Najlepszy gracz uniwersum Dorado 2020 - Zgłoszenia

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Najlepszy gracz uniwersum Dorado 2020 - Zgłoszenia

Witajcie!
    Zgodnie z ogłoszeniem klik macie szansę wybrać najlepszego gracza Waszego uniwersum! Konkurs ten powstał aby upamiętnić osiągnięcia najlepszego spośród Was przed zbliżającą się małymi kroczkami Fuzją Uniwersów. Wygrany zostanie uhonorowany specjalną rangą, więc jeżeli uważasz, że znasz kogoś kto na nią zasługuje - nie zwlekaj! Zgłoś jego kandydaturę wraz z uzasadnieniem dlaczego właśnie ta osoba winna nosić takie wyróżnienie.

Temat ten służy do zgłaszania kandydatur, jak i dyskusji na ich temat.

• kandydat musi być graczem tego uniwersum
    • zgłoszenie musi zawierać uzasadnienie (ST, rankingi, ilość rw, osiągnięcia w S&D i inne)
    • minimalna ilość kandydatów do przeprowadzenia ankiety: 3 osoby
    • minimalna ilość oddanych głosów: 20 szt.
    Zgłoszenia kandydatów przyjmujemy do 08.11.2020r. do godz. 20:00. Następnie zebrane kandydatury zostaną przedstawione w ankiecie znajdującej się w osobnym temacie.

Po zakończonej ankiecie gracz, który zdobędzie największą ilość głosów otrzyma rangę tekstową : Najlepszy Gracz [nazwa uni] 2020.

Wasz Team OGame.pl
    Jestem i mnie nie ma ^^
  • @kasai

to ja zgłaszam @SowiaK za solidną ilość RW, solidarność, uczciwość etc, ...a także @torino za nocne tyranie i oranie uni:), i oczywiście weterana @ProSkaner bo swoje wylatał po maksie a puszem i expedycjami się nie splamił, dodam jeszcze @mada bo zacny lotnik, może troche za dużo ekspedycyjny:) ponadto słowa uznania należą sie dla emerytów: @Acetonitryl który bujał tym uni bezkonkurencyjnie od początku przez długie tygodnie jak nie miesiące, potem mu sie chyba znudziło, co też warto docenić, zatem... moje Typy to:

1. @Acetonitryl
    2. @SowiaK
    3. @ProSkaner @torino @mada

na dalszym miejscu @jumek__ i @kamykmocy dwaj bohaterowie wg mnie nieco obciążeni stylem zakończenia gry, ale warto ich wspomnieć

wspominam tez tutaj dwóch ekoprofesorów @loox i @Cry należy im sie też dobre słowo, jak i @Nocny kochanek conajmniej wyróżnienie za za nick, i @olszyn4 za to jak ładnie ogarnia RiO

no i @andy501 za super pozytyw w grze:)

Jest tu jeszcze wielu znakomitych graczy, których nie wymieniłem, ta litania i tak trochę przydługa, sorry profesory

jeszcze sie będzie działo po uf,

andy501 lubi to.

• no to może ja coś i kogoś nominuje :)

1 propozycja to @ProSkaner dlaczego ?? po prostu jest to gracz na którego można liczyć potrafi uczciwie grac jak pewnie widać oraz zawsze profesjonalnie podchodzi do ACS :)
    2 propozycja @olszyn4 - gracz który nadal gra i nadal ma chęci nie poddaje się choć mu odskoczyłem :) tak samo jak PRO zawsze i wszędzie
    3 propozycja @jumek__ gracz który sporo potrafi dużo nauczył co niektórych grać szkoda że już nie gra ale zawsze można na niego liczyć
  • 1 propozycja to oczywiście @olszyn4,, czemu ??? bo to naprawdę spoko ziomek , potrafi zmotywować do latania , jednego stejka udało nam się nawet razem strzelić pomimo ze człowiek ma naprawdę mało czasu na grę, więc naprawdę takie osoby są już rzadkością w tej grze, zawsze służy pomocą, potrafi opierdzielić każdego kto da ciała w sojku , ma swoje wartości których się trzyma ,ogromnie się cieszę mając takiego sojusznika oraz przyjaciela

cóż trzeba podać jeszcze 2 propozycje więc:

2 propozycja : @ProSkaner: skanuje, lata , prawie udało mu się część moich latajków złapać, po kilku słowach na priv uważam ze jest naprawdę w porządku ziomek

3 propozycja to @torino ,skanuje skanuje i tylko czeka na potknięcie , z tego co słyszałem fest dobry gracz nooooo lotnik co widać po STejkach

"ONI , SMERFY , SUP"
  • Moim kandydatem jest szyna forum bardziej znany jako @olszyn4
    Znam go długo, potrafi grać jak mu się chce, nie jeden cel udało mi się ustrzelić tylko dzięki niemu.
    Drugim kandydatem jest @torino z którym gram na tym uni praktycznie od początku, gracz który jest uczciwy i co zawsze mi imponowało gra praktycznie bez użycia antymaterii
    uIZAR - [OFF] 165 ST
    uWEZN (UF) - [
    ON] 8 ST
    uDorado - [
    ON] 21 ST
    Poprzednie konto - ProSkaner

• 20 osób to jakiś zart, u nas niecałe tyle aktywnych ,do tego większość bez kont na forum .
    Pozdrawiam Kasai

Xalynth [N-A] OFF 99 ST
    Cygnus [N-A] TOP 1 OFF 141 ST
    Izar [N-A] OFF 30 ST
    Quaror [N-A]
    OFF 68 ST
    Dorado [TOR]
    ON 48 ST