kikijiki [Remondis] vs. horda Goga oddam ~ 134 153.48% - TOP3 solo

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• kikijiki [Remondis] vs. horda Goga oddam ~ 134 153.48% - TOP3 solo

moj kolejny PB i nowe TOP3 solo ;)

ST bez wiekszej historii, nowy wlasciciel od wczoraj bez urlopu puscil pare skanow, w tym na mnie czym zwrocil moja uwage.. dzisiaj skan z mojej strony, flota stoi wiec szybki lot i problem z reckami :D na szczescie udalo sie pozyczyc i caly zlom zabezpieczony u mnie
    obronca zdrowo sie zachowal, pogratulowal wiec szczere SzO jesli bedzie!

Dnia 19-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor kikijiki [Remondis]

Krążownik 420.001
    Okręt wojenny 26.538
    Pancernik 350.713

Obrońca horda Goga oddam

Mały transporter 157.383
    Duży transporter 266.782
    Lekki myśliwiec 701.621
    Ciężki myśliwiec 48.214
    Krążownik 47.832
    Okręt wojenny 30.010
    Statek kolonizacyjny 9
    Recykler 58.385
    Sonda szpiegowska 31.812
    Bombowiec 9.990
    Niszczyciel 3.192
    Gwiazda Śmierci 80
    Pancernik 38.025
    Reaper 2.807
    Pathfinder 43.048

Po bitwie...

Agresor kikijiki [Remondis]

Krążownik 359.362 ( -60.639 )
    Okręt wojenny 25.825 ( -713 )
    Pancernik 344.403 ( -6.310 )

Obrońca horda Goga oddam

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    12.000.000 Metalu, 15.000.000 Kryształu i 141.035.495 Deuteru

Agresor stracił łącznie 2.337.661.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 18.504.203.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 8.014.684.300 metalu i 5.400.663.800 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 168.035.495 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 6.592.519.300
    Kryształ: 4.728.095.800
    Deuter: -74.892.505
    agresor zyskał łącznie 11.245.722.595 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -10.027.384.000
    Kryształ: -7.042.666.000
    Deuter: -1.602.188.495
    obrońca stracił łącznie 18.672.238.495 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1
  • Killer napisał(a):

hahaha pięknie, Ergon mi zarzuca botowanie pushowanie multikontowanie kupowanie kont itp a sam ma obok jednego z największych pusherów tego uni, z tym że nie na banie bo Ergon na niego tiketów nie pisze, hahaha w dodatku ta skąpa historyjka na biegu wymyślona, masakra ;)
    gdybym sie szmacil jak Ty to bym nie wrzucal na ST tak jak Ty przestales robic :> z naszej dwojki ja nigdy nie bylem na banie, Ty za to przesiedziales ostatnie, ile, 2-3 tygodnie? a to nie byl tez pierwszy raz ¯\_(ツ)_/¯
    masz podejrzenia to zglaszaj (chociaz pewnie juz dawno to zrobiles), a nie na forum strzepisz ryja :rolleyes:
  • Hahahaha przecież to PUSH aż w oczy razi XD
    Konto od sprzedaży cały czas na urlopie (żeby nie było, że walnięte tego samego dnia :E ) nagle zeszło z urlopu tylko po to, żeby zostać złoma - piękna sprawa 8o Ale mogłeś chociaż trochę floty dobudować, byłby większy %. Jeszcze godzinę przed złomem wiem, że skanowało. Jeśli za to nie będzie bana to GO mają klapki na oczach, bo PUSH na 100%. Czekamy na bana :thumbsup:

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez cac ().

• cac napisał(a):

Hahahaha przecież to PUSH aż w oczy razi XD
    Konto od sprzedaży cały czas na urlopie (żeby nie było, że walnięte tego samego dnia :E ) nagle zeszło z urlopu tylko po to, żeby zostać złoma - piękna sprawa 8o Ale mogłeś chociaż trochę floty dobudować, byłby większy %. Jeszcze godzinę przed złomem wiem, że skanowało. Jeśli za to nie będzie bana to GO mają klapki na oczach, bo PUSH na 100%. Czekamy na bana :thumbsup:

czyli jak konto ktos sprzeda to zlomowac juz nie wolno bo push? ?(

przeciez gdyby ktokolwiek z was gamoni chociaz odrobine sie wysilil i pomyslal, to przeciez gdybym sam kupil to konto to poczekalbym z dwa albo trzy tygodnie, dobudowal floty i wymyslil jakas 'wyrafinowana akcje' zeby to sobie zezlomowac, a nie zlomowal dzien po zdjeciu urlopu i chwalil sie tym na forum, aby wysluchiwac placzu niespelnionych graczy przeplatajacych gre wiszeniem na banach :ziew:
  • Inner Demon napisał(a):

cac napisał(a):

Hahahaha przecież to PUSH aż w oczy razi XD

czyli jak konto ktos sprzeda to zlomowac juz nie wolno bo push? ?(
    przeciez gdyby ktokolwiek z was gamoni chociaz odrobine sie wysilil i pomyslal, to przeciez gdybym sam kupil to konto to poczekalbym z dwa albo trzy tygodnie, dobudowal floty i wymyslil jakas 'wyrafinowana akcje' zeby to sobie zezlomowac, a nie zlomowal dzien po zdjeciu urlopu i chwalil sie tym na forum, aby wysluchiwac placzu niespelnionych graczy przeplatajacych gre wiszeniem na banach :ziew:
    No dziwne było by robić wyrafinowaną akcję w dniu zdjęciu urlopu po paru tygodniach, a też pewnie nieswojo byś się poczuł, gdybyś walił stojącą flotę na koncie, które parę chwili temu kupiłeś - tak oto Ci wyszedł "przypadkowy spontan" po czasie :E Wiesz co Kikijiki, chociaż byś już takich głupot tu nie opowiadał i się przyznał bo co jak co ale to raczej nie przejdzie :popcorn:

A tego bana to sobie wypraszam, bo nigdy nie miałem, jednak co do Kilera się zgodzę, że to oszust.
  • napisze tylko tyle

@Killer jestes ostania osoba tak jak i twoi sojusznicy kotra moze sie wypowiadac na temat uczciwosci gry nie badz smieszny

co do starcia ... poslaliscie tickety .. bedzie ban bedziemy rozmawiac inaczej narazie wierze na slowo kijance bo to moj sojusznik ale jak bedzie ban za pusz no to wtedy bede wyciagac konskwencje

puki co stoje za sojuszem murem i tyle

Gratki starcia !