siwydym [inus] & Ogni [GoT] vs. Orici [AMOK] ~ 113670% KONTRA, % Liczony ręcznie

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• siwydym [inus] & Ogni [GoT] vs. Orici [AMOK] ~ 113670% KONTRA, % Liczony ręcznie

Dzieki Ogni za lot, trochę się działo :E
    Opisu nie ma i nie będzie. Parafrazując klasyka, [ciach]. Bug jak to w tej grze bywa spowodował że my mamy złom, obrońca swoje GS na innym moonie i ponad 500gs w doku. Bot potrafi czynić cuda.

Obrońca pogratulował, Szo nie ma co życzyć.
    Ticket poszedł, czekamy na decyzję.
    Niesmak, przynajmniej u mnie pozostal.

Ogni pewnie coś od siebie niżej napisze :D

Dnia 11-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor siwydym [inus]

Lekki myśliwiec 6.200.001
    Ciężki myśliwiec 350.000
    Okręt wojenny 511.695
    Pancernik 109.286
    Krążownik 1.083.021

Agresor Ogni [GoT]

Lekki myśliwiec 2.900.000
    Ciężki myśliwiec 255.000
    Krążownik 450.000
    Okręt wojenny 150.000
    Pancernik 165.000
    Reaper 5.000

Obrońca Orici [AMOK]

Gwiazda Śmierci 2.271

Po bitwie...

Agresor siwydym [inus]

Lekki myśliwiec 6.100.931 ( -99.070 )
    Ciężki myśliwiec 344.435 ( -5.565 )
    Okręt wojenny 503.483 ( -8.212 )
    Pancernik 107.538 ( -1.748 )
    Krążownik 1.065.620 ( -17.401 )

Agresor Ogni [GoT]

Lekki myśliwiec 2.853.545 ( -46.455 )
    Ciężki myśliwiec 250.939 ( -4.061 )
    Krążownik 442.819 ( -7.181 )
    Okręt wojenny 147.663 ( -2.337 )
    Pancernik 162.307 ( -2.693 )
    Reaper 4.924 ( -76 )

Obrońca Orici [AMOK]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    0 Metalu, 0 Kryształu i 138.850 Deuteru

Agresor stracił łącznie 2.413.823.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 22.710.000.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 6.431.386.655 metalu i 4.855.129.346 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 138.850 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 4.831.020.655
    Kryształ: 4.158.971.346
    Deuter: -117.160.150
    agresor zyskał łącznie 8.872.831.851 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -11.355.000.000
    Kryształ: -9.084.000.000
    Deuter: -2.271.138.850
    obrońca stracił łącznie 22.710.138.850 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

Super Moderator Ruda:
    Pseudocenzura
    "Nic Się Nie Zmienia, Żenujące Pop Bezguście
    Poprzez Audiotele Wybieramy Swych Idoli"
    cyt. Wieści z frontu
    by Włochaty
  • Gratuluję wyliczenia powrotu floty. Na szczęście dla mnie, udało się zwiać i to na sekundę przed wlotem - wystarczyło odpalić teleport, wklepać liczbę gęsi, a następnie w momencie lądowania floty wcisnąć przycisk "Teleportuj". Ot cała magia, w której brak botów, wróżek i innych stworów nie z tego świata, które ty i inni sobie uroiliście. Mogłem przewidzieć, że będą wobec mnie kierowane bezpodstawne oskarżenia i nagrać moment ucieczki, ale jako osoba niewinna nie będę na siłę tego udowadniał. Daruj sobie zatem te swoje insynuacje bo w przeciwieństwie do twoich koleżków z sojuszu, ja gram uczciwie.
  • 0R1C1 napisał(a):

Gratuluję wyliczenia powrotu floty. Na szczęście dla mnie, udało się zwiać i to na sekundę przed wlotem - wystarczyło odpalić teleport, wklepać liczbę gęsi, a następnie w momencie lądowania floty wcisnąć przycisk "Teleportuj". Ot cała magia, w której brak botów, wróżek i innych stworów nie z tego świata, które ty i inni sobie uroiliście.
    Po st na flocie kamyka obiecałem sobie, że nie będę wchodził z Tobą polemikę bo Ty i tak wiesz lepiej więc nie ma to sensu. Ale zrobię mały wyjątek..
    Gratulacje przyjmujemy, trudne to nie było :E

