kermit napisał(a):
Rozpocznij na moonie, chyba że tam też już tak wysokie lvl-e, że surki braknieackra napisał(a):
No to pierwsze zadanie którego nie zrobię
ale za to ja na moonie startowałem magazyny jak dostałem w zadaniach
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
kermit napisał(a):
Rozpocznij na moonie, chyba że tam też już tak wysokie lvl-e, że surki braknieackra napisał(a):
ackra napisał(a):
40 mld sury bym musiał wozić żeby być przygotowanym na zrobienie każdego możliwego zadania.
Już raz miełam zadanie rozpoczęcia technologii plazmowej to anulowałem kopalnię metalu która się robiła i sojusznik mi podesłał dex na chwilę i sobie poradziłem, ale kopalnia kryształu na 40 to za wysokie progi.
UKM-2 napisał(a):
kopalni nie da się na moonie robić wyskakuje "błędny rodzaj planety"
ale za to ja na moonie startowałem magazyny jak dostałem w zadaniach
ackra napisał(a):
Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez Apofis ().
Avinashi napisał(a):
miał ktoś do zrobienia laborki lub wąlczyć badanie podczas już trwającego badania w czasie aktualnego eventu?
Avinashi napisał(a):
a takie pytanko
miał ktoś do zrobienia laborki lub wąlczyć badanie podczas już trwającego badania w czasie aktualnego eventu?
I am back napisał(a):
Dopalki z licytacji. Ani grama anty nie wydalem na to. Kazdy kto sledzi licytacje ten widzi, ze potrafie duzo wygrac i duzo sypnac za byle dopalke.
sanvean napisał(a):
A próbowałes kiedyś przeliczyć ile Ci da 10% metalu? Bo licytując za kilka milionów, to zdecydowanie jesteś w plecy, więc nie wiem czy jest sens tym się chwalić.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez I am back ().
Ardnas napisał(a):
boru np. Golf 1.9 TFI vs. Diamentowego Rolls-Royce Phantom. Je
Ardnas napisał(a):
Wybór nagród to jakieś nieporozumienie - mniej więcej przybliżając do rzeczywistości wygląda to tak jakbyś miał do wyboru np. Golf 1.9 TFI vs. Diamentowego Rolls-Royce Phantom. Jest ciekawie nie ma co ukrywać.
sanvean napisał(a):
Tak samo jak z zadaniami.
Raz masz "zajrzyj do statystyk" a innym razem "kup coś w kantynie" - oba za tyle samo trytu.
Gdzie tu logika?
I am back napisał(a):
Nie zawsze licytuje dla zysku. Licytuje zwyczajnie po to by wygrac. A czy zaplace 300k za zlota dopalke czy 10kk za brazowa to nie ma znaczenia. Wazne by wygrac i zniechecic innych do licytacji.sanvean napisał(a):
A próbowałes kiedyś przeliczyć ile Ci da 10% metalu? Bo licytując za kilka milionów, to zdecydowanie jesteś w plecy, więc nie wiem czy jest sens tym się chwalić.
Wychodze z zalozenia, ze wole wydac miliony sury na byle co niz chociaz zlotowke wyciagnac z portfela na jedna dopalke.
Licytujac daje wiec dobitny przyklad ile to wydaje hajsu na gre imgur.com/dx9AyCH wynik z dzis tylko. Po co mam ladowac wiecej kasy niz potrzebne na wymiany dexu w handlarzu skoro i tak siedze na koncie a przy okazji wygrywam. Ale gracze pokroju @starcraft i inni, ktorym cos w grze nie idzie zawsze beda pisac swoje teorie spiskowe na moj temat.
Virus napisał(a):
Ostatnia rada która na pewno Ci się przyda, absolutnie nikogo tutaj nie obchodzi Twoje życie
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez I am back ().
I am back napisał(a):
ackra nie potrafil ogarnac co i jak
Virus napisał(a):
Czy wam również nie zaliczyło misji przesyłu deuteru na inną planetę?
Apofis napisał(a):
Ja niemiałem a co? wcześniej takie były.
Avinashi napisał(a):
no właśniew tym evencie robię badanie i nie miałam jeszcze zadania z laborkami i badaniami - ale ktoś mi pisał że miał mimo trwającego badaniaApofis napisał(a):
Ja niemiałem a co? wcześniej takie były.
myślałam, ze to naprawili, bo na drugiej uni też nie miałam nic z badaniami i myślałam, że to przez włączone badanie, ale chyba przypadek w takim razie
Qnick napisał(a):
ystem eventowy nie patrzy na takie rzeczy.
Czarnobrody napisał(a):
6 zadań z tej samej serii: zbuduj coś w obronie
Muniek napisał(a):
za 300 trytiu
Muniek napisał(a):
udało sie tak na
Apofis napisał(a):
Ja po tych 5 dniach mam 4900 trytu, tylko jednego zadania nie zrobiłem. Także bez sztabu zmierzają punkty do zebrania wszystkich nagród.Muniek napisał(a):
udało sie tak na
1 gość