Siemaneczko MORDeczki.
Dla 99% pewnie jestem anonimem, i niech tak zostanie.
Jakiś czas temu, mieliśmy burzową pogodę, i chyba któryś z tych piorunów we mnie piznął, bo jakaś zewnętrzna moc skłoniła mnie do wpisania w przeglądarkę magicznego słowa OGame.
Do brzegu!
Założyłem konto 3 dni temu, postanowiłem też założyć sojusz o TAGu Prestige.
Jeśli jesteś doświadczonym graczem, masz ochotę powspominać stare czasy (nawet takie z 2005roku i ceny OW 40k 20k) czy nawet i starsze, to ze mną będziesz miał możliwość. Chętnie też z biegiem czasu poustawiam budzik na 4 żeby podnieść niektórym ciśnienie... Jak to miało miejsce za starych - dobrych czasów. (Jak jeszcze żony nie było.) Haha.
Wskakuj do nas, jeśli masz ochotę na grę w przyjaznym, niezbyt dużym składzie.
Miło będzie zobaczyć znajome nicki, kilka nawet zauważyłem.
A tymczasem, piFFko się grzeje.
Dla 99% pewnie jestem anonimem, i niech tak zostanie.
Jakiś czas temu, mieliśmy burzową pogodę, i chyba któryś z tych piorunów we mnie piznął, bo jakaś zewnętrzna moc skłoniła mnie do wpisania w przeglądarkę magicznego słowa OGame.
Do brzegu!
Założyłem konto 3 dni temu, postanowiłem też założyć sojusz o TAGu Prestige.
Jeśli jesteś doświadczonym graczem, masz ochotę powspominać stare czasy (nawet takie z 2005roku i ceny OW 40k 20k) czy nawet i starsze, to ze mną będziesz miał możliwość. Chętnie też z biegiem czasu poustawiam budzik na 4 żeby podnieść niektórym ciśnienie... Jak to miało miejsce za starych - dobrych czasów. (Jak jeszcze żony nie było.) Haha.
Wskakuj do nas, jeśli masz ochotę na grę w przyjaznym, niezbyt dużym składzie.
Miło będzie zobaczyć znajome nicki, kilka nawet zauważyłem.
A tymczasem, piFFko się grzeje.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez _pff ().