chyba cos nie dziala nie da rady wyslac ataku wyskakuje komunikat ze nie mozna skolonizowac planety
planety na 17
- 7.5.1
- Zgłoszone
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
dokładnie nie idzie zaatakować nowej planetyShadow Company
Atakujemy nie dla tego że jesteśmy silni tylko że przeciwnik prowokuje swą słabością -
jak zwykle
-
Witam,
gdy podczas dzisiejszego eventu chce zaatakować asteroidę na pozycji 17 w różnych układach, wyskakuje komunikat:
"aby skolonizować planetę należy wysłać statki kolonizacyjne".
WTF?? Zawsze wysyłałem mt i nigdy nie było z tym problemów... Jeżeli chcemy wysłać statek kolonizacyjny to i tak wyskakuje ten sam komunikat. Po co ten event skoro i tak nie można z niego skorzystać? -
panie już jest ten tematShadow Company
Atakujemy nie dla tego że jesteśmy silni tylko że przeciwnik prowokuje swą słabością -
Tematy połączyłam. Faktycznie coś jest nie tak
Zgłosiłam problem odpowiednim osobom. -
Tak jak wyzej event nie dziala"KOCHAM ŻYCIE KTÓREGO NIE NAWIDZE, NIENAWIDZE ŻYCIA KTÓRE KOCHAM"
-
Ja przewaliłem całe 2 gale na Ledzie nie ma żadnego PZta z anty za to? Czy to tak ma być?Quantum [ON] Eomer
Leda [ON] Quetzalcoatl
u6 - Telos, kiedyś to byli czasy -
Na Librze są co 24 układy. Może już pozbierali?
-
Eomures napisał(a):
Ja przewaliłem całe 2 gale na Ledzie nie ma żadnego PZta z anty za to? Czy to tak ma być?
-
Jednak są, wina chyba leżała w rozdzielszczości poglądu galaktyki.
Maro, nie skomnetuje śmieszku TyQuantum [ON] Eomer
Leda [ON] Quetzalcoatl
u6 - Telos, kiedyś to byli czasy -
-
Ruda napisał(a):
Na Librze są co 24 układy. Może już pozbierali?
Od czego to zależy?nie -
Taką dostałam info od sojusznika Sprawdzę potem.
-
Na indus pz co 160 US z anty. W całej gali 3 znalazłem
-
Na Taurusie wyszło tego 56 sztuk, na Librze wychodzi na to, że ponad 150 sztuk wyszło. Ciekawy podział, nie powiem...nie
-
na asteroidy dalej nie mozna lataz quasar
-
Zgłoszone wyżej.
-
Co wy gadacie gdzie na librze 150 sztuk
W ciągu 2 godzin przejechałem 6_7_8 gale k znalazłem 5 pz z anty -
wysłane recki na 3 układy i za każdym razem:
"0 jednostek Antymaterii zostało znalezionych na polu zniszczeń
[x:xxx:xx]. 0 jednostek udało się zebrać. Pozostaje jeszcze 0 Antymaterii na polu zniszczeń."
Rozumiem, że event jest skierowany do osób z napędami na poziomach 20+? -
Raczej uważałabym to za event kto pierwszy ten lepszy
-
Jak wszyscy mają turborecki, to kolejny poziom już dużo nie zmienia - raczej jest "kto ma bliżej i leci, ten bierze"nie
-
Zapewne przyczyną problemu było to, że jednym momencie były dwa Eventy... na tej samej pozycji i zapewne algorytm "kodu" głupiał mówiąc prostym językiem. Wydaje mi się, że powinna pojawić się jeszcze jedna dodatkowa pozycja czyli 18.
Dzisiaj na moim Aquariusie chyba najbardziej wyludnionym serwerze zdobyłem:
18x3.137 co daje łącznie 56 466 antymaterii."Sztuka To Ludzkość"
W 2020 roku, po 10 letniej przerwie od Ogame wróciłem do gry, wcześniej grałem około 5 bitych lat...Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Ardnas: +Antymateria ().
-
Czy wiadomo kiedy problem zostanie rozwiązany?Uni 36 [OFF]
Uni Hydra [OFF]
Uni Oberon [OFF]
Uni Sombrero [ON] -
właśnie jest info że event jest wyłączony z przyczyn technicznych
także niech ktoś zamknie tematShadow Company
bobro napisał(a):
Jak wszyscy mają turborecki, to kolejny poziom już dużo nie zmienia - raczej jest "kto ma bliżej i leci, ten bierze"
Szkoda slotów zajmować -
oni chcą uni fuzje przeprowadzić jak śmieszny event im sprawia trudnośćin prinicipio erat Verbum, et Verbum erat apud Deum, et Deus erat Verbum
-
Z uwagi na decyzję GF o anulowaniu eventu sprawę uznaję za zamkniętą.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-