: wersja beta na uniwersach niemieckich i angielskich z okazji 6 rocznicy ogame, czyli od 3 października 2008.
Zatem po raz pierwszy gracze mogli zagrać na takim uniwersum w roku 2008.
Pierwsze polskie uniwersum z nowym interfejsem, po redesigningu, to było uniwersum Andromeda działające od 11 sierpnia 2009 roku, zatem gracze polscy, rejestrujący się tylko na polskich uniwersach mogli zagrać w 2009 roku.
Pozostałe, wcześniejsze, cyferkowe uniwersa, zostały zaktualizowane do nowego designu 7 czerwca 2010 roku. Zatem odpowiedź na to pytanie jest co najmniej trojaka i nie ma to nic wspólnego z czytaniem ze zrozumieniem.
Ale tak, odpowiadając na pytanie gracze (ogół, bez względu na narodowość i kraj rejestracji) mogli zagrać na uniwersach z nowym redesignowanym interfejsem w 2008 roku. I taka musiała by być odpowiedź bezwarunkowa.Zibal PL S&D 2 Edycja Postrach KsiężycówPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Conradus Ars Humana ().
-
-
-
-
-
-
2009r
POZDRO&POĆWICZ -
2009Stare Dobre konto na forum poszło się paść.....
-
-
2009
-
2008Pozdrawiam
Magneto -
2008
-
2008r
-
2009
-
2009u4/u10/u12/u14/U34!/45/FORNAX/Virgo # Argo/G.O.T.U - SHINTO/IFA/TeSMURFY/SMURFS/TWD
Janice TOP20[OFF] | Quantum[ON]
Z OGame od 2005r | Stary SowaBezOka na forumPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez zara ().
-
W związku z tym, że wielu bioracych udział w konkursie asekuruje swoje odpowiedzi podajac wiele dat informujemy, że takie odpowiedzi nie bedą uznawane za prawidłowe. Jest to nie fair względem innych uczestników zabawy.
W pytaniu wymagany jest jedynie rok.
Posty można edytować do zakończenia oddawania głosów.Jestem i mnie nie ma ^^ -
2008
-
2008
-
2008Sprzedam metal na Quantum.
Nick w grze: Muniekk
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0