Gratulacje pięknego % i zysku.
Mroczny aka Death of Rats & szajka1 [The Best] vs. Dokotorss [BoN TTD] ~ 800218.9% - detronizacja Jumczysława:P
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
No niestety chyba złom był zbyt dotkliwy ponieważ obrońca postanowił zakończyć grę i pokasowal konta.
I Twoim najlepszym Eco będą sąsiedziKsięga Mroku roz.XII
Od:Vekk - tak szczerze to wole lucyfera w układzie niż ciebie w jednej gali...tak jakoś spokojniej śpię -
MrocznyZew napisał(a):
akończyć grę i pokasowal konta
-
Niezła flotka ,niezły % i zysk ,tylko pozazdrościć jak masz za duzo surki ,to znajdź mnie w galaktyce i slij gdzie chcesz Graty ładna robota
-
O, tego powrotu z zaświatów w życiu bym się nie spodziewał. Aż mi się przypomniały stare czasy i ten ich klimat. Szkoda, że teraz ta gra wygląda, jak wygląda. W dużej części przez to przeszedłem już na emeryturę jako gracz. Gratuluję super starcia i włożonego wysiłku oraz życzę dalszych sukcesów.
-
Gadałem dziś z Najtem na tematy motoryzacyjne, nic o og, pomyślałem wejde na forum zobaczyć co się dzieje.
Uwierzcie przeżywam szok ilości statków masakra, jakieś nowe latadełka itd itp, no i jeszcze ujawnienie się Jacka po tylu latach..
Graty Mroczny
Bawcie się dobrze
Kobieta jest jak litr wódki - za dużo dla jednego - za mało dla dwóch :P -
No to czekamy na powrót "Twardego". Ktoś go jeszcze pamięta? Może wpadnie i podeśle w końcu te dowody na to że Mroczny się pushuje.
Gratuluje starcia, ciężko będzie pobić ten wyczyn na 30% złomu.Czy moderatorom płacą za każdy usunięty post?? -
Qnick napisał(a):
No to czekamy na powrót "Twardego". Ktoś go jeszcze pamięta? Może wpadnie i podeśle w końcu te dowody na to że Mroczny się pushuje.
Gratuluje starcia, ciężko będzie pobić ten wyczyn na 30% złomu.
Bardzo "specyficzny" gracz jeden z tych bardziej popier....dzielonych.
@Femmefatale żyjesz ? Pamiętasz ?uni [64] - Off [LaMki]
uni [66] - Off [LaMki]
uni [Jupiter] - Off [E-X-P]
uni [Taurus] - ON [SKY] -
jejka ilu starych znajomych wciąz plącze sie po wszechświecie albo przynajmniej zagląda
I Twoim najlepszym Eco będą sąsiedziKsięga Mroku roz.XII
Od:Vekk - tak szczerze to wole lucyfera w układzie niż ciebie w jednej gali...tak jakoś spokojniej śpię -
ladnie
wrociles do atakowania graczy i juz ustawiasz sobie uniwersum
gratulacje
-
Wielkie graty Panie kochany
W zaledwie 2 tyg, top 10st solo wzbogaciło się na szczycie w twój herb, tylko gdzie ta forumowa czarna facjata znikneła
Pięknie siadło, pięknie przetopione luksus i życzę Ci takich kolejnych -
przez przypadek trafilem do tego STarcia, ale jak juz jestem pomimo tego, ze zostalo dosc dawno wstawione, to pogratuluje wlotu jak i floty kto by pomyslal, ze natrafie ponownie na starego wyjadacza u66 kazdego ciagnie z powrotem do tego nalogu, nawet po dluzszych jak i krotszych przerwach Pozdro Mroku!Od 2007r tkwie w tym nałogu...
uni 26 [a.A.K.] - emerytura
uni 66 [CIENIE] - emerytura
uni Wezn [RETRO] - emerytura
uni Octans [-] - ON
uni Pasiphae [F-G] - ON
UNIVERSUM 26 - FOREVER! -
wyjadacza z uni 5 bo chyba tam stawiał 1 Mroczne kroki,
Całe ST piękne , niema sie do czego przyczepić . Gratulacje!!!
Ps: pozdrawia stary dostawca dexu z uni 5
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 2
2 gości