Witajcie!
Dwa tygodnie temu stworzyliśmy dla Was możliwość wyboru najlepszego gracza uniwersum. Dwoiliście się i troiliście aby wybrać osobę, która w jakiś sposób zapisała się w kartach na danym uni. Oto kto według was zasługuje na to miano:
1. KrecikMax
"niezliczona ilość potyczek na forum - wszystkie zwycięskie, chodząca encyklopedia Kalyke i innych uni największa atrakcja i patologia tego uni, bez niego było by nudno"
2. Marzena / Megan
"duża aktywność, bardzo duży zapał do inicjowania kolejnych akcji, większość starć zdecydowanie bardziej wyszukana niż zwykły bfs, efekty było widać choćby w top 10 ACS..."
"Bo zaczynała od zera a swoją determinacją i zacięciem do gry jest tu gdzie jest. Bo ilość porządnych RW zrobionych przez Nią na tym uni wymiata. Bo tylu ilu ma wrogów tylu ma Przyjaciół.. Bo niedługo do Was przyleci po Wasze latajki..."
"Bo zaczynała od zera a swoją determinacją i zacięciem do gry jest tu gdzie jest. Bo ilość porządnych RW zrobionych przez Nią na tym uni wymiata. Bo tylu ilu ma wrogów tylu ma Przyjaciół.. Bo niedługo do Was przyleci po Wasze latajki..."
3. paweł1000
"duże zacięcie, masa ładnych starć, zdominowanie top 10 solo No i, jak zdaniem Krecika wszyscy wiedzą, zarządzanie największą armią multikont"
4. @khz (Finito GJ GF)
"Miałem przyjemność grać z nimi na uni Xanthus i wiem, że obydwaj mają wiedzę o grze oraz umiejętności na naprawdę wysokim poziomie. Wyczyścili już praktycznie to uni, wystarczy zajrzeć w dział ST, żeby zobaczyć ile starć mają na koncie. Do tego są w topce punktów. (właśnie sprawdziłem )"
5. @panpiwek1234 (Nowy Nick)
"Miałem przyjemność grać z nimi na uni Xanthus i wiem, że obydwaj mają wiedzę o grze oraz umiejętności na naprawdę wysokim poziomie. Wyczyścili już praktycznie to uni, wystarczy zajrzeć w dział ST, żeby zobaczyć ile starć mają na koncie. Do tego są w topce punktów. (właśnie sprawdziłem )"
6. @kielbaska
"a za co? Zaraz bedzie ze nie ma za dużo ST albo pewnie nie dość że mało to zarówno po jednej jak i drugiej stronie , ale tak naprawde w momencie dużego zniechęcenia do gry to on nas w sojuszu namówił do zmiany sposobu gry , scalił nas i nadal bez niego nie byłoby Jedi"
W związku z tym, że zwycięzca może być tylko jeden uruchamiamy ankietę, która potrwa do 22 listopada 2020. W tym czasie macie możliwość oddania głosu na swojego faworyta! W czasie trwania ankiety w każdej chwili możecie zmienić swój typ. Jednak przestrzegamy że jakakolwiek próba manipulacji wynikiem będzie surowo karana a takie głosy anulowane! Podsumowując:
- Można oddać tylko 1 głos
- Głos można dowolnie zmieniać podczas trwania ankiety
- Wszelkie próby oszustwa w ankiecie skutkować będą anulowaniem takiego głosu
- Ankieta trwa do 22/11/2020 20:00
- Aby głosowanie było ważne w ankiecie musi zagłosować co najmniej 20 osób
Po zakończonej ankiecie gracz, który zdobędzie największą ilość głosów otrzyma rangę tekstową : Najlepszy Gracz [nazwa uni] 2020.
Jestem i mnie nie ma ^^