el bosso siklent napisał(a):
Whisky po co tlumaczysz motlochowi proste sprawy , oni ni panimaju.
jedyne co moga to napluc na Was i oczernic , to ta chwila kiedy moga sobie pouzywac za
wszystkie krzywdy ktore im wyrzadzilas , zlomujac i zabierajac dorobek
Nie warto sie wyklocac , wisialas kiedys za pusz , za multi ? - z tego co wiem nigdy.
ale tlum wie i tak lepiej i tak CI to przybija . bo tak i juz! , i beda wyc i sie cieszyc.
no tak juz maja , poogladaj czasem discovery polecam.
na banie bylas za to ze art nie ogarnia gry ,co zreszta sam pisal
za skanowanie , ktore zostalo uznany za bugusing bo trole forumowe popiszczczaly pokrzyczaly i trzeba bylo nalozyc blokade po tygoodniach od starcia,
nie twojego zreszta , bo dostalas bana za starcie w ktorym udzialu nie bralas![]()
![]()
![]()
brawo dla madrych glow z teamu - tutaj akurat dla arta.jak widac mozna dostac bana
na 2 tydnie za starcie w ktorym sie nie bierze udzialu.
a wczesniejszy ban tez nalozony przez "bardzo dobrze znajaca zawiolosci ogame" ga smoki chyba z poczatkow jej bycia GA
z tego co wiem bana mialas za to ze sondy wlecialy w czasie wlotu gsow .
szkoda tylko ze sa rowni i rowniejsi , jedni skanowac moga (nie zachowujac zasady 6sek) i bana nie dostaja (zreszta slusznie bo ta zasada jest nonsensem) ,a inni dostaja.
CO do ADANIO.
moglbym opisac pewna sytuacje , ale po co , kazdy chyba kto mial z nim stycznosc swoje wie.
mysle ze wystarczy napisac po prostu jak co wyglada i kto sie tym zajmowal a wnioski kazdy myslacy czlowiek powinein wyciagnac sam.
nie wiem z czego wynika jego podjescie , czy to brak checi , brak wiedzy czy po prostu glupota? podsumowujac
z wrobla kanarka nie zrobisz.
i pe es :
@Whisky zlomuj dalej i niech motloch kwiczy.
pozdrawiam z delifnadoru