Witajcie!
Dwa tygodnie temu stworzyliśmy dla Was możliwość wyboru najlepszego gracza uniwersum. Dwoiliście się i troiliście aby wybrać osobę, która w jakiś sposób zapisała się w kartach na danym uni. Oto kto według was zasługuje na to miano:
Jumek/Nie(L)ot
Pokaż spoiler
Zdobywca
Pokaż spoiler
aleksSkrobek/aleks
Pokaż spoiler
lajt
Pokaż spoiler
RAFUS1973r
Pokaż spoiler
schweppes65/Mutylator/Chomik Bojowy
Pokaż spoiler
HBI
Pokaż spoiler
Lord Maul
Pokaż spoiler
W związku z tym, że zwycięzca może być tylko jeden uruchamiamy ankietę, która potrwa do 22 listopada 2020. W tym czasie macie możliwość oddania głosu na swojego faworyta! W czasie trwania ankiety w każdej chwili możecie zmienić swój typ. Jednak przestrzegamy że jakakolwiek próba manipulacji wynikiem będzie surowo karana a takie głosy anulowane! Podsumowując:
Po zakończonej ankiecie gracz, który zdobędzie największą ilość głosów otrzyma rangę tekstową : Najlepszy Gracz [nazwa uni] 2020.
Dwa tygodnie temu stworzyliśmy dla Was możliwość wyboru najlepszego gracza uniwersum. Dwoiliście się i troiliście aby wybrać osobę, która w jakiś sposób zapisała się w kartach na danym uni. Oto kto według was zasługuje na to miano:
Jumek/Nie(L)ot
Qnick napisał(a):
Zgłaszam gracza Jumek @Nie(L)ot.
Argumentacja:
- w erze Odkrywców pokazał jak dziurawa jest wersja 7.x i nabił kosmiczne ilości punktów. W wersji 7.5 gdy GF postanowiło w końcu zaorać Odkrywców, szybko dostosował się do nowych warunków i jako Generał wrzuca jedno za drugim ST. Na uwagę zasługuję również zdobycie TOP1 ST prędkości flot x1.
PacSzaman napisał(a):
Zgłaszam gracza @Nie(L)ot
Potężna flota
Bardzo duza ilość st
Honorowy gracz jeden z tych normalnych w grze
Ppot
Do
Bunny napisał(a):
@Nie(L)ot za powstanie po niesłusznym banie i top1 PL x1
@ZDOBYWCA1 za nie poddanie się na generale w 7.0 i ok 200 ST
Fifka napisał(a):
Zgłaszam gracza @ZDOBYWCA1
za...
Dział ST w rolach głównych @ZDOBYWCA1 ponad 200 ST na Nekkar.
Jumek @Nie(L)ot Top 1 P
honorowy gracz
aktywny gracz
wysoka pozycja w rankingu.
xyz napisał(a):
Za wszystko co wyżej wymienione już zostało.
Powstanie po niesłusznym banie ,aktywny gracz, wysoka pozycja w rankingu ,top 1PL x1 i bardzo dużą ilość ST.
ZDOBYWCA1 napisał(a):
mój głos oddaje na:
- @Nie(L)ot (Jumek) za całokształt
- @AleksSkrobek (Aleks) jak się na coś uprze to nie ma siły by ją coś zatrzymało
- @lajt (lajt) za wiedzę i dążenie do celu - jak kogoś chce zezłomować to po prostu go złomuje
xLORD SITHx napisał(a):
Cieszę się niebywale, że już nie gram.
Sama myśl o wirtualnym zetknięciu się na powrót z tymi patusami GO i Moderatorami forum przyprawia o mdłości.
Co się tyczy głosowania:
1. Jumek - liczba ST, zbudowanie zgodnie z regulaminem potężnego konta po banie od czapy,
2. ZDOBYWCA - liczba ST, wzór cnót
3. lajt - zjadł wszystkich na Nekkar umiejętnie korzystając z niedoróbek wersji 7.
Waryjot22 napisał(a):
Oddaje swój głos na @'Nie(L)ot' (Jumek) za ilość ST(Top 1), aktywną grę i profesjonalizm oraz wysoką pozycje.
