#42 Don Kajlo Krul [WOWWW] & Kazzu [SUICIDE] & Styrtasiepali [WOWWW] vs. KOMORNIK [WSNR] ~ 15338.72%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• #42 Don Kajlo Krul [WOWWW] & Kazzu [SUICIDE] & Styrtasiepali [WOWWW] vs. KOMORNIK [WSNR] ~ 15338.72%

Cóż to był za wieczór, cóż to była za noc!

Akcje super perfekcyjna, mucha nie siada tylko kapeć siadł :D

Pozdrowienia dla Sojka, Buddy i wszystkich tych którzy tej nocy przepalili tyle zupy że głowa mała :D

Coś od zaangażowanych:

Kazzu:
    "Pozdrawiam kapucyna @iN1kacz
    I styrtusia kochanego <3"

Styrta:
    ":*
    Napisz ze wsio wyliczone co do 1 Trelika"

Jakbyście się dalej zastanawiali dlaczego się Wam udało trafić 1 falę, to nie - nie były to Wasze zdolności :D

Ważne że sprawiacie radość sobie SUPERMEGI a przede wszystkim nam, w tych ciężkich czasach każdy uśmiech jest na wagę złota a i w sojuszu i z kolegami z akcji nam go nie zabrakło :D

Kolejny BFS trafiony, szukamy następnego! Depesz jak coś znajdziesz to daj znać, albo w sumie to nie musisz, sam znajde :D

Some legends are told
    Some turn to dust or to gold
    But you will remember me
    Remember me, for centuries
    Just one mistake
    Is all it will take
    We'll go down in history

Dnia 01-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Don Kajlo Krul [WOWWW]

Reaper 1
    Pancernik 150.000

Agresor Kazzu [SUICIDE]

Okręt wojenny 60.000
    Pancernik 120.000

Agresor Styrtasiepali [WOWWW]

Pancernik 246.000

Obrońca KOMORNIK [WSNR]

Gwiazda Śmierci 220
    Mała powłoka ochronna 1
    Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Don Kajlo Krul [WOWWW]

Reaper 1 ( -0 )
    Pancernik 149.185 ( -815 )

Agresor Kazzu [SUICIDE]

Okręt wojenny 59.679 ( -321 )
    Pancernik 119.339 ( -661 )

Agresor Styrtasiepali [WOWWW]

Pancernik 244.733 ( -1.267 )

Obrońca KOMORNIK [WSNR]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    11.456 Metalu, 2.881 Kryształu i 1.212 Deuteru

Agresor stracił łącznie 252.415.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 2.200.120.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 837.704.943 metalu i 696.166.558 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 15.549 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 740.981.399
    Kryształ: 581.634.439
    Deuter: -41.143.788
    agresor zyskał łącznie 1.281.472.050 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -1.100.071.456
    Kryształ: -880.062.881
    Deuter: -220.001.212
    obrońca stracił łącznie 2.200.135.549 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1
    Izar: OFF (top 40)
    Mensa: On (top 5)

Masz przyjaciół tysiąc za mało ich będzie
    masz wroga jednego napotkasz go wszędzie
    Ali Ibn Abi Talib
  • tak panie kyluś wy jesteście najlepsi w swoim fachu :) i teraz sie głupio wypierasz że przez przeniesienie planety ci sie nie udało :) no popatrz ale ci współczuje. ktoś kiedyś napisał pewien pan kyluś "nawet się dobrze w czas nie potraficie wbić" widocznie tobie też przydała by się reedukacja :) i te twoje głupie gadanie bo "przeniesienie planety" poprostu wstyd ci sie przyznać że popełniłeś błąd :) nie tylko ty:

więc skończ głupio pisać i po prostu przyznaj że ci się nie udało trafić :) wykorzystałem ten błąd twój i twojego kolegi :) i żal ci d... sciska że tych 220 gsów drugich nie trafiłeś ... żałosne gadanie kylusia.
  • Grzybu92 napisał(a):

tak panie kyluś wy jesteście najlepsi w swoim fachu i teraz sie głupio wypierasz że przez przeniesienie planety ci sie nie udało no popatrz ale ci współczuje. ktoś kiedyś napisał pewien pan kyluś "nawet się dobrze w czas nie potraficie wbić" widocznie tobie też przydała by się reedukacja i te twoje głupie gadanie bo "przeniesienie planety" poprostu wstyd ci sie przyznać że popełniłeś błąd nie tylko ty:
    Ty tak na serio ?
  • kazzu napisał(a):

Grzybu92 napisał(a):

tak panie kyluś wy jesteście najlepsi w swoim fachu i teraz sie głupio wypierasz że przez przeniesienie planety ci sie nie udało no popatrz ale ci współczuje. ktoś kiedyś napisał pewien pan kyluś "nawet się dobrze w czas nie potraficie wbić" widocznie tobie też przydała by się reedukacja i te twoje głupie gadanie bo "przeniesienie planety" poprostu wstyd ci sie przyznać że popełniłeś błąd nie tylko ty:
    Ty tak na serio ?
    tak , a przeszkadza ci to? źle napisałem?? odniosłem się do

tr3lik napisał(a):

