Apofis napisał(a):
Pola zniszczeń własnego nie zalicza.
![;)](https://board.pl.ogame.gameforge.com/wcf/images/smilies/wink.png)
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Apofis napisał(a):
Pola zniszczeń własnego nie zalicza.
Kirczak napisał(a):
Najważniejsze, że ludzie wydali antymaterię na sztab, a że wszystko inne kuleje to już mniej istotne
Tak, ja ukończyłem wszystkie w ciągu ok 5 minut. Dostałem łącznie 1200 trytkówUudelleen napisał(a):
Czy jest ktoś kto robi zadania ze sztabem i udało mu się ukończyć wszystkie zadania?
Aurora Borealis napisał(a):
Ja również zlałem temat jak zobaczyłem na testowym, że mam postawić silos na rozwijanych już planetach. Useless Scheiße. IQ pierdyliard.
edes napisał(a):
A czemu na 1 koncie jest 6 zadań a na drugim 4?
Czarnobrody napisał(a):
Tak, ja ukończyłem wszystkie w ciągu ok 5 minut. Dostałem łącznie 1200 trytkówUudelleen napisał(a):
Czy jest ktoś kto robi zadania ze sztabem i udało mu się ukończyć wszystkie zadania?
Popatrz czy masz postawić czy tylko zacząć. Ja kliknąłem magazyn kryształu po czym go cofnąłem i zadanie zostało zaliczone. Podobnie było z zadanie przetransportuj metal na swoją kolonię. Puściłem transport po czym go cofnąłem i zadanie jest wykonane.Aurora Borealis napisał(a):
Ja również zlałem temat jak zobaczyłem na testowym, że mam postawić silos na rozwijanych już planetach. Useless Scheiße. IQ pierdyliard.
I am back napisał(a):
Nie interesuja mnie te nagrody a znajomy zadal mi pytanie. Odpowie ktos zyczliwy?
"Czy nagrody wchodzą do ekwipunku czy od razy są uruchamiane? Np. dok kosmiczny od razy się uruchomi czy jak będę chciał?"