Witajcie!
Dwa tygodnie temu stworzyliśmy dla Was możliwość wyboru najlepszego gracza uniwersum. Dwoiliście się i troiliście aby wybrać osobę, która w jakiś sposób zapisała się w kartach na danym uni. Oto kto według was zasługuje na to miano:
1. @Starrk
"Ponieważ: Ma najwięcej gęsi na librze, Steki na poziomie oraz wybitnie utalentowany strateg ds planowania akcji, Zasługi w S&D, Top 1 libra
Nie ma drugiego tak sumiennego gracza który potrafi pomóc w każdej chwili nie raz ratował mnie z kłopotów,wspomaga surowcami, pomaga w nauce ogólnej jak i ogejmowej i jest otwarty na wszystkie rozmowy nie ma
drugiego takiego gracza jak on w OGame."
"Tylko i wyłącznie @Starrk !
A dlaczego?
Po pierwsze, bo top1. Osiągnął to ciężką pracą i kryształowo czystą grą. Nigdy nie był posądzany o żadne pusze, multi, czy (o zgrozo!) grę na bocie (bleh!).
Po drugie, to geniusz strategii. Jego finezyjne ataki (Starrk [WINTER] vs. androg [WarriorS] & Therion [WarriorS] ~ 185 845.23% czyli lameriada na całego czy Starrk [WINTER] vs. karolr [ZZL] & Demise ~ 174 716% - TOP5 Universum Libra - Obrona i TOP1 w akcji!) zapisały się w annałach historii nie tylko uniwersum Libra, ale też całego Ogame. Do dziś, przynajmniej ja, pokazuję je młodszym stażem graczom i mówię, patrzcie młodzi, to pro gracz! Podziwiajcie i uczcie się od najlepszego. Do tego jeszcze niezapomniana obrona poprzedzona megasuperhiper finezyjnym atakiem na bardzo groźnego przeciwnika (Nighthunter [WarriorS] & Zgredek [WarriorS] vs. Starrk [WINTER] ~ 2098801.96% - TOP 1 OGAME.PL)
Po trzecie, przyrosty od czasu wersji 7. Nie mówcie, że byle miernota byłaby w stanie tak urosnąć w tak krótkim czasie. Że nie wymaga skilla wysyłanie 60 ekspedycji dziennie, przez 7 dni w tygodniu!"
"Biorąc pod uwagę, jak wiele emocji wywołuje u części naszej opozycji, to chyba rzeczywiście jego obawiają się najbardziej "
"bo to bezapelacyjne TOP1 tego uni i nawet jak nas w Quantum wrzucą to i tak za chwile będzie TOP1. Poza tym jedyny Bałwanek z którym czasem pohandluję, pomoże jak trzeba itp. "
2. @ciamajdek.
"Jest osobą najbardziej sumienną od początku swojej gry na uniwersum. Top 2 w punktach militarnych.
Brał aktywny udział w projekcie S&D, ma na swoim koncie liczne starcia kwalifikujące się do Starć Tytanów."
"Najsolidniejszy i najbardziej powtarzalny gracz, z jakim miałem przyjemność grać. Ogame to gra błędów, a ten Pan popełnia ich najmniej."
Brał aktywny udział w projekcie S&D, ma na swoim koncie liczne starcia kwalifikujące się do Starć Tytanów."
"Najsolidniejszy i najbardziej powtarzalny gracz, z jakim miałem przyjemność grać. Ogame to gra błędów, a ten Pan popełnia ich najmniej."
3. Zgredek/obibok/ Arkadius @Arkadius
"w czasie kiedy gral zdecydowanie najlepszy gracz libry, [mniam], opozycja drzala przed nim. Uczetnik SD, liczne RW w dziale starc tytanow."
"Tak zupełnie serio, to chyba największym wrzodem na tyłku Winterów, nie licząc Kamila :P, był Obi/Zgred/ @Arkadius . Akcja na Rudej (Zgredek [WarriorS] vs. Ruda [WINTER] ~ 600449.8%) w weekend, kiedy te ufsy łoriorsy schodziły tylko z urlopów. Do tego w ulu i pomiędzy odświeżeniami. Wcześniej wspomniana kontra na Starrku (Nighthunter [WarriorS] & Zgredek [WarriorS] vs. Starrk [WINTER] ~ 2098801.96% - TOP 1 OGAME.PL ). Do tego jeszcze parę ciekawych starć by się znalazło."
