Jeśli będą takie nagrody, jak na testowym, to może nawet odkopię jakieś konto i wykupię na nim sztab. Jeśli znerfia nagrody, to będzie opcja wykorzystywana przeze mnie równie często co licytator
Event z nagrodami - dyskusja
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Starrk napisał(a):
@buleon ale @edes miał na myśli gamonia @ale cios antynazista
Szczerze to wszystko zależy od częstotliwości tych eventów w grze. Raz do roku? Ok, nietrafiona inwestycja. Co miesiąc? Przetopić konto na jedną kopalnię mety na pozycji 8 i odcinać kupony z kolejnych eventów
padaka nie ogame ../...
top1 wydobycia świata
graczu z Quantum kupie tanio deu -
cichah2o napisał(a):
Testował ktoś jak zadziała dodanie lvl do badania albo do kopalni metalu w sytuacji gdy na planecie będzie aktywne badanie albo budowa budynku?
Np badam spalinowy na 20 lvl, czy jak aktywuję nagrodę co dodaje lvl do spalinowego, to anuluje mi badanie i dostanę zwrot surki i lvl 20 badania? Czy może doda mi lvl badania na 20, a badanie nadal będzie trwało i zbada się 21 lvl? Czy może jeszcze coś innego? TO samo z kopalnią metalu...
zapodaj.net/528a430b51654.jpg.html
'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...
S. King -
Helping Hand
Complete Fleet tasks with mission: Defend for 2 hours in total
Czy to jest zatrzymanie floty u kogoś zaprzyjaźnionego? -
Apofis napisał(a):
Helping Hand
Complete Fleet tasks with mission: Defend for 2 hours in total
Czy to jest zatrzymanie floty u kogoś zaprzyjaźnionego?
Btw, ladne jaja. Juz nie dubluje wydobycia tylko daje 3 razy wiecej
imgur.com/WcsqjeJPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez I am back ().
-
-
Dobrze by bylo jakby jakby ten nagrody mialy ograniczenia ustosunkowane do top 1 danego uni.
Np ci co maja max badanie max budynek czy tam flote nie moga sobie podniesc,
Reszta powinna miec mozliwosc nadgonic ta roznice wtedy mialo by to sens i wiecej rywalizacji by sie pojawilo. -
-
Starrk napisał(a):
temu burakowi top 1 to nic nie dawaj"
Oczywiście, że nie zawsze po równo jest sprawiedliwie. -
-
Starrk napisał(a):
Spójrzmy z szerszej perspektywy. Spawacz musi harować na te 8k miesięcznie, ale patologia dostanie socjalne mieszkanie, dodatki i pięćset plus siedząc na dupie. Patrząc z szerszej perspektywy: z czego ten biedny podatnik ma się cieszyć?
Ja Ci powiem, z czego ja bym się cieszył: gdyby wprowadzili do gry statek i mechanikę oblężenia z opcjami czasowymi dostępnymi dla ekspedycji/zatrzymaj. Po osiągnięciu jakiegośtam czasu oblężenia przejęlibyśmy cudzą planetę. Po przejęciu wszystkich przegrany ma skasowane konto. To by mnie uczyniło kontent
Kapitalizm, dziel i rządź.
ja bym chcial swoimi pelzaczami krasc % wydobycia z innych planet
np lece na planete gosc ma pelzacze na 100% i jego wydobycie cale idzie do mnie i pelzacze jego -
Na angielskim forum (bo komu by się chciało na polskie wrzucać w miarę szybko) pojawiła się informacja, że tylko jeden tier można zebrać. xD
-
-
Lista nagród nie jest jeszcze podana do publicznej wiadomości.
Btw. Nasz wewnętrzny tłumacz wpadł na pomysł, aby jednak nie nazwać tego Trytem tylko Trycjum :x -
Czyli opóźnienie jest z 2 na 3 grudnia.
-
Art napisał(a):
Btw. Nasz wewnętrzny tłumacz wpadł na pomysł, aby jednak nie nazwać tego Trytem tylko Trycjum :x
-
ja proponuję przetłumaczyć Tryt na Cebuliony (chociaż może bardziej by to pasowało na AM...)
-
Art napisał(a):
Btw. Nasz wewnętrzny tłumacz wpadł na pomysł, aby jednak nie nazwać tego Trytem tylko Trycjum :x
-
Art napisał(a):
-
-
-
Starrk napisał(a):
@sheaker zapewne ten sam, który Battlecruiser przetłumaczył na "Pancernik"
Biorąc jednak pod uwagę to, że krążowniki w prawdziwej flocie są okrętami wyższej rangi niż niszczyciele, to chyba GF ma na to wywalone po prostu. -
Cebuliony przegłosowane. Mi to pasuje. Proszę ładnie zrobić takie coś...
-
Ale to nie będzie tak. Tryt będzie widoczny tylko w zakładce zadania.
-
Czy otrzymamy w końcu, w przeddzień rozpoczęcia eventu, JAKIEKOLWIEK informacje na jego temat?
1) Jakie będą nagrody?
2) Czy do wyboru jest tylko 1 tier nagrody, czy 1 nagroda z każdego tieru?
3) Czy, jeśli się pojawią, to np. ulepszenia budynków czy badań będą stałe?
1) -
Dzisiaj otrzymaliśmy małe info odnośnie eventu który rozpoczyna się jutro.
Z Forum EN:
"You will be able to reach 5 Tiers.
Daily tritium limit: 1.000
Tier 1: 2.500 tritium
Tier 2: 5.000 tritium
Tier 3: 7.500 Tritium
Tier 4: 10.000 tritium
Tier 5: 12.500 tritium" -
A dostaniemy w końcu info, czy można wybrać tylko 1 tier, czy wiecej niż jeden?
-
A jak to sie ma do czasu trwania eventu jak dziennie można zdobyć 1000 trytu?
-
@Hahohe ale info jest: zdobywasz te poziomy po kolei, a trytytki to po prostu punkty XP potrzebne na osiągnięcie poziomu.
@edes na testowym było 800-900 trytytków do osiągnięcia na dzień z wylosowanych zadań (20% więcej przy aktywnym sztabie), czyli masz 12,5k trytytków potrzebnych do ukończenia eventu i 14 dni na zdobycie tychże -
1) GF nie podało takich informacji, a swoją drogą nie są znowu tak istotne, bo jutro o 14 dowiesz się, jakie są nagrody dla wszystkich tierów
2) Jedna nagroda z każdego tieru (posiadanie aktywnego sztabu umożliwia odebranie innych gratisowych nagród)
3) Chciałem strolować... Ale... Na stale.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 3
3 gości
-