pawel1000 [JEDI] vs. Misio Pysio [TWIERDZA] ~ 164727.52% - TOP 1 uKalyke!

• pawel1000 [JEDI] vs. Misio Pysio [TWIERDZA] ~ 164727.52% - TOP 1 uKalyke!

Avicularia napisał(a):

Gratulacje za decyzję, za zawzięcie i przede wszystkim przesuwanie granicy PB, czekamy na 6 cyfer
    To było tak niedawno , a jako że jak chłopaki w sojuszu czegoś sobie zażyczą to zawsze staram się spełnić te marzenia .. :>
    Poza tym jakby nie patrzeć to jest ST numer 69 więc.. oczywiście wiadomo magiczna liczba :E .
    Ostatnio pisałem że zbieram na astro więc zbierałem , zbierałem i nazbierałem. A skoro lotka była w gotowości już wcześniej umawiałem sie z chłopakami że wbiję na początek pierwszej gali. Chociaż tego że Misio Pysio pod nos to tego już nawet w soju nie przewidzieli :XP:
    Kolonek poszedł tak by zaraz po północy zameldować się w pierwszej gali, potem to oczywiście mega pomoc przy robieniu moona , oczywiście w wersji full opcja :D tutaj wielkie dzięki dla @b4el i @diakkon chłopaki dali radę :thumbsup: Moon powstał szybko i jak widać niezauważenie :P
    Pierwsza wersja była taka że będe zdejmował moona , ale okazało się ze nie ma jak bo flota nadal jest na moonie tylko odświeżana co jakiś czas.
    Więc szybka zmiana decyzji, wyleciałem na świecącej sie aktywce , licząc na to że obrońca nie zauważy wylotu.
    Reszta poszła gładko - znaczy wlot bo o zbieraniu PZ już tego powiedzieć nie można dlatego że ja leciałem na dwie raty bo aż tlu recków nie miałem , a po drugie to obrońca się zalogował i zaczał powoli wiosłować z PZ. Nie wiem co sie stało ale po kilku małych falach recków obrońca jakby zrezygnował z wiosłowania małą łyżeczką i dał spokój. Moje recki doleciały PZ wyzbierały i bezpiecznie wróciły.
    Obrońca jak widzę już w smerfa się zamienił , co prawda na priv sie nie odezwał ale jeśli bedzie to SZO albo powodzenia w realu lub na innym uni.
    Dziękowałem już chłopakom z sojuszu ale jeszcze specjalne dedy dla @Avicularia to takie spełnianie życzeń dla Ciebie szczególnie że urodziny już jutro :D
    Pozdrawiam jak zawsze cały naj sojusz JEDI jak i znajomych na tym i innych Uni :)

DANIE GŁÓWNE TOP 1 uKALYKE : :evil:

Dnia 17-08-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor pawel1000 [JEDI]

Lekki myśliwiec 1.082.973
    Ciężki myśliwiec 34.140
    Krążownik 405.929
    Okręt wojenny 67.301
    Pancernik 243.571

Obrońca Misio Pysio [TWIERDZA]

Mały transporter 116.848
    Duży transporter 25.248
    Lekki myśliwiec 107.920
    Ciężki myśliwiec 33.288
    Krążownik 71.811
    Okręt wojenny 103.591
    Statek kolonizacyjny 7
    Recykler 55.000
    Sonda szpiegowska 359.944
    Bombowiec 434
    Niszczyciel 538
    Gwiazda Śmierci 76
    Pancernik 52.063
    Reaper 19.320
    Pathfinder 55.138
    Wyrzutnia rakiet 5.000
    Lekkie działo laserowe 1.600
    Ciężkie działo laserowe 100
    Mała powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor pawel1000 [JEDI]

Lekki myśliwiec 604.112 ( -478.861 )
    Ciężki myśliwiec 23.080 ( -11.060 )
    Krążownik 349.021 ( -56.908 )
    Okręt wojenny 64.854 ( -2.447 )
    Pancernik 236.420 ( -7.151 )

Obrońca Misio Pysio [TWIERDZA]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    6.006.008 Metalu, 178.677.710 Kryształu i 841.387.482 Deuteru
    0 Metalu, 0 Kryształu i 522.021.452 Deuteru

Agresor stracił łącznie 4.431.031.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 21.289.294.000 jednostek.
    Całkowite straty obrońców, wliczając farmingi: 21.298.926.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 10.221.035.300 metalu i 6.251.716.800 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 1.548.092.652 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):
    4.794.982.500 Metalu i 4.794.982.500 Kryształu
    5.417.358.800 Metalu i 1.448.056.050 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):
    10.212.341.300 Metalu i 6.243.038.550 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 7.252.599.308
    Kryształ: 5.177.514.260
    Deuter: 1.142.327.934
    agresor zyskał łącznie 13.572.441.502 jednostek.
    Agresor zdobył 1.795.938 punktów honoru.

