gdzie jest jakaś informacja ? i dlaczego nie można wysyłać ataków ?
BLOKADA AKTAKÓW ????? uni taurus ?
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Na Sombrero to samo. Wstalem zeby dofarm puscic i juz sobie puscilemGracz : cześć , mam prośbe abys przestała skanowac moje gospodarstwo , z góry dzieki
Gracz : lub przestał ,
sorki
Ostatnio nic bardziej mnie nie rozbawiło -
no jak to gdzie jest informacja
na eng forum
board.en.ogame.gameforge.com/i…ober-network-maintenance/
prosze bardzo:) , polecam sprwadzic sobie date wystawienia tego posta.
a czemu nie ma u nas ? a po co ma byc? jakies nieistotne info o blokadzie atakow ma zasmiecac nasze forum!
tak wlasnie wyglada robota naszego teamu -
tfu pluje na ten team mogli dac znac znaczy powinni tfu
-
Art napisał(a):
Jeśli tylko jest coś, czym mogę się z Wami podzielić z wyprzedzeniem, to informuję. Ciężko jest utrzymywać komunikację jeśli nie mam nic do przekazania
-
właśnie gościowi 4 moony spadły . flota na fali a tu *uj
szczęście, że wraca popołudniu , a blokada tylko do 10
gdyby wracało o 10 to bym sie zdenerwował
edit ** jednak nie popoołudnin
zawrócił
przed 12 wraca
PL team
obym zdążył z tym atakiem!!! -
Z gry właśnie zrezygnowałem, ale wyleję swoje żale. Od lat nie mieszkam w Polsce. Pomyślałem, że zagram w Ogame na polskim serwerze jako odmiana. Nie sądziłem, że głupia gra, tak szybko mi pokaże, że co polskie, to jednak troszkę inne, nawet jeśli chodzi o obsługę w grach sieciowych. Ktoś powyżej wkleił iż na angielskim forum informacja o blokadzie ataku wisiała:
board.nl.ogame.gameforge.com/i…?postID=898303#post898303 - u holendrów od piątku 9:40
board.de.ogame.gameforge.com/i…-05-10-2020-ab-10-00-uhr/ - u niemców w piątek o 14.
W Polsce? Dowiedziałem się gdy o 6 rano w poniedziałek wstałem by zapolować na to co sobie upatrzyłem. Informacji co się stało i dlaczego musiałem szukać sam, do teraz nikt mnie nie poinformował.
Drogi Teamie, jak można zapomnieć poinformować swoich klientów o tym, że wyłączy się im usługę? W sumie to wiem - wystarczy mieć ich gdzieś. To ja was też mam gdzieś, są inne gry sieciowe. Fajnie gdybyście mi jednak oddali za antymaterię, którą kupiłem. Potraficie przez maila, czy ip wykombinować, które konto jest moje czy was to też przerasta?
PS: Dobrze wiem, że pieniędzy i tak nie dostanę, cała sprawa to nie wasza wina, a ja jestem rozczeniowym frustratem -
U mnie nadal działa strasznie dupowato, czasami wcale, więc coś w tym musi być albo mam coś nie tak z
deklemnetemnie -
Przerwa techniczna zaplanowana jest od 5 do 10, więc w tym czasie będą występować problemy z logowaniem i korzystaniem z gry.
Stąd blokada ataków -
Ruda napisał(a):
Przerwa techniczna zaplanowana jest od 5 do 10, więc w tym czasie będą występować problemy z logowaniem i korzystaniem z gry.
Stąd blokada ataków
-
Ciesz się, że jest blokada.
A przecież dobrzy panowie z Niemiec mogli wyłączyć serwer i nie aktywować blokady -
Dobrze że wszyscy zostali poinformowani na czas.
Uni Taurus [ON] -
Już nie chodzi o to ale strach pomyśleć o flotę.. A nikt mi jej nie zwróci jak stracę.
Wydają ludzie miliony antymaterii i każdy ma to gdzieś ale jak się znajdzie osoba która jest w go i też gra to ona może wejść my nie.
Czyli co to za logika gry... -
aXew-SkY napisał(a):
Już nie chodzi o to ale strach pomyśleć o flotę.. A nikt mi jej nie zwróci jak stracę.
Wydają ludzie miliony antymaterii i każdy ma to gdzieś ale jak się znajdzie osoba która jest w go i też gra to ona może wejść my nie.
Czyli co to za logika gry...
Uni Taurus [ON] -
aXew-SkY napisał(a):
Czyli co to za logika gry...
