Witajcie!
Dwa tygodnie temu stworzyliśmy dla Was możliwość wyboru najlepszego gracza uniwersum. Dwoiliście się i troiliście aby wybrać osobę, która w jakiś sposób zapisała się w kartach na danym uni. Oto kto według was zasługuje na to miano:
Uszat
"Niezliczona ilość potyczek na uLeda, waleczny jak Tygrys i przyjacielski jak miś Yogi, słodki jak Serniczek. Chodząca encyklopedia i prawdziwy mentor licznych młodych duszyczek, spijajacych mleko ojców z jego... ust.
Uszat na prezydenta!"
"Zgłaszam kandydata gracza uszat.
Niezliczona ilość ST, aktualnie top 3 w pkt i we flotach, osobiście mój mentor jeśli chodzi o grę, posiada ogromna wiedzę, do tego skromny i o wysokiej kulturze osobistej "
"Lewa półkula SITHów bez niego już dawno sojusz by był w reckach, za liczne ST , za miłą i konstuktywną wymianę zdań pomimo przynależności do sojuszy . Lekki minus za pakowanie mnie w recki "
Uszat na prezydenta!"
"Zgłaszam kandydata gracza uszat.
Niezliczona ilość ST, aktualnie top 3 w pkt i we flotach, osobiście mój mentor jeśli chodzi o grę, posiada ogromna wiedzę, do tego skromny i o wysokiej kulturze osobistej "
"Lewa półkula SITHów bez niego już dawno sojusz by był w reckach, za liczne ST , za miłą i konstuktywną wymianę zdań pomimo przynależności do sojuszy . Lekki minus za pakowanie mnie w recki "
edol
"Zgłaszam kandydaturę gracza edol.
Dostać potężnego gonga, a potem być top na uni, trzeba było sporo czasu, poświęcenia i też pewnie umiejętności."
"Pierwsza to Edol wielu uwaza ze juz nie gra a steka wstawial ostatnio chyba zanim przyszedl ten konkurs zlomomwal wsio i wyfarmial jeszcze wiecej flo zbudowal po zlomie wieksza ze kazdego solo pakowal "
Dostać potężnego gonga, a potem być top na uni, trzeba było sporo czasu, poświęcenia i też pewnie umiejętności."
"Pierwsza to Edol wielu uwaza ze juz nie gra a steka wstawial ostatnio chyba zanim przyszedl ten konkurs zlomomwal wsio i wyfarmial jeszcze wiecej flo zbudowal po zlomie wieksza ze kazdego solo pakowal "
Ecco
"a liczne ST szczególnie za ubicie niedawnego top1 flot pomimo jego obecności na koncie i aroganckiego PW w ulu sojuszu dominującego, za wsparcie mentalne całego sojuszu opozycyjnego i za żydowskie przeliczniki Dla mnie pozycja nr 1 na tym uni"
Webber
"swoje na tym uni zrobił także ubił top 1 flot. Lekki minus za pychę"
Raven
"Prawa półkula SITHów to samo co u Uszata tylko minus za pychę wobec webbera"
Leia
"za mega aktywnośc chęci do gry i liczne ST, może nie robi wielkich % ale ilośc starć robi wrażenie. Jedyny jeż w zestawieniu tego uni dlatego tu lekki plus szczególnie w obecnej sytuacji w kraju."
"za niezaspokojone żądze złomowania i szpiegowania mnie całymi dniami i chęci do aktywnej gry "
"za niezaspokojone żądze złomowania i szpiegowania mnie całymi dniami i chęci do aktywnej gry "
FiDoDiDo
"Umiejętność ogarnięcia kilku (zdaniem niektórych kilkunastu) kont i niezwykle rozbudowany system transferów pomiędzy nimi. Mistrzowski wręcz poziom grania na nosie wszystkim, od zwykłych graczy po GO i finezja w lawirowaniu między kruczkami w regulaminie nie pozwoliła mi pominąć go w umieszczeniu w powyższym zestawieniu."