Tym samym wielkie gratulacje za zbudowanie konta za niesłusznego bana.
Zgłaszam również gracza @ZDOBYWCA1 za liczbę ST oraz za to że jest graczem naprawdę godnym tego tytułu.
Zdobywca
Bunny napisał(a):
@Nie(L)ot za powstanie po niesłusznym banie i top1 PL x1
@ZDOBYWCA1 za nie poddanie się na generale w 7.0 i ok 200 ST
Fifka napisał(a):
Zgłaszam gracza @ZDOBYWCA1
za...
Dział ST w rolach głównych @ZDOBYWCA1 ponad 200 ST na Nekkar.
Jumek @Nie(L)ot Top 1 P
honorowy gracz
aktywny gracz
wysoka pozycja w rankingu.
Cruzado napisał(a):
Swój głos oddaję na :
1.@ZDOBYWCA1 (ZDOBYWCA) Na piratach by zarobił więcej ale poszedł drogą łowcy, skanował i złomował gdy wszystkim puchły floty na ekspach. Jeden z nielicznych który nie wykorystał błędów gry,gra dla przjemności nie topki-bezcenne
xLORD SITHx napisał(a):
Sama myśl o wirtualnym zetknięciu się na powrót z tymi patusami GO i Moderatorami forum przyprawia o mdłości.
Co się tyczy głosowania:
1. Jumek - liczba ST, zbudowanie zgodnie z regulaminem potężnego konta po banie od czapy,
3. lajt - zjadł wszystkich na Nekkar umiejętnie korzystając z niedoróbek wersji 7.
Waryjot22 napisał(a):
Oddaje swój głos na @'Nie(L)ot' (Jumek) za ilość ST(Top 1), aktywną grę i profesjonalizm oraz wysoką pozycje.
Tym samym wielkie gratulacje za zbudowanie konta za niesłusznego bana.
Zgłaszam również gracza @ZDOBYWCA1 za liczbę ST oraz za to że jest graczem naprawdę godnym tego tytułu.
Apofis napisał(a):
@lajt (lajt) złomuje ST - sporo % łącznie, chyba najwięcej, pomaga, top1 flot zawsze.
@ZDOBYWCA1 (ZDOBYWCA) duża ilość ST, nawet pomimo wersji 7 z piratami
dawca punktów napisał(a):
Graczy, którzy zasługują na to by wogóle rywalizować w tym konkursie jest wielu na naszym uni ale z uwagi na aktywność, styl gry, podejście i umiejętności w mojej osobistej opinii powinni wziąć udział nw. gracze i tych zgłaszam:
@ZDOBYWCA1 - znam go najlepiej ze wszystkich wymienionych, zawsze pomocny, trzyma poziom w grze i nie tylko. Dla mnie wzór.
@hbi - dużo starć, duża wiedza o grze, zawsze pełna kultura i intrygujące wpisy. Ostatnio się opuścił, ale liczę na poprawę.
@lajt - lajt, to... lajt Robi swoje, możliwości gry wykorzystuje do maksimum, co oczywiście oddają w pełni statystyki.
Tak jak na wstępie napisałem-z wieloma graczami nekkar gdzieś tam się spotkałem w galaktyce, z niektórymi tylko w pw, z jeszcze innymi dane mi było się spotkać w realu. Każdy poświęcił tej grze i rozbudowie kont sporo czasu i na swój sposób zasługuje na to by tutaj rywalizować, ale biorąc pod uwagę całokształt moich doświadczeń uważam że w konkursie powinniśmy głosować na którąś ze zgłoszonych przeze mnie osób.