"Tak zupełnie serio, to chyba największym wrzodem na tyłku Winterów, nie licząc Kamila :P, był Obi/Zgred/ @Arkadius . Akcja na Rudej (Zgredek [WarriorS] vs. Ruda [WINTER] ~ 600449.8%) w weekend, kiedy te ufsy łoriorsy schodziły tylko z urlopów. Do tego w ulu i pomiędzy odświeżeniami. Wcześniej wspomniana kontra na Starrku (Nighthunter [WarriorS] & Zgredek [WarriorS] vs. Starrk [WINTER] ~ 2098801.96% - TOP 1 OGAME.PL ). Do tego jeszcze parę ciekawych starć by się znalazło."
4. Schan - @slimakk
"chyba najwiecej rw na opozycji, Malack i Markus lubia to. Od lat wraz z zonką ulubiency Winterkow. Nastepnego tez uwalą z Avi :D"
"jedyny, który się ostał (poza małżonką) i walczy z przeciwnościami losu, zawsze aktywny, dobry lotnik, w S&D pokazał się z bardzo dobrej trony, bywa w dziale ST - mając topowe Starcia."
"jedyny, który się ostał (poza małżonką) i walczy z przeciwnościami losu, zawsze aktywny, dobry lotnik, w S&D pokazał się z bardzo dobrej trony, bywa w dziale ST - mając topowe Starcia."
5. AmstelL - @AmstelL
"Najlepszy gracz wrogiego sojuszu, " general" ? czy jak tam starrkowna mowi na swojego wodza. Zasluguje na to miejsce."
"nic nie stracił ze swojej wartości odnosząc się do ostatniego konkursu, wciąż aktywny"
"nic nie stracił ze swojej wartości odnosząc się do ostatniego konkursu, wciąż aktywny"
6. Neil Anblome - @DeKi
"nowy nabytek Libry, przejął schedę po najlepszym z najlepszych - @Darth Malack , co prawda nie miał jeszcze okazji zaprezentowania się w S&D, ale jego aktywnośc w dziale Starć Tytanów predysponuje go do nominacji"
"Odkrywca był z niego raczej marny. Więcej dziur zaliczył, niż kompanów Jacka Sparrow'a. Ale skutecznie nadrabiał to na żywych graczach."
"cyt Deki: 'To ze przez bardzo krotki okres czasu zrobilem tu wiecej niz wiekszosc warriorsow (co nie jest zadnym wyczynem) nie kwalifikuje mnie do zostania najlepszym gracze tego uni' + on jako jedyny mnie upolował w locie"
"Odkrywca był z niego raczej marny. Więcej dziur zaliczył, niż kompanów Jacka Sparrow'a. Ale skutecznie nadrabiał to na żywych graczach."
"cyt Deki: 'To ze przez bardzo krotki okres czasu zrobilem tu wiecej niz wiekszosc warriorsow (co nie jest zadnym wyczynem) nie kwalifikuje mnie do zostania najlepszym gracze tego uni' + on jako jedyny mnie upolował w locie"
7.PacSzaman - @PacSzaman
"Uczestnik 2 SD
Mam za sobą 2 jakże dobre starcia na krogulcu oraz na noskillu
Gram aktywnie"
Mam za sobą 2 jakże dobre starcia na krogulcu oraz na noskillu
Gram aktywnie"
W związku z tym, że zwycięzca może być tylko jeden uruchamiamy ankietę, która potrwa do 22 listopada 2020. W tym czasie macie możliwość oddania głosu na swojego faworyta! W czasie trwania ankiety w każdej chwili możecie zmienić swój typ. Jednak przestrzegamy że jakakolwiek próba manipulacji wynikiem będzie surowo karana a takie głosy anulowane! Podsumowując:
- Można oddać tylko 1 głos
- Głos można dowolnie zmieniać podczas trwania ankiety
- Wszelkie próby oszustwa w ankiecie skutkować będą anulowaniem takiego głosu
- Ankieta trwa do 22/11/2020 20:00
- Aby głosowanie było ważne w ankiecie musi zagłosować co najmniej 20 osób
Po zakończonej ankiecie gracz, który zdobędzie największą ilość głosów otrzyma rangę tekstową : Najlepszy Gracz [nazwa uni] 2020.
Jestem i mnie nie ma ^^