Witajcie!
Dwa tygodnie temu stworzyliśmy dla Was możliwość wyboru najlepszego gracza uniwersum. Dwoiliście się i troiliście aby wybrać osobę, która w jakiś sposób zapisała się w kartach na danym uni. Oto kto według was zasługuje na to miano:
Bunny/YeahBunny
"jedyna osoba, która zasługuje na ten tytuł to YeahBunny - @Bunny
Nie trzeba za wiele się tutaj rozpisywać, znany i lubiany. Jako jedyny rozgromił całe uni, a paradoks jest taki, że wszystkie statki z fenrir nawet nie są w stanie pogłaskać jego floty."
"Również też tak uważam. Nie zdążysz klasnąć uszami a masz już po flocie.
Ogólnie jak to mówią zapocony nołlajf ale ogólnie znana i lubiana persona.
Większość tematów na boardzie w dziale ST to jego zasługa.
Dużo wie, a czego nie wie to go jeszcze nauczę - chyba że mnie wkurzy to go zezłomuję
Masz mój głos Królik! "
"Biorac pod uwage cale uni, na ktorym spedzilem niemalo czasu, jest to wrecz bezkonkurencyjny wybor.
Faktycznie jako sojusz, dopoki gralismy aktywnie, zdominowalism uni totalnie, i choc nigdy nie mielismy konstruktu lidera-podwladnych (raczej konstrukt bandy krzykaczy xd), to Bunny prawie przez caly czas mial najwiecej pkt, pkt flo, pkt zniszcz i najwiecej wylatanych st - zaznaczam ze grom tego byl przed czasami 7.0 i flot z dupy odkrywcow (blame the game, not the players). Sama swoja aktywnoscia i takim zwyczajnym zacieciem potrafil konkretnie zmotywowac do pogrania w gierke.
I to byla wypadkowa wielu rzeczy: kminienia mechaniki, umiejetnosci obserwacji, czasu (ja nie wiem, jak ty zyjesz do dzis [ciach] xD), intuicji. Fakt, ze gral w doborowej ekipie (:E) tylko mu to ulatwil.
Mowcie sobie co chcecie - popatrzcie na ST Krolika i innych duzych flot, ktore do dzis fruwaja po uni. Zarowno te z ostatnich miesiecy, jak i wczesniejsze. To jest chyba jasne i nie wymaga absolutnie zadnego tlumaczenia."
"Odpowiedz jest jedna @Bunny każdy chyba wie dlaczego i myślę że tu nie będzie żadnych wątpliwości i każdy kto choć troszeczkę tu gra i nawet jak go nie lubi to powinien zagłosować"
Nie trzeba za wiele się tutaj rozpisywać, znany i lubiany. Jako jedyny rozgromił całe uni, a paradoks jest taki, że wszystkie statki z fenrir nawet nie są w stanie pogłaskać jego floty."
"Również też tak uważam. Nie zdążysz klasnąć uszami a masz już po flocie.
Ogólnie jak to mówią zapocony nołlajf ale ogólnie znana i lubiana persona.
Większość tematów na boardzie w dziale ST to jego zasługa.
Dużo wie, a czego nie wie to go jeszcze nauczę - chyba że mnie wkurzy to go zezłomuję
Masz mój głos Królik! "
"Biorac pod uwage cale uni, na ktorym spedzilem niemalo czasu, jest to wrecz bezkonkurencyjny wybor.
Faktycznie jako sojusz, dopoki gralismy aktywnie, zdominowalism uni totalnie, i choc nigdy nie mielismy konstruktu lidera-podwladnych (raczej konstrukt bandy krzykaczy xd), to Bunny prawie przez caly czas mial najwiecej pkt, pkt flo, pkt zniszcz i najwiecej wylatanych st - zaznaczam ze grom tego byl przed czasami 7.0 i flot z dupy odkrywcow (blame the game, not the players). Sama swoja aktywnoscia i takim zwyczajnym zacieciem potrafil konkretnie zmotywowac do pogrania w gierke.
I to byla wypadkowa wielu rzeczy: kminienia mechaniki, umiejetnosci obserwacji, czasu (ja nie wiem, jak ty zyjesz do dzis [ciach] xD), intuicji. Fakt, ze gral w doborowej ekipie (:E) tylko mu to ulatwil.
Mowcie sobie co chcecie - popatrzcie na ST Krolika i innych duzych flot, ktore do dzis fruwaja po uni. Zarowno te z ostatnich miesiecy, jak i wczesniejsze. To jest chyba jasne i nie wymaga absolutnie zadnego tlumaczenia."
"Odpowiedz jest jedna @Bunny każdy chyba wie dlaczego i myślę że tu nie będzie żadnych wątpliwości i każdy kto choć troszeczkę tu gra i nawet jak go nie lubi to powinien zagłosować"
@Gonzo
"do wczoraj top1 solo uni Fenrir, masa ST"
@abecaduo
"dobrze rozkminia gierke, masa ST"
"Najlepszym graczem jest @abecaduo - i wcale nie chodzi o flotę, obserwację czy znajomość gry - a o kulturę wypowiedzi. Choć to uni jest (patrząc z boku) i tak na niezłym poziomie w tej kategorii (więc brawa dla wszystkich pozostałych graczy także) - to ten gość jest wręcz wzorem gracza. A to, że i coś tam potrafi polatać - to przecież każdy wie (nie tylko z tego uni)."
"Najlepszym graczem jest @abecaduo - i wcale nie chodzi o flotę, obserwację czy znajomość gry - a o kulturę wypowiedzi. Choć to uni jest (patrząc z boku) i tak na niezłym poziomie w tej kategorii (więc brawa dla wszystkich pozostałych graczy także) - to ten gość jest wręcz wzorem gracza. A to, że i coś tam potrafi polatać - to przecież każdy wie (nie tylko z tego uni)."
@turysta
"jako jedyny dostal zloma z naszej paczki, podniósł się w tydzień. Masa st, cicha obserwacja i likwidowanie flot"
@ZDOBYWCA1
"dobre pojęcie o grze, sporo ST, szkoda, ze wersja 7.0 przyczyniła się do konca jego gry na Fenrir"
"jak wielu uważam że pierwsze skrzypce byłyby gdyby miał czas"
"jak wielu uważam że pierwsze skrzypce byłyby gdyby miał czas"
@..Raven..
"chyba najlepszy grajek opozycji"
@Maximus1984
"napewno trzeba przyznać że ma wiedzę o tej grze, pokazał kilka razy na co go stać, fakt ostatni czas po złomie u Stalowego nie był dla niego najlepszy, ale napewno na uwagę zasługuje fakt że wszystkie st które zobił i wszystkie akcje były wykonane z telefonu. Gdyż on gra tylko na telefonie a co za tym idzie nie ma dostępu do nakładki AGR tak jak większość flociarzy i możliwości szybkiego sprawdzania aktywności jak i innych udogodnień związanych z tą nakładką "
Engineer Vele
"Na drugim miejcu, jezeli chodzi czysto skilla w gierce obstawilbym niegrajacego juz od wiekow Engineera Vele. Wiekszosc z was nie ma pewnie pojecia kto to, a ci co go pamietaja - nie macie pojecia, jak ten typ kminil gierke. To czasy jak jeszcze robilem fsy i musialem ostro pilnowac floty I mowie to jako ten, ktoremu udalo sie go zapakowac w rece wraz z Gonzem i Wronkiem."
W związku z tym, że zwycięzca może być tylko jeden uruchamiamy ankietę, która potrwa do 22 listopada 2020. W tym czasie macie możliwość oddania głosu na swojego faworyta! W czasie trwania ankiety w każdej chwili możecie zmienić swój typ. Jednak przestrzegamy że jakakolwiek próba manipulacji wynikiem będzie surowo karana a takie głosy anulowane! Podsumowując:
- Można oddać tylko 1 głos
- Głos można dowolnie zmieniać podczas trwania ankiety
- Wszelkie próby oszustwa w ankiecie skutkować będą anulowaniem takiego głosu
- Ankieta trwa do 22/11/2020 20:00
- Aby głosowanie było ważne w ankiecie musi zagłosować co najmniej 20 osób
Po zakończonej ankiecie gracz, który zdobędzie największą ilość głosów otrzyma rangę tekstową : Najlepszy Gracz [nazwa uni] 2020.