Witajcie!
Dwa tygodnie temu stworzyliśmy dla Was możliwość wyboru najlepszego gracza uniwersum. Dwoiliście się i troiliście aby wybrać osobę, która w jakiś sposób zapisała się w kartach na danym uni. Oto kto według was zasługuje na to miano:
Czarny Pan
"za to, że potrafił w najmniej oczywistym momencie mnie trafić i przede wszystkim za systematyczność w działaniu i monitorowaniu tego co się w okolicy dzieje..."
" bo top 1 i kosi kogo chce od ręki."
"@CzarnyPan bo chlop na talent i wytrwałość do latania. Jak już ktoś wczesniej napisał zlomuje wszystko i wszystkich dlatego uważam ze powinien to właśnie on zostać wybrany na najlepszego gracza."
" bo top 1 i kosi kogo chce od ręki."
"@CzarnyPan bo chlop na talent i wytrwałość do latania. Jak już ktoś wczesniej napisał zlomuje wszystko i wszystkich dlatego uważam ze powinien to właśnie on zostać wybrany na najlepszego gracza."
Septimel
"sprawa oczywista dla mnie - pomoc, doradztwo i również duża determinacja jak już gra "
"bo wartościowy gracz i oczywiście też nakosił flot z tego co widzę."
666
"za kulturę i niewątpliwe osiągnięcia w ST i grze..."
Alda
"za to jak w umierającym uni potrafił wejść i się rozwija i do tego klepać ST nie wiadomo skąd "
"no bo jak proponują to czemu nie. Z drugiej strony w krótkim czasie pokazałem co nieco "
"no bo jak proponują to czemu nie. Z drugiej strony w krótkim czasie pokazałem co nieco "
atomic
"za to, że potrafił mnie zagadać i podpierdzielić "mój" złom "
asmax
Frank Black
"
Głos na Franka , masę ciężko wyrobionych ST i ciągła walka z graczami którzy są wyżej w statystykach "
W związku z tym, że zwycięzca może być tylko jeden uruchamiamy ankietę, która potrwa do 22 listopada 2020. W tym czasie macie możliwość oddania głosu na swojego faworyta! W czasie trwania ankiety w każdej chwili możecie zmienić swój typ. Jednak przestrzegamy że jakakolwiek próba manipulacji wynikiem będzie surowo karana a takie głosy anulowane! Podsumowując:
- Można oddać tylko 1 głos
- Głos można dowolnie zmieniać podczas trwania ankiety
- Wszelkie próby oszustwa w ankiecie skutkować będą anulowaniem takiego głosu
- Ankieta trwa do 22/11/2020 20:00
- Aby głosowanie było ważne w ankiecie musi zagłosować co najmniej 20 osób
Po zakończonej ankiecie gracz, który zdobędzie największą ilość głosów otrzyma rangę tekstową : Najlepszy Gracz [nazwa uni] 2020.