Witajcie,
Tak się zastanawiam czy dodawanie nowych eventów głównie za Antymaterię jest dobre dla graczy grających bez Antymaterii, lub tylko z tą którą zdobędą w ekspedycjach.
Generalnie mam propozycję/pomysł: skoro gracze mający dużo AM są w stanie sobie pozwolić na takie przyrosty wydobycia i np budowanie za to floty.
To co myślicie, aby np podczas ekspedycji gracze którzy mają np poniżej 10k AM
mieli/mogli by wylosować dodatkowe eventy.
Myślę tutaj o evencie typu np ochrona konta na zasadzie powiedzmy blokady ataków.
I tak do wylosowania było by 5 rodzajów eventów
-4h ochrona gracza
-8h ochrona gracza
-24h ochrona gracza
-3 dniowa ochrona gracza
-7 dniowa ochrona gracza
Nie wiem na ile jest to możliwe do wykonania, ale zarzucam pomysł i chciałbym znać wasze zdanie na ten temat.
Tak się zastanawiam czy dodawanie nowych eventów głównie za Antymaterię jest dobre dla graczy grających bez Antymaterii, lub tylko z tą którą zdobędą w ekspedycjach.
Generalnie mam propozycję/pomysł: skoro gracze mający dużo AM są w stanie sobie pozwolić na takie przyrosty wydobycia i np budowanie za to floty.
To co myślicie, aby np podczas ekspedycji gracze którzy mają np poniżej 10k AM
mieli/mogli by wylosować dodatkowe eventy.
Myślę tutaj o evencie typu np ochrona konta na zasadzie powiedzmy blokady ataków.
I tak do wylosowania było by 5 rodzajów eventów
-4h ochrona gracza
-8h ochrona gracza
-24h ochrona gracza
-3 dniowa ochrona gracza
-7 dniowa ochrona gracza
Nie wiem na ile jest to możliwe do wykonania, ale zarzucam pomysł i chciałbym znać wasze zdanie na ten temat.