Co do teleportu, dziwne bo ja i nie tylko ja mogę wpisać tylko taka wartość statków jaką mam aktualnie na księżycu.. to jak Ty to zrobiłeś? Filmik by się przydał:) [ciach] o szopenie :E . Lecisz misiu na bocie i to bot Ci flotę teleportował. Ot, cała filozofia.
    Czy grasz uczciwie oceni to GO czy SGO.. Tak samo jak robił to w przypadku moich kolegów :thumbsup:

Kończąc ten wywód, bana życzę :D Perma pewnie unikniesz, co pokazuje poprzednie starcie ogniego, ale flotke trzeba będzie oddać :E

Super Moderator Ruda:
    Pseudocenzura
  • Gratulacje Panowie ;)
    każdy do przodu, Bot 500 GS, a Wy 8kkk x_x x_x
    No już 2gi raz Ogni klonuje flotę :D cho no do mnie spróbujemy :E :E

0R1C1 napisał(a):

Gratuluję wyliczenia powrotu floty. Na szczęście dla mnie, udało się zwiać i to na sekundę przed wlotem - wystarczyło odpalić teleport, wklepać liczbę gęsi, a następnie w momencie lądowania floty wcisnąć przycisk "Teleportuj". Ot cała magia, w której brak botów, wróżek i innych stworów nie z tego świata, które ty i inni sobie uroiliście. Mogłem przewidzieć, że będą wobec mnie kierowane bezpodstawne oskarżenia i nagrać moment ucieczki, ale jako osoba niewinna nie będę na siłę tego udowadniał. Daruj sobie zatem te swoje insynuacje bo w przeciwieństwie do twoich koleżków z sojuszu, ja gram uczciwie.
    Tell me hooooooow? xDDDDDDDD
    jak nie ma możliwości wklepania ilości statków których nie ma na moonie (bez agr i na chrome, opera, safari, ie też się nie da) :E
    sprawdź zanim bzdurę napiszesz :quasi:

Uni 25 - Ryuoshi - [Massive] & [AR] Off
    Uni Fornax - Natasza - [4PiP] Off
    Uni Octans - On
  • @Ryuoshi normalnie, wchodzę na księżyc, wybieram teleport, wpisuje w pole liczbę statków i voila. Oczywiście jeden musi być, inaczej faktycznie, nie da się wprowadzić żadnej liczby.

Tutaj https://streamable.com/io39sk masz pokazane jak.

I co teraz? XD Nie da się? Seriously?

@kazelot ciebie po prostu pieką cztery litery, że ci nie poszło, tyle. Na żadnym bocie nie gram - jeśli masz dowody na poparcie swoich słów to je przedstaw albo zamilcz i przestań robić z siebie dzbana.

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez 0R1C1 ().

• gratulacje ubicia pokaźnego stada gąsek. Mam nadzieję, ze GO stanie w końcu na wysokości zadania a nie na samych domniemaniach i słowach ze "sądzić należy że" .....i skasuje zdublowaną flotkę agresorowi, który jak każdy z flcoarzy na tym uni wie, ślizgał się na botach i lewych programikach az został sprowadzony na ziemię.

jeszcze raz gratulacje udanego ataku ....reszta to działania bota i mam nadzieję, że śliczny permek wpadnie bocinkowi.

ciśnijcie dalej.
    ps. ticket do roboty teraz możesz się wykazać.
  • Co to znaczy liczony ręcznie? Na kartce papieru to liczyliście czy na dokumencie w wordzie? XDDD
    Czyli nie używaliście kalkulatora ręcznego ani ogejmowego, wow nieźle. Szczerze to wielkie gratulacje za taką ręczną akcje, też bym chciał ogarniać takie ogejmowe ręczne liczenie.

Pozdrawiam Was czule, ogromne gratulacje za te ręczne liczenie, ogarniajcie więcej takich ręcznych akcji..

Ps. @szturman kolego zagłosuje na Ciebie, ponieważ zawsze byłeś uznanym lotnikiem, raz nawet byłeś łowcą księżyców w seeku na wasacie. :E
    SOLO - 839977.41%
    ACS - 351347,16%

uEuropa - 4 501 895,59% = 332 ST
    uWasat - 694384.77% = 61 ST
    uOrion - 450861.08% = 227 ST
    uKassio - 436333.77% = 228 ST