RAFUS1973 napisał(a):
Panowie Ja się chyba pomyliłem gdzie wszedłem ,bo to co tu piszecie to kompletny zbiór głupoty ,albo nie wiedzy co do opisu graczy za co zasłużyli , np jumek nie chodzi nawet o to ze go nie lubię ,ale o to ze dostał bana za puszerkę i tak on się puszował ,konto które teraz powstało to jak napisał ZDOBYWCA nie 12 kont go wspomogło w powstaniu bo dużo więcej , ludzie zbierali surę a jumek czekał aż nazbierają żeby nie spadli ponizej niego i posłali mu ją gratis i to jest regulaminowe ,później wiele kont budowało mu LM czy inne pierdoły które on potrzebował i skupował je po minimalu za to co dostał za fri , urusł w przeciagu 2 tygodni jak nie jeden gracz w dwa lata by nie dał rady ,a dopiero tą flotą kontynuował zabawę na Odkrywcy , gdzie flota rosła migiem ,jak mu zabrali zabawki to dopiero zaczął złomować ,a miał już czym bo go sojusz wspomógł i Odkrywca , więc jedynie na co zasłużył to że musi mieć albo szacunek u sousznikuw ,albo umie ich umiejetnie zakręcić . I raczej jak by był wybur najlepszego sojuszu ,to jumek powinien chwalić i klekać przy swoim sojuszu ,a tu chodzi o najlepszego gracza nie krętacza , to by było na tyle jesli chodzi o jumka.
Co do ZDOBYWCY nic mu nie ujmuję ,ale 200ST ma ,tyle że nie tylko na Nekkar i tu się ludziska rozpędziliście , oczywiście ładnie gra ale się jednak poddałna jakiś czas i być może by nawet odszedł , na szczęście Odkrywca się skończył i teraz zapewne zostanie z nami , Oczywiście być miże z innych powodów należy mu się ta ranga ,ale napewno nie z powodu 200ST na Nekkar ,bo po prostu ich tyle nie ma ,a i są gracze z Veto nie licząc jumka którzy dorównują ZDOBYWCY .
I jeszcze jedno ZDOBYWCA też nie jest jedynym graczem który nie zaczął grać na Odkrywcy czy zbieraczu , ludzie gramy na jednym uni a zachowujecie się jak byście nie wiedzieli co .gdzie i kto , a do tego wypowiedzi sojuszników o sojusznikach a nie o graczach z Nekkar nie z sojuszu , zróbcie sobie wewnętrznie w sojuszu najlepszego gracza ,i nie Nekkar tylko sojuszu i tam wpisujcie co wiecie
No a co do tego kogo bym Ja zgłosił to bez wątpienia - - @lajt -to jest osoba która jak już ktoś wyżej napisał wykorzystuje każdą możliwą wersję niedoróbek i w każdej umie się odnaleźć ,jak zacznie znów latać ,to tylko się bać .
Nie będę szukał nikogo innego ,bo załapało by się pewninie jeszcze kilka osób ,ale na laita stawiam to po co mam mieszać . Pozdro .
AleksSkrobek napisał(a):
Zgłaszam gracza :
1. Lajta za całokształt ..robi z tą grą co chce :PP
2. Zdobywca za pozostanie wiernym staremu dobremu ogejowi
aleksSkrobek/aleks
ZDOBYWCA1 napisał(a):
- @AleksSkrobek (Aleks) jak się na coś uprze to nie ma siły by ją coś zatrzymało
- @lajt (lajt) za wiedzę i dążenie do celu - jak kogoś chce zezłomować to po prostu go złomuje
lajt
ZDOBYWCA1 napisał(a):
najpierw odniosę się do posta Szajki (Szymona) - tak w gwoli wyjaśnienia Jumka odbudował cały Sojusz oraz niektórzy gracze z uni Nekkar a wszystko odbyło się zgodnie z regulaminem i nie było to 12 kont tylko dużo, dużo więcejMafia Wietnamska napisał(a):
Cobyś nie zrobił Jumek @Nie(L)ot Twoja
ignorancja ma potrzeb floty zaopatrywała się na znajomości 12 kont, Twój
ban jak najbardziej słuszny,bo nie oszukiwałeś mnie ale całą
społeczność uni,I ja Tobie to udowodniłem.