O czymś takim na polskich serwerach można chyba tylko pomarzyć -
Wróciłem pozaglądać a tu zonk
Legion of Rome -
Witam Wszystkich!!!
Na Europie też są problemy, ale ja właśnie przed chwilą puściłem sobie flotę na FS z telefonu. Jakoś dziwnie, z kompa nie mogę się zalogować, a z telefonu się da. Można puszczać swoje floty, ale oczywiście bez ataków."Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie." - Albert Einstein -
Peper_SMT napisał(a):
z kompa nie mogę się zalogować, a z telefonu się da
-
Proponuję zakończyć przygodę z ogejmem, nie macie wrażenia, że cały czas macie kaganiec ? Wrzucasz urlop, i się okazuje, że możesz myśleć o wielu innych sprawach niż odświeżanie podglądu w grze która i tak jest już wystarczająco popsutaNie zrozumiałeś. Nie mam pretensji.
-
Dziś są przeprowadzane prace serwisowe do 9:00, na wszystkich uni blokada ataków do 10:00, tak że spokojnie
Niestety na naszym forum próżno szukać o tym informacji. Jest za to baner o promocji na antyAntares top10 END
Cygnus top 10 END
Quantum top 50 ON
Himalia top 4 ON
Top 1 ACS uni Himalia ~ 757860.27% -
Ruda napisał(a):
Stąd blokada ataków
Ta gra jest płatna przypominam! -
Nie, ta gra jest bezpłatna i żeby w nią grać nie musisz wydać ani złotówki. Płacisz jeżeli masz ochotę grać z pewnymi udogodnieniami.
-
ackra napisał(a):
Peper_SMT napisał(a):
z kompa nie mogę się zalogować, a z telefonu się da
"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie." - Albert Einstein -
-
Fake_Taxi_u_ Turka napisał(a):
Nie, ta gra jest bezpłatna i żeby w nią grać nie musisz wydać ani złotówki. Płacisz jeżeli masz ochotę grać z pewnymi udogodnieniami.
przychodzę do sklepu z reklamacją, że sprzedano mi dziurawy papier toaletowy, a sprzedawca odpowiada: trzeba się było liściem podetrzeć, a nie kupować papier, a teraz mi na dziury narzekać. TY JESTEŚ tym sprzedawcą. -
Mleko się rozlało i ogłoszenia u nas zabrakło. Jeżeli czyjeś konto zostało poszkodowane z powodu tej przerwy, prosimy o kontakt na Support.
Postaramy się, aby takie informacje nie znikały gdzieś w gąszczu ogłoszeń oraz, żeby więcej osób czuwało nad przepływem informacji.
Przepraszam za zaistniałą sytuację. -
Art napisał(a):
Mleko się rozlało i ogłoszenia u nas zabrakło. Jeżeli czyjeś konto zostało poszkodowane z powodu tej przerwy, prosimy o kontakt na Support.
Postaramy się, aby takie informacje nie znikały gdzieś w gąszczu ogłoszeń oraz, żeby więcej osób czuwało nad przepływem informacji.
Przepraszam za zaistniałą sytuację.
Setki razy poruszany był ten temat. Jeżeli ktoś chce być na bieżąco z informacjami to czyta zagraniczne fora i tyle. Polski team nadaje się tylko do usuwania niewygodnych postów. -
Dlatego proponuję grę na serwerach zagranicznych.
1) wszystko na czas
2) lepszy support
3) dbają o graczy nikt nie odpowiada kopiuj wklejaj i znają regulamin w zespole
3) jak popełnią błąd nie zasłaniają się polityką gry jak panienki .
Więc jeżeli lubisz ta grę , to graj na angielskim lub spróbuj a nie wrócisz na PL -
Czyli zaczynamy biczowanie
Otóż nie, publikacja informacji nie stanowi dla mnie problemu. Jakbyś nie zauważył, zamieszczam informacje w dziale ogłoszeń. Tutaj nie zostało to dopilnowane z przyczyn losowych i nie ma co się na ten temat rozwodzić ani wieszać na pręgierzu z tego powodu. Ale domyślam się, że co niektórym dałoby to niezłą satysfakcję
KRAKEN WTB napisał(a):
Więc jeżeli lubisz ta grę , to graj na angielskim lub spróbuj a nie wrócisz na PL
PS. Feature request, aby taka informacja była publikowana w grze, bo forum też nie każdy odwiedza, czeka na realizację od miesięcy -
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0