Podsumowanie obrońca

Metal: -11.663.671.008
    Kryształ: -7.867.217.710
    Deuter: -3.316.129.934
    obrońca stracił łącznie 22.847.018.652 jednostek.
    Obrońca zyskał 480.678 punktów honoru.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

Najlepsze solo 236944.04%

uHydra -14ST
    uUrsa - 144ST
    uWasat - 35ST
    uUriel -60ST - top 3 solo
    uXanthus - 10ST
    uKalyke - 109ST
  • gratulowałem już w sojuszowym spamie i gratuluję tutaj, pokazałeś pazur ;}
    lotka zwróciła się zapewne więc korzystaj ile się da bo emocji przy takich akcjach, nawet w środku nocy co nie miara :thumbsup:

obrońca latał po zdjęciu noobprotection ze mnie ale próbowałem mu wytłumaczyć, że traci czas i wtedy odpisał mi zdanie które zapadło w pamięci "co się odwlecze to nie uciecze" i miał rację :E dlatego to starcie jest też dla mnie symboliczne; może nie w moich reckach ale w końcu co w rodzinie to nie zginie ]:-D

wymieniłem z nim parę pw i okazał się w porządku gościem dlatego życzę mu szybkiej odbudowy jeśli będzie, jeśli nie to wszystkiego dobrego i powodzenia.
  • Miałem leniwie zejść z urlopu i puścić fsy dając spokojnie kończyć się badaniu, a tu akcja moon.. szybko i sprawnie nam to poszło bo ekipa zgrana.
    Z resztą gdyby nie ta mobilizacja to też bym nie skanował, a tak to zapełniałem sobie czas, sloty i stocznię.
    Następnym razem może będę miał okazje dotrzymać towarzystwa i nie zasnę przy ataku :D

Jeszcze raz szczere gratulacje, bo masz rozmach ;) Sam % okazały, ale takiego tankowania to ja też dawno nie widziałem.

Oby urlop obrońcy wynikał jedynie z potrzeby ochłonięcia i zakończył się odbudową, której życzę.

<Mefist> a w ogole to gra sie dla znajamych lam ; ]
    &
    <mirela> ja tam wole w 'moja' rozowa myszke klikac ; p

• Multikonto funkcyjne (2/2) z lwica • Multi-megalomania (2/2) z Chocolate •

• ledwo wypowiedziałem życzenie i już spełnione, fakt - na dzień przed urodzinami :) do tego do spełnienia 76 życzeń za gwiazdki, więc kilka na jutro sobie wymyślę, nie pomijając przy tym absolutnie najlepszej ekipy JEDI.

STarcie miażdży , zysk powala i pewnie to, co przetopisz zrobi jeszcze konkretne kuku nie raz (oby również w ACSie Jedi) :P
    Recki ewidentnie do budowy w dużej ilości :P hehehe

pawel1000 napisał(a):

Poza tym jakby nie patrzeć to jest ST numer 69 więc.. oczywiście wiadomo magiczna liczba .
    no to Ci powiem , że finał godny tej pozycji :uhuh: :uhuh: finał godny pomyślenia na koniec o @diakkon .... :-x

pawel1000 napisał(a):

specjalne dedy dla @Avicularia to takie spełnianie życzeń dla Ciebie
    dzięki serdeczne :piwko:
    żałuję tylko, że nie wytrzymałem po weekandzie, żeby po prostu nie zasnąć i towarzyszyć ekipie w nocnych łowach, no cóż - za dużo browaru i walka z powiekami, była z góry skazana na porażkę :spi: :spi:

AVICULARIA Jedi Alko Warriors
  • DudaKolno napisał(a):

Szkoda Misia ale co poradzić. Zamulił system i zapomniał chyba o załączeniu urlopu co wykorzystałeś. Brawo kolejny raz za wyczucie sytuacji. Tobie Pawle składam gratulacje, a Misio niech się szybciutko odbudowuje w wolnym czasie :)
    jaki system, jaki zamulił, jaki urlop? :P hahahahhaha co to za pierdy lecą...

Paweł wbił się w moment i tyle, chwała mu za to i graty za wyczucie.

