#50 thats [Mns] vs. Belial [LPR] ~ 188 891.74%

• #50 thats [Mns] vs. Belial [LPR] ~ 188 891.74%

Wpis z dnia 13.08.20

Siły rebelianckie formują ul w układzie znanego bunkrownika Witchera.W odpowiedzi siły Nie Śpiącego imperium widząc sprzyjające warunki ulokowały się układ obok aby rebelia nie czuła się bezkarne w zapomnianych zakątkach drugiej galaktyki.

Wpis z dnia 14.08.20

Generał Fifi alarmuje o kolonizacji ostatniej planety w jego rodzimym układzie przez siły wroga , rada generałów widząc liczne roszady w galaktyce postanawia rozesłać szpiegi w celu oszacowania ryzyka

Zwrotne raporty donoszą iż uw nieprzyjaciel Belial porzucił zbierackie zapędy i odkrywa bezgraniczna dal w układzie szesnastym budując przy tym pokaźnych rozmiarów flotylle.

Skanery generała thatsa sugerują, że przenoszone planety ograniczą możliwości ruchu rebelianta na 24h co daję sporą szansę na złapanie odkrywcy na pobliskich planetach w 5 galaktyce.

Gwiazdy śmierci imperium wyruszyły o godzinie 2:35 aby sprawdzić co kryje ciemna strona księżyca rebelianta. Godzina 6:04 pierwsze wiązki grawitonów zostają wystrzelone w kierunku księżyców.

Ze smutkiem thats ujrzał flotę lecącą na stacjonuj, co wiązało się z dużą szansą na konieczność bacznego doglądania falangi rankiem.

Godz. 7:XX pojawia się aktywność na planecie matce Rozbójnika, a flota dolatuje o 8:07 próba mobilizacji dodatkowych recyklerów i............... po godzinie klikania w falangę okazało się, że Belial nie zawrócił

Dowódca kolonizatora melduję, że planety nie udało się przejąć ale armada rozpruwaczy zebrała dodatkowe 2,8kkk złomu co dało w sumie 11.3kkk zyskuk

SZO Ci Belial życzę, tak jak Ci pisałem, szkoda, że padło na Ciebie ale za wielkiego wyboru już nie ma ;)
    Pozdro ekipa (yoda out z solówek :D )
    @Poka Bydlaka Smierdziela, @Kicki@Kot na Kacu, @Keisper@KrzysDRJ, @Fifi, @ukati, @PaulVanDzik, @PER ASPERA AD ASTRA, @smitty1, @Inchangee, @dmx
    Ku chwale Imperium! Ku chwale MNS!

Dnia 15-08-2020 08:07:32 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor thats [Mns]

Reaper 160.204
    Statek kolonizacyjny 1
    Lekki myśliwiec 20.892.443
    Ciężki myśliwiec 247.855
    Krążownik 141.648
    Pancernik 333.065

Obrońca Belial [LPR]

Mały transporter 205.983
    Duży transporter 212.129
    Lekki myśliwiec 3.743.793
    Ciężki myśliwiec 22.644
    Krążownik 164.906
    Okręt wojenny 44.035
    Statek kolonizacyjny 5
    Recykler 103.715
    Sonda szpiegowska 81.738
    Bombowiec 4.073
    Niszczyciel 4.762
    Gwiazda Śmierci 10
    Pancernik 11.539
    Crawler 980
    Reaper 1.801
    Pathfinder 27.995
    Wyrzutnia rakiet 2.000
    Lekkie działo laserowe 1.000
    Ciężkie działo laserowe 80
    Działo Gaussa 40
    Działo jonowe 20
    Wyrzutnia plazmy 5
    Mała powłoka ochronna 1
    Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor thats [Mns]

Reaper 160.161 ( -43 )
    Statek kolonizacyjny 1 ( -0 )
    Lekki myśliwiec 18.987.852 ( -1.904.591 )
    Ciężki myśliwiec 237.813 ( -10.042 )
    Krążownik 141.175 ( -473 )
    Pancernik 332.967 ( -98 )

Obrońca Belial [LPR]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    107.435.350 Metalu, 13.206.527 Kryształu i 44.357.692 Deuteru

Agresor stracił łącznie 7.747.711.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 31.156.864.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 13.211.751.500 metalu i 5.677.442.000 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 164.999.569 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 7.529.106.850
    Kryształ: 3.736.293.527
    Deuter: 41.081.692
    agresor zyskał łącznie 11.306.482.069 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -20.748.048.350
    Kryształ: -9.415.365.527
    Deuter: -1.158.449.692
    obrońca stracił łącznie 31.321.863.569 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1
  • Opis rewelacja :) tak pasuje do tego starcia, ze z przyjemnością się to czyta . Gratulacje Thats, zysk mega, zabawa mega. Cóż wczoraj faktycznie Belial wszedł mi do układu, zobaczymy czy teraz się wycofa czy już tam zostanie ? ;) zamiast polowania na mnie wyszło mega starcie na Agresorze można powiedzieć :) Obrońcy Szo, może zdemotywuje go to do polowania na mnie :) zatrzęsło wszędzie, jak zobaczyłem pzta, wiedziałem ze to będzie top 1 solo :)) wszystkim Nam zrobiłeś dzień, tak trzymać ! Top 1 flot top 1 solo i pasuje :)
  • tak jak już pisałem. Gratulacje trafienia, tym bardziej że to pierwszy raz jak trace flote przez innego gracza :)
    Geneza starcia prosta. Poszedl fs na stacjonuj. Zalogowałem wczesniej i widzialem ze moony padły ale miałem wybór. Ratować flote czy zajac sie synem :)
    Opis starcia zasługuje na nagrodę. Przyjemnie się czyta jak sie dostało złoma :D

Od poczatku tego uni bylo wielu dobrych graczy ale ciesze się ze akurat trafiłem na Ciebie.

Jeszcze raz gratulacje
  • No cóż zrobić. Starcie jak na TOP 1 przystało - gratuluję choć boli bo na sojuszniku.
    BELIAL - SzO!!!
    Stachu napisał, że walnęło jak w Bejrucie - ja napiszę, że jak wczoraj w szatni FC Barcelony...

PS. Thats - małe sprostowanie - jeśli już - to byłego bunkrownika i na 2 galę wleciałem a nie byłem ale rozumiem, że miało być epicko. Przyznaję - takiego opisu akcji jeszcze nigdy nie czytałem - George Lucas spokojnie odkupi tę opowieść.
    My rozpoczęliśmy na 