_mareczekz20
"zdecydowanie jeden z najweselszych Sithów, dość wysublimowane poczucie humoru. Częsty (a zarazem gęsty) Gość Działu Starcia Tytanów na forum, dobry partner handlowy, lubiący wpadać w czarną dziurkę od czasu do czasu. Chłop jak dąb, ze świecą takiego szukać. Brzmi jak ogłoszenie matrymonialne? Panie muszą się ustawić w kolejce "
lop
"robilem z nim wiele akcji i jest to osoba z ktora najlepiej mi sie pracuje, popelnil jeden blad na Uni bo poczul sie zbyt pewnie ale to go nie wyklucza z tej nagrody. Zaczal faktycznie pozno ale przy sporym nakladzie czasu wyzlomowal w duzej mierze Uni a i zaraz nie bedzie sladu po jego wtopie. Stekow wstawil mase i napewno bardziej zasluguje na miano najlepszego niz wiekszosc aktualnie nominowanych chyba nie kazdy rozumie co oznacza slowo najlepszy na Uni, to nie jest nagroda za jedna akcje tylko za caloksztalt tworczosci ale kazdy moze miec swoje zdanie z ktorym oczywiscie ja sie nie zgadzam"
emzet87
"nikt tyle złomów co on nie zaliczył na tym uni, a mimo wszystko wciąż ma chęci do gry."
Kosaz
"W tym przypadku mamy do czynienia z ekowcem z górnej półki wszystko dokładnie planującym ale przede wszystkim z ministrem finansów Sith , handlarzem dóbr ekskluzywnych , przedstawicielem umierającej grupy trzymającej władzę nad dexem na tym uni. W dawnych, ciężkich, przedhandlarzowych czasach ratował nas niejednokrotnie chrzczonym paliwem za które wołał jak za złoto a my prędzej czy później potulnie płaciliśmy, kto więc inny mógłby się równać z jego zmysłem do targowania
Szalom Synu Izraela "
Szalom Synu Izraela "
Shimano
"W swoim „prajmie” udowodnił, ze duża aktywność i skill i malutkie wsparcie anty składają się na top1 z kilkukrotna przewagą
Bez cienia wątpliwości najlepszy gracz uLeda "
Bez cienia wątpliwości najlepszy gracz uLeda "
Smigol / Pan S
"chyba jako jedyny z niewielu graczy na tym uni mialem w reckach te osoby ktorym sie nie udalo badz nie mogli nawet sfarmic(nie wiem czemu)Mi jakos sie udalo.
A pisze to tylko temu bo Chce
top 1 pusher UNI ST na nim pyklem
Najlepszy wg was Uszat w reckach moich byl Pozdrawiam."
A pisze to tylko temu bo Chce
top 1 pusher UNI ST na nim pyklem
Najlepszy wg was Uszat w reckach moich byl Pozdrawiam."
Why so serious
"-gram zbieraczem od samego początku
-aktualnie top5, eko top2 ale do końca roku się zmieni
-top1 przyrostu pkt za październik LEDA"
-aktualnie top5, eko top2 ale do końca roku się zmieni
-top1 przyrostu pkt za październik LEDA"
W związku z tym, że zwycięzca może być tylko jeden uruchamiamy ankietę, która potrwa do 22 listopada 2020. W tym czasie macie możliwość oddania głosu na swojego faworyta! W czasie trwania ankiety w każdej chwili możecie zmienić swój typ. Jednak przestrzegamy że jakakolwiek próba manipulacji wynikiem będzie surowo karana a takie głosy anulowane! Podsumowując:
- Można oddać tylko 1 głos
- Głos można dowolnie zmieniać podczas trwania ankiety
- Wszelkie próby oszustwa w ankiecie skutkować będą anulowaniem takiego głosu
- Ankieta trwa do 22/11/2020 20:00
- Aby głosowanie było ważne w ankiecie musi zagłosować co najmniej 20 osób
Po zakończonej ankiecie gracz, który zdobędzie największą ilość głosów otrzyma rangę tekstową : Najlepszy Gracz [nazwa uni] 2020.