Top 1 Solo Kalyke, bo zamulił system..... padłem i pozdrawiam z podłogi xd
    AVICULARIA Jedi Alko Warriors
  • Szczerze to rózne rzeczy widziałem ale dziwniejszego tłumaczenia na tym uni absolutnie - otóż kolego żaden system nie zamulił , nie mógł wbić urlopu bo ekspa mu wracała wiec przestańcie pierdzielić głupoty. Po wlocie sie zalogował i zbierał pz co widziałem i ja i diakkon , po chwili sobie odpuścił pewnie amok go puścił .
    Chłopaki nie tłumaczcie idiotycznie wpadek. Gość obserwowany był od dawna wiedziałem kiedy i jakie ma przestoje. jedyne co to nie spodziewałem sie ze ta flota bedzie stac na moonie - stała bo czekał na spóźnioną ekspę- moje szczescie i wyczucie a nie zamulenie systemu.

Najlepsze solo 236944.04%

uHydra -14ST
    uUrsa - 144ST
    uWasat - 35ST
    uUriel -60ST - top 3 solo
    uXanthus - 10ST
    uKalyke - 109ST
  • Chyba mnie panowie nie zrozumieliście :) Chodziło mi o to że odpowiednio wcześniej nie załączył urlopu przed wyjazdem. Już nie chodzi mi o tą sytuację z tobą :) Jak ktoś woli jeszcze więcej się nachapać niż załączyć odpowiednio wcześniej urlop to tak to się kończy co nie znaczy że byś go nie trafił czy nie zdjął moona. Pozdro
  • Walnęło tak że zmarli głowy podnoszą :saint: gratki wielkie Paweł, za tego STejka i wiele wcześniejszych O_O
    Fajnie wyjrzeć z ogejmowego grobowca i widzieć że JEDI dobrze się bawią :piwko:
    Złomu na przetop przytuliłeś, paliffka pod korek nalałeś także rośnij dalej ale z umiarem bo strach pomyśleć co tu nawyczyniasz jak przyjdzie Ci setnego STejka na uni ustrzelić :popcorn:
  • Lepiej późno niż wcale.

Graty Paweł wlotu, top 1 nasze pobite, niewiele ale zawsze, ale większe graty z Personal Best.
    My pewnie byśmy polecieli we 3, może nawet 4 i znowu jakieś top 5 ACS ?(

Dużo szczęścia z tego co czytam, ale takie tez potrzebne a zwykle sprzyja lepszym (na dany moment).

Gratuluje jeszcze raz. Dobrze przetapiaj :thumbsup:

Pozdrawiam,
    Piwek

<@sexi^violka> pamietaj LordJ - przed Piwkiem nic nie chroni
    <@Przemysław> - to że co wieczór obiegniesz de_dust2 nie znaczy że jesteś sportowcem piwek ;d
    <@Revoutz> ja uwielbiam twoje skille ogejmowe latanie obserwacja zasadzki farmy tajna wiedza 10/10, ale sure wydajesz jak debil
    <@zjemtwojdeser> baba ma dwie pory roku... złomowa i niezłomowa
  • pawel1000 napisał(a):

Poza tym jakby nie patrzeć to jest ST numer 69 więc.. oczywiście wiadomo magiczna liczba
    A żonie się chwalilłeś ? Mam nadzieję, że razem uczciliście to ST hehe
    Przeglądam forum, trafiłem tutaj, nie było takie złe to Kalyke i dalej dobrze się bawicie.
    Graty TOP1 i tego starego i świeżego ;)
    Gracz : cześć , mam prośbe abys przestała skanowac moje gospodarstwo :) , z góry dzieki

Gracz : lub przestał ,
    sorki

Ostatnio nic bardziej mnie nie rozbawiło :D
  • DudaKolno napisał(a):

Szkoda Misia ale co poradzić. Zamulił system i zapomniał chyba o załączeniu urlopu co wykorzystałeś. Brawo kolejny raz za wyczucie sytuacji. Tobie Pawle składam gratulacje, a Misio niech się szybciutko odbudowuje w wolnym czasie

Avicularia napisał(a):

jaki system, jaki zamulił, jaki urlop? hahahahhaha co to za pierdy lecą...

Paweł wbił się w moment i tyle, chwała mu za to i graty za wyczucie.

Top 1 Solo Kalyke, bo zamulił system..... padłem i pozdrawiam z podłogi xd
    Jeszcze do tego się odniosę. Mój ziomeczek też lubi zamulić system, zawsze tak mówi jak się dobrze zajebie :E
    Gracz : cześć , mam prośbe abys przestała skanowac moje gospodarstwo :) , z góry dzieki

Gracz : lub przestał ,
    sorki

Ostatnio nic bardziej mnie nie rozbawiło :D