Jakbyście się dalej zastanawiali dlaczego się Wam udało trafić 1 falę, to nie - nie były to Wasze zdolności
    także tego .. pozdrawiam..

bez odbioru.
  • D1di napisał(a):

Wypominać komuś wypalony deuter, a samemu w ostatnim tygodniu spalić go na głupie loty na @Nieznany Sprawca to już szczyt głupoty :D

No ale czego oczekiwać :)

Gratki starcia.
    Dolny odcinek układu wydalniczego piecze widzę, papryczki jedzone były :D,

Jeśli porównujesz lot generała w tym samym układzie i wysłanie 500k pancy nawet 4 razy :D do przelecenia 3-4 flotami przez X gal, no to pozazdroszczę matematyki miszczu.
    Pamiętam, był taki gracz na Mensie co miał 1000 gsów, ale też ostatnio nie mogę się ich doliczyć, też coś z matmą nie tak u mnie :D.

Idź dalej nie grać od 2 miesięcy na uni jak cały twój sojusz :E (żeby nie było nie mam nic do reszty, ale opisywałeś cały sojusz ostatnio na PW więc do tego się odnoszę XD)

Grzybu92 napisał(a):

tak panie kyluś wy jesteście najlepsi w swoim fachu :) i teraz sie głupio wypierasz że przez przeniesienie planety ci sie nie udało :) no popatrz ale ci współczuje. ktoś kiedyś napisał pewien pan kyluś "nawet się dobrze w czas nie potraficie wbić" widocznie tobie też przydała by się reedukacja :) i te twoje głupie gadanie bo "przeniesienie planety" poprostu wstyd ci sie przyznać że popełniłeś błąd :) nie tylko ty:

więc skończ głupio pisać i po prostu przyznaj że ci się nie udało trafić :) wykorzystałem ten błąd twój i twojego kolegi :) i żal ci d... sciska że tych 220 gsów drugich nie trafiłeś ... żałosne gadanie kylusia.
    Właśnie cały problem z Wami polega na tym, że Wy myślicie że wszyscy wszystko biorą na serio i wszystkim dupe ściska, nie czaicie co jest ironią, co nie, myślicie że płaczemy i rozpaczamy nad tymi 220 gsami. Tak, ja do dzisiaj nie mogę się pozbierać i nie wiem co teraz począć ze sobą.

Co więcej, była to kolejna już akcja gdzie "WASZ" rzekomo znaleziony cel nie raczy się do nikogo odezwać po pomoc i jest typowym kontem widmo które gra a nie wiadomo kto to jest :D, mam policzyć ile takich akcji "sprytnych" zrobiliście? Oczywiście wszyscy uwierzą że gość który do celu GSami powinien lecieć nie wiem 8-9h (nie chce mi się sprawdzać nawet), wybiera drogę gdzie UWAGA, postanawia lecieć SPECJALNIE kilkanaście godzin w strone? Jaki powód? No albo jest totalnym dziwakiem, albo daje komuś czas żeby "znalazł" swój cel i zdążył się ustawić pod niego :D.
    Oczywiście to kolejna moja teoria spiskowa, dziwne bo do tej pory wszystkie się sprawdzały.

Czy mam podać przykład z dzisiaj trochę po północy? :D

Cleaver Greene, konto magicznie użyte do notabene jednej z poprzednich "wymyślnych" akcji na mnie oczywiście z udziałem pana Depesza w roli głównej. :D
    Dzisiaj konto schodzi z "U" po 3 miesiącach? i od razu traci 3,8kkk floty, magia :D

Oxy też dzisiaj bez "U" już, no cóż jakoś trzeba Demigoda zastąpić :D,
    who's ex gonna be next? :D

Nie wiem czy wszyscy u Was w tym sojuszu wiedzą co X osób odwala, ale jeśli tak to wkładam Was do jednego wora wszystkich, chociaż jest kilka wyjątków, jak wszędzie ;)

Ali Ibn Abi Talib

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez tr3lik ().

• Jako że to powiązane tematy z RW depeszy gdzie się wypowiedziałem szerzej tutaj nie widzę sensu tego znów robić.

Gdyby były inne okoliczności szczerze bym pogratulował agresorom a obrońcy życzył SZO, ale chyba ani jedno, ani drugie nie ma sensu :E

Tak więc ograniczę się do jednego: podliczone
    U30 - Top40 OFF, U60 - Top300 OFF, Xalynth - Top200 OFF, Quaoar - Top200 OFF, Mensa - Top20 ON :E
  • Kurcze... ja to chyba jasnowidzem jestem jednak, Depesz ubiłeś też główną flote czy to Grzyb się skusił aby się posilić? :)

Ciekawe czy jeszcze ktoś na tym Uni poza wami samymi się łudzi że jesteście "prawilni" dlatego piszcie co chcecie za głupoty, ale dla was honoru nie warto mieć żadnego co potwierdzacie na każdym kroku.

A żeby nie było offtopu chciałem jeszcze raz podziękować wszystkim za wspaniałą akcję!

Ali Ibn Abi Talib