Jak w temacie brak mozliwowci wyslania floty na stacjonuj np na moona nad planeta gdy zapelnimy flote po brzegi surowcami. Wyskakuje komunikat" niewystarczajaca ladownosc" dopiero po ujeciu surowcow z floty, w ilosci ktora pokrywa ilosc spalonego dexu mozna wyslac flote ..
Niewystarczajaca ladownosc
- 7.4.1-37050
- Zgłoszone
-
-
Zgłoszone.
-
Art napisał(a):
Zgłoszone.
ale gdzie i komu ???
do konkursu parafialnego ???
na komendzie ???
w sanepidzie ???
bo efektów mimo upływu czasu nima
ale czego się spodziewać po made in germany outsourced in IndiaBuc - inaczej cham, prostak, burak - może służyć też jako zamiennik dla slow: wafel, popapraniec, palant
pis Pierd Oli My [SZAMBO] - Uni 18
NOOB level PRO - jestem jak świeże gówno na Twoich białych sandałach
stary oGame
nowy game -
mamy listopad błąd dalej istnieje , kiedy można się spodzie wadź rozwiązania??
-
mam nowe dowody (screany) tego bledu dla wersji mobilnej.
-
Zauważyłem że wystarczy odjąć kilka jednostek, ilość nie musi pokrywać w całości spalanego deu przez flotę.
Co ciekawe, błędu nigdy nie miałem przy transporterach, tylko jeżeli w skład wchodzą inne statki. -
A u mnie wczoraj po raz pierwszy ten błąd wystapił i to właśnie przy samych małych trampkach. Jak je do pełna załadowałem, to się nie chciały podnieść. Odjąłem tyle, ile spalanie wynosi i poleciały.nie
-
owszem mozna odjac mniej np 1k dexu ale tak czy siak to jest blad wiec mam nadzieje ze jak ktos straci flote bo przez ten blad nie zdazy uciec to flote oddadza. Bo nie oszukujmy sie zeby wpisac recznie w stresie w okienko ile chcemy surowcow zabrac zajmuje chwilke...
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ^Turysta^ ().
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0