[ciach] gonga sa swoim koncie wieczystym.Poszedłeś tropem innych
graczy co Ciebie odbudują w 4 miesiace z nielegalnych surowców,I tu ze
Zdobywcą się zgodzę masz, mało ambicji by zostać top1 Nekkar [ciach]
zgłaszam swoje stanowisko ochrony zdrowia, jako jedyny na uniwersum
wyliczyłem,i zajumałem surowce z PZ odkrywców z topki od 1do 4
1.@Zdobywca za całokształt w odniesiuniu dobra ze złem
2. @Death of Rats nic dodać
3.@HBbi wielkość rozumowania pewnych spraw nie tylkko ST
Nigdy nie pisałem że Jumek ma mało ambicji aby zostać top1 gdyż ambicje to zawsze miał i ma
\przepraszam za offtop ale zostałem wywołany
mój głos oddaje na:
xLORD SITHx napisał(a):
Co się tyczy głosowania:
Apofis napisał(a):
@lajt (lajt) złomuje ST - sporo % łącznie, chyba najwięcej, pomaga, top1 flot zawsze.
@ZDOBYWCA1 (ZDOBYWCA) duża ilość ST, nawet pomimo wersji 7 z piratami
Graczy, którzy zasługują na to by wogóle rywalizować w tym konkursie jest wielu na naszym uni ale z uwagi na aktywność, styl gry, podejście i umiejętności w mojej osobistej opinii powinni wziąć udział nw. gracze i tych zgłaszam:
@ZDOBYWCA1 - znam go najlepiej ze wszystkich wymienionych, zawsze pomocny, trzyma poziom w grze i nie tylko. Dla mnie wzór.
@hbi - dużo starć, duża wiedza o grze, zawsze pełna kultura i intrygujące wpisy. Ostatnio się opuścił, ale liczę na poprawę.
@lajt - lajt, to... lajt Robi swoje, możliwości gry wykorzystuje do maksimum, co oczywiście oddają w pełni statystyki.
Tak jak na wstępie napisałem-z wieloma graczami nekkar gdzieś tam się spotkałem w galaktyce, z niektórymi tylko w pw, z jeszcze innymi dane mi było się spotkać w realu. Każdy poświęcił tej grze i rozbudowie kont sporo czasu i na swój sposób zasługuje na to by tutaj rywalizować, ale biorąc pod uwagę całokształt moich doświadczeń uważam że w konkursie powinniśmy głosować na którąś ze zgłoszonych przeze mnie osób.
RAFUS1973 napisał(a):
Panowie Ja się chyba pomyliłem gdzie wszedłem ,bo to co tu piszecie to kompletny zbiór głupoty ,albo nie wiedzy co do opisu graczy za co zasłużyli , np jumek nie chodzi nawet o to ze go nie lubię ,ale o to ze dostał bana za puszerkę i tak on się puszował ,konto które teraz powstało to jak napisał ZDOBYWCA nie 12 kont go wspomogło w powstaniu bo dużo więcej , ludzie zbierali surę a jumek czekał aż nazbierają żeby nie spadli ponizej niego i posłali mu ją gratis i to jest regulaminowe ,później wiele kont budowało mu LM czy inne pierdoły które on potrzebował i skupował je po minimalu za to co dostał za fri , urusł w przeciagu 2 tygodni jak nie jeden gracz w dwa lata by nie dał rady ,a dopiero tą flotą kontynuował zabawę na Odkrywcy , gdzie flota rosła migiem ,jak mu zabrali zabawki to dopiero zaczął złomować ,a miał już czym bo go sojusz wspomógł i Odkrywca , więc jedynie na co zasłużył to że musi mieć albo szacunek u sousznikuw ,albo umie ich umiejetnie zakręcić . I raczej jak by był wybur najlepszego sojuszu ,to jumek powinien chwalić i klekać przy swoim sojuszu ,a tu chodzi o najlepszego gracza nie krętacza , to by było na tyle jesli chodzi o jumka.
Co do ZDOBYWCY nic mu nie ujmuję ,ale 200ST ma ,tyle że nie tylko na Nekkar i tu się ludziska rozpędziliście , oczywiście ładnie gra ale się jednak poddałna jakiś czas i być może by nawet odszedł , na szczęście Odkrywca się skończył i teraz zapewne zostanie z nami , Oczywiście być miże z innych powodów należy mu się ta ranga ,ale napewno nie z powodu 200ST na Nekkar ,bo po prostu ich tyle nie ma ,a i są gracze z Veto nie licząc jumka którzy dorównują ZDOBYWCY .
