Prędkość flot x2???
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
-
Część ludzi specjalnie wybrało x1. Jak chcesz x2, to czekaj na fuzję i licz, że dostaniesz do wyboru x1 i x2
-
NowyLolek napisał(a):
Część ludzi specjalnie wybrało x1. Jak chcesz x2, to czekaj na fuzję i licz, że dostaniesz do wyboru x1 i x2
The greatest loss is what dies inside us while we're still alive -
Pz z obrony spoko.. Niepotrzebne
ale predkosc floty x 2? Nawet ekspy (ktorych nie puszczam) beda szybciej wracaly
-
stanowcze nie ,bo nie i tyle w temacie...
-
Narazie same asy przestworzy pisza i Ci co najwiecej w symulatorze wylatali ... na PS-ie
gotYaaa napisał(a):
a Ty to kto? qmpel tego z kilku miliardowym bunkrem co glosowal na nie na pz z obrony ?:D
Ale przechodziłem obok, to się chciałem wypowiedzieć. Teraz udzielę Ci trochę dłuższej wypowiedzi, to może zrozumiesz jak duże znaczenie ma prędkość flot.
Wybierając grę na x1 idziesz na pewne ułatwienie. Jakie? Już tłumaczę.
Jeśli masz ciekawą flotę, dość łakomy kąsek dla innych, to w nocy nie musisz wstawać i pilnować moonów czy tam zawracać fsa. Nie wiem czy wiesz, ale dla niektórych puszczenie gsów w liczbie zapewniającej 100% szans na zniszczenie nie stanowi żadnego problemu.
Dla przykładu na x2 przy NN15 (czyli minimalne minimum dla byle flociarza) gs w układzie leci poniżej 2:09:00, a układ obok dokładnie 3:28:00. Czyli jeśli na x1 masz ul, to spokojnie możesz pospać te 6-7 godzin. Oczywiście o ile masz flotę wartą uwagi. Bo pustymi dt mało kto się zainteresuje
Poza tym kolonizując planety czy też badając napędy niektórzy gracze kierują się możliwą długością fsa. Np. ja kiedyś nie rozwijałem od pewnego poziomu NN, po to by móc w układzie robić fsa na +-24h.
W sumie podobnie z pz z obrony. Jak jest od początku, to świadomi gracze nie budują nic poza paroma sztukami działek. Gdy wprowadzasz pz po roku, to niektórzy mają problem.
Rozumiesz już? -
Nie rozumiem po co siejesz zamet
Przeciez i tak wiem, ze to by nie przeszlo
Chcialem tylko zeby moje trampki sunely przez gale niczym USS Enterprise!
No i dzieki za rozwiniecie tematu predkosci flot, bo pewnie nikt kto gra dluzej flota tego nie wie ... ehh
The greatest loss is what dies inside us while we're still alivePost był edytowany 1 raz, ostatnio przez gotYaaa ().
-
A to wybacz.
Albo ironia spływa po mnie niczym woda po kaczce, albo bardzo dobrze udajesz idiotę -
Z tym bunkrem pewnie chodzi o mnie xD
Zasady gry powinny być ustalane na początku gry , a nie w trakcie;) -
NowyLolek napisał(a):
A to wybacz.
Albo ironia spływa po mnie niczym woda po kaczce, albo bardzo dobrze udajesz idiotę
Nie wiesz, ze glupota swiadczy o inteligencji ?Dobrze, ze wkoncu zalapales uff ..
No trudno, bo jednak mialem jakis plomyk nadziei , ze cos z tego bedzie aleee glupi jaa
do fuzji to mnie tu juz nie bedzie napewno i myslalem, ze moi admiralowie pomkna przez niezbadane dotychczas zakatki galaktyki ze swoja flota recyklerow auuuu ... Pozdro
Jestem ZA, wtedy w 1 dzień tych wszystkich wyżej co są przeciwko można popakować w trumny i odesłać na kolejne UNI
-
DarthBartek napisał(a):
Jestem ZA, wtedy w 1 dzień tych wszystkich wyżej co są przeciwko można popakować w trumny i odesłać na kolejne UNI
W 253 dni nie potrafiłeś tego zrobić i teraz nagle by Ci umiejętności wraz x2 przybyły? Wątpię.
Po prostu się nie zmienia czegoś na co każdy się godził zaczynając grę tutaj.
Nuda nudą takie życie.Kaktus Mówi PA PA lubi to.
-
Kaktus co Ty masz do tego?:D
-
A tam ja mogę być zaIzar: OFF (top 40)
Mensa: On (top 5)
Masz przyjaciół tysiąc za mało ich będzie
masz wroga jednego napotkasz go wszędzie
Ali Ibn Abi Talib
-
Udostępnij
- Facebook 0