Czy ktoś może się zalogować na konto? kiedy będzie można?
Problem z zalogowaniem na konto
-
-
Nie można,
Maintenance
Uni Taurus [ON] -
-
A łyzka na to, niemożliwe.
-
czyli jak ktos jest zalogowany to moze reszte zlomowac pieknie
-
Nieznany email albo błędne hasło. Bazy się lekko rozjechałyAntares top10 END
Cygnus top 10 END
Quantum top 50 ON
Himalia top 4 ON
Top 1 ACS uni Himalia ~ 757860.27% -
Majcher napisał(a):
top solo: 3249%
top acs: 10 126%
zniszczone moony: 6 - i będzie więcej. -
backup i blokada ataków raz poproszę
-
Ataki w drodze, a tu nie można wejść na konto...
-
Może łaskawie by się udało włączyć blokadę ataków? jednego wywaliło następnego nie więc będzie rzeź...
-
działa. Ctrl+f5 i śmiga
Ewentualnie alt+f4 -
Ze swojej strony powiem że u nas nigdy nie widziałem żeby coś komuś oddali jak stracił flotę, a na Niemicekim ogame ostatnio miałem sytuacje że logowałem się normalnie ale wyświetlało mi się cały czas białe okno tak jakby strony nie ładowało trwało to cały dzień straciłem całą flotę i surowce. Opisałem problem do Supportu i na drugi dzień zwrócili mi całą flotę oraz stracone surowce czyli jednak się da wystarczy po prostu chcieć
-
Z tego co widzę logowanie już działa.
-
Ruda napisał(a):
top solo: 3249%
top acs: 10 126%
zniszczone moony: 6 - i będzie więcej. -
Działa już. Szybko poszłoAntares top10 END
Cygnus top 10 END
Quantum top 50 ON
Himalia top 4 ON
Top 1 ACS uni Himalia ~ 757860.27% -
Majcher napisał(a):
byłyby dymy -
Ja też gam w Polsce działa mi wszystko bez zarzutu teraz pytanie co z Tymi co im gra nie działa a stracą wszystko cofniecie czas serwerów ?
-
Ruda napisał(a):
dobre dobre, nie powiem
'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...
S. King -
Ech, ale na idlaków mogli zostawić możliwość latania:Pnie
-
Dobra blokada, brawo, profesjonalna reakcja ."Jeśli plan A nie wypali, należy mieć plan B, a nie plan A z odzysku."
COMA -
Co za różnica xD I tak lata się na 16 xD
-
Darkstar napisał(a):
Co za różnica I tak lata się na 16 xD
-
Właśnie zauważyłem kasują posty które są nie wygodne skoro na niemieckim ogame oddają wszystko co się straci na polskich serwerach powinni robić to samo zarówno nas jaki i ich obowiązuje regulamin to nie są różne gry tylko serwery się zmieniają wszędzie musi być tak samo wszystko na to wskazuje że polska administracja jest zbyt leniwa by zwrócić cokolwiek...
-
kolega do mnie pisał że miał problem z zalogowaniem, ale po godzinie ciągłego klikania ENTER udało mu się zalogować."Amor Patriae Nostra Lex"
-
BayDreamsTM napisał(a):
Właśnie zauważyłem kasują posty które są nie wygodne skoro na niemieckim ogame oddają wszystko co się straci na polskich serwerach powinni robić to samo zarówno nas jaki i ich obowiązuje regulamin to nie są różne gry tylko serwery się zmieniają wszędzie musi być tak samo wszystko na to wskazuje że polska administracja jest zbyt leniwa by zwrócić cokolwiek...
Plus - kiedyś takie zwroty mogły być problematyczne - jak to art pisał - generowały dodatkowe zasoby na uni (atakujący zachowuje zysk, ofiara odzyskuje flotę). Ale w dobie piratów, gdzie jeden pirat daje zysk większy niż większość flot ... odpowiedź wydaje się oczywista.
Blokada ataków działa, expy można wysyłać, skanować nie można - czyli w sumie normalne w ogame - i tak prawie nikt nie atakuje innych A boty się cieszą podwójnie
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0