I jeszcze jedno ZDOBYWCA też nie jest jedynym graczem który nie zaczął grać na Odkrywcy czy zbieraczu , ludzie gramy na jednym uni a zachowujecie się jak byście nie wiedzieli co .gdzie i kto , a do tego wypowiedzi sojuszników o sojusznikach a nie o graczach z Nekkar nie z sojuszu , zróbcie sobie wewnętrznie w sojuszu najlepszego gracza ,i nie Nekkar tylko sojuszu i tam wpisujcie co wiecie
No a co do tego kogo bym Ja zgłosił to bez wątpienia - - @lajt -to jest osoba która jak już ktoś wyżej napisał wykorzystuje każdą możliwą wersję niedoróbek i w każdej umie się odnaleźć ,jak zacznie znów latać ,to tylko się bać .
Nie będę szukał nikogo innego ,bo załapało by się pewninie jeszcze kilka osób ,ale na laita stawiam to po co mam mieszać . Pozdro .
AleksSkrobek napisał(a):
Zgłaszam gracza :
1. Lajta za całokształt ..robi z tą grą co chce :PP
2. Zdobywca za pozostanie wiernym staremu dobremu ogejowi
diament napisał(a):
Zgłaszam Lajta moim zdaniem nie ma lepszego gracza na uni
RAFUS1973r
m fox napisał(a):
Zgłaszam gracz@RAFUS1973r
Pomimo różnych zmian w tej grze zawsze grał flotą.
Jako jednego z niewielu przez cały rok często ma zaszczyt wpisać swoje osiągnięcia w dziale ST.
Tak samo jak Zdobywca i inni flotowcy dba o to żeby ta gra była grą wojenną tak jak to było w założeniu na początku jej istnienia.
schweppes65/Mutylator/Chomik Bojowy
Choper666 napisał(a):
Zgłaszam @schweppes65/Mutylator/Chomik Bojowy
Za co zapytacie? (albo i nie zapytacie)
A chociażby za to iż połowie pozostałych zgłoszonych gul rośnie na sam dźwięk tego nicku
A ponadto za teczki kiszczaka, pewne pół legendarne screeny, nieskryte robienie tego co skrycie robi połowa uni oraz niezaprzeczalną fazę do pisania będąc na fazie
HBI
Mafia Wietnamska napisał(a):
[...]
1.@Zdobywca za całokształt w odniesiuniu dobra ze złem
2. @Death of Rats nic dodać
3.@HBbi wielkość rozumowania pewnych spraw nie tylkko ST
Lord Maul
Apofis napisał(a):
Proszę ja nie gram od początku na tym uni a dopiero po fuzji więc parę lat ale mogę podać i nominować:RAFUS1973 napisał(a):
nie wiedzieli co .gdzie i kto
też
Lord Maul -
Najwięcej ST albo jest jednym z paru co zrobili najwięcej.
W związku z tym, że zwycięzca może być tylko jeden uruchamiamy ankietę, która potrwa do 22 listopada 2020. W tym czasie macie możliwość oddania głosu na swojego faworyta! W czasie trwania ankiety w każdej chwili możecie zmienić swój typ. Jednak przestrzegamy że jakakolwiek próba manipulacji wynikiem będzie surowo karana a takie głosy anulowane! Podsumowując:
- Można oddać tylko 1 głos
- Głos można dowolnie zmieniać podczas trwania ankiety
- Wszelkie próby oszustwa w ankiecie skutkować będą anulowaniem takiego głosu
- Ankieta trwa do 22/11/2020 20:00
- Aby głosowanie było ważne w ankiecie musi zagłosować co najmniej 20 osób
Po zakończonej ankiecie gracz, który zdobędzie największą ilość głosów otrzyma rangę tekstową : Najlepszy Gracz [nazwa uni] 2020.