Apofis napisał(a):
Pola zniszczeń własnego nie zalicza.
Event z nagrodami - dyskusja
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
-
@Uudelleen ale powinno być postęp a jest ciągle 0/100, nawet próbowałem rakietowac i nic się nie zmienia także nie wiem
-
-
Jeśli ktoś gra ze sztabem, to ma margines błędu 1900 jednostek trytu, także nie przejmujcie się brakiem zaliczenia pojedynczych zadań.
-
-
@Forumowy As gorzej jak jednego dnia trafisz 2-3 zadania których nie zalicza ja tak mam na jednym koncie gdzie gram bez sztabu
-
Zaatakuj nieaktywnego gracza - u mnie też nie działa.
-
Najważniejsze, że ludzie wydali antymaterię na sztab, a że wszystko inne kuleje to już mniej istotne
-
Atak na nieaktywnego pokonany
10 atakow na jedna planete i odhaczylo ze wykonane
Szpiegowanie zaliczone po okolo 60 skanach -
Ja zebrałem w całości pz innego gracza i też zaliczyło. Może to nie tak prosto jak wszyscy myśleli i zadania trzeba próbować do skutku. Tak jak w niektórych grach mmorpg że nie każde zabicie zaliczało
-
Ja również zlałem temat jak zobaczyłem na testowym, że mam postawić silos na rozwijanych już planetach. Useless Scheiße. IQ pierdyliard.
-
Moze zadania dzialaja tak jak planety z przedmiotami
-
Jeszcze 3 ataki weszły i zadanie zaliczyło.
Ciekawe jak będzie z zatrzymaj na dwie godziny -
U mnie wsio zaliczone, najtrudniejsze było zaloguj się na ogame
-
Kirczak napisał(a):
Najważniejsze, że ludzie wydali antymaterię na sztab, a że wszystko inne kuleje to już mniej istotne
-
-
A czemu na 1 koncie jest 6 zadań a na drugim 4?
-
O zaliczyło zniszczenie 100 wr, także chyba tak jak ktoś już wspomniał te zadania działają jak planety z przedmiotami, trzeba kilka prób i za którymś razem wchodzi
-
-
Uudelleen napisał(a):
Czy jest ktoś kto robi zadania ze sztabem i udało mu się ukończyć wszystkie zadania?
Aurora Borealis napisał(a):
Ja również zlałem temat jak zobaczyłem na testowym, że mam postawić silos na rozwijanych już planetach. Useless Scheiße. IQ pierdyliard.
Popatrz czy masz postawić czy tylko zacząć. Ja kliknąłem magazyn kryształu po czym go cofnąłem i zadanie zostało zaliczone. Podobnie było z zadanie przetransportuj metal na swoją kolonię. Puściłem transport po czym go cofnąłem i zadanie jest wykonane....Z kubryku ruszył każdy z nas, wprost od cynowych mis, Kulawy bosman dzieli broń, na pokład każe iść,
Mocarna ręka chwyta nóż i dłoń zaciska się, Dziś marny, brygu, jest twój los - wzbudziłeś gniew...
-
edes napisał(a):
A czemu na 1 koncie jest 6 zadań a na drugim 4?
na jednym masz 7 zadań po 100, a na drugim dwa po 100 i po jednym za 200 i 300? -
Jeśli ja mam robić po kilkadziesiąt razy jedno zadanie licząc, że za którymś razem zaliczy to mam to w dupie
Za 4 razem pole zaliczone
Ale nie wiem ile razy trzeba tej falangi użyć acha. -
10 ataków na aktywnego gracza i weszło
-
Nie interesuja mnie te nagrody a znajomy zadal mi pytanie. Odpowie ktos zyczliwy?
"Czy nagrody wchodzą do ekwipunku czy od razy są uruchamiane? Np. dok kosmiczny od razy się uruchomi czy jak będę chciał?" -
Czarnobrody napisał(a):
Uudelleen napisał(a):
Czy jest ktoś kto robi zadania ze sztabem i udało mu się ukończyć wszystkie zadania?
Aurora Borealis napisał(a):
I am back napisał(a):
Nie interesuja mnie te nagrody a znajomy zadal mi pytanie. Odpowie ktos zyczliwy?
"Czy nagrody wchodzą do ekwipunku czy od razy są uruchamiane? Np. dok kosmiczny od razy się uruchomi czy jak będę chciał?"
-
Nagrody w postaci budynków/badań odbierane są od razu z koordynatów na których klikasz w ową zakładkę
-
No to akurat sens ma, bo surka nie lubi czekać.
-
Myślę że nie wzięli pod uwagę rozwinięcia różnych uniwersów
Ktoś tam ma rozpocząć badanie tech. Plazmowej, tylko ma mały problem bo aktualnie ma 21czy 22 poziom
Edit.
Zapomniałem, zawsze może kupić paczki z surka -
No nie powiem, miłe będzie to +1 do MSBN - w moim przypadku to nagroda warta w przeliczeniu (3:2:1) na paliwo około 14,5 miliardów deuteru => images89.fotosik.pl/450/79a99b045852f573.png
A jak pozbierać te boostery do ilości slot ekspedycji (1 + 2 + 3 + 3 = 9) to wyjdzie 9 dodatkowych flot x około 8 fal x 7 dni = nadwyżkowe 504 ekspedycje. Jeżeli pomnożyć to przez średni zysk na jedną ekspedycję (przy eko x7) równy około 2,4kk deuteru, powinno wyjść jakiś jeden miliard dwieście milionów deu zysku...
Top2 badań PL & World (na uni x1x7), top6 badań PL (wszystkie prędkości) oraz top19 badań World (wszystkie prędkości)
Badania stanowią 88,17 % wartości konta
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 2
2 gości
-