Jezeli ktos ma info i czy bedzie dok to czekam.
Sprzedam metal na Quantum.
Nick w grze: Muniekk
Nick w grze: Muniekk
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Apofis napisał(a):
Myślę, że dok może być bo był już 2 razy.
Muniek napisał(a):
.a tam Jurgen z Hansem po 8 sznapsach "lets make a joke"
I am back napisał(a):
Dokladnie dali Ci dwa razy dok a teraz [ciach] bo nawet nie wiesz czy dalej cos z tego bedzie czy jednak zostales z innymi graczami w czarnej pupieMuniek napisał(a):
.a tam Jurgen z Hansem po 8 sznapsach "lets make a joke"
I am back napisał(a):
Buahahahah gdyby nie event to co bys byl wyzej w statsach?Muniek napisał(a):
Ego ? To tylko gra, punkty. My wiemy jak szybko rosnąć.
Muniek napisał(a):
Po kolejnym evencie Ci powiemI am back napisał(a):
Buahahahah gdyby nie event to co bys byl wyzej w statsach?Muniek napisał(a):
Ego ? To tylko gra, punkty. My wiemy jak szybko rosnąć.
Muniek napisał(a):
Czyli nie radzisz sobie z pełnym potencjałem gry ?
Muniek napisał(a):
@I am back podasz u Ciebie ile po pierwszym roku ?
Muniek napisał(a):
Mozesz podac od zera w rok ? czy raczej nie ? pewnie nie ?
Muniek napisał(a):
tak tak tak myslalem....
Muniek napisał(a):
To doskonale pokazuje kto potrafi wykorzystac potencjał gry i miec po prostu lepsze konto w okresie czasu.
I am back napisał(a):
Ja bym stawial na szpiegowska. Bo byla tylko raz. Ale i tak, komu to w ogole potrzebne. Tak samo jak i ten dok. Ani to eko nie podbija, ani floty nie boostuje a zwyczajnie dali tylko po to by przetasowac (jak ktos juz to ladnie nazwal) swiatowe top przed tym, co ma sie dziac w wyniku skakania po uniwersach z cmentarza. Jedno z drugim sie wiaze i nie ma moim zdaniem nic absolutnie, zadnego przypadku. Nie dzieje sie nic bez przyczyny jak to sie mowi.
I am back napisał(a):
Wiec mozesz mi buciki czyscic. Z tym swoim dokiem mi do piet nie dorastasz.
I am back napisał(a):
Ty masz lepsze konto? Wiec po co prosisz o event i dok? Ja sie nie prosze bo jestem spokojny w swoje przyrosty. Ty jak widze domagasz sie czegos bo nie jestes w stanie wyciagnac z potencjalu konta, jakie stworzyles przez rok tego, co ja wyciagne dzieki rozwinietemu eko. I kto jest w plecy? Rozumiem, ze nie dostaniesz eventu i doku to nagle nie masz pomyslu na to by dalej rozwijac konto?Muniek napisał(a):
To doskonale pokazuje kto potrafi wykorzystac potencjał gry i miec po prostu lepsze konto w okresie czasu.
Muniek napisał(a):
Jak chcesz sie liczyc, ogarniaj bardziej całosc.
I am back napisał(a):
Ogarnij wiec calosc bez eventu, gdzie mozesz sobie w nagrode dok odebrac jak widac, dok i sam event znikl i juz Ci tego brakuje. A wiec parcie na szklo wychodzi. Wpakowales sure w dok i zaczales chyba dostrzegac, ze nie bylo to do konca oplacalne skoro piszesz posty na forum, w ktorych pytasz czy bedzie jeszcze ten event, dzieki ktoremu i przez ktorego poszedles w dok.
I am back napisał(a):
Zasadnicze pytanie reasumujace. Co poczniesz, kiedy okaze sie, ze event nie wroci i nie bedziesz mial szansy na kolejny lvl doku?
Muniek napisał(a):
pokazuje tylko ze brakuje Ci doswiadczenia.
buleon napisał(a):
Tylko... dlaczego piszesz mu jak ma grać? Gra na punkty i nie interesuje go siła sprawcza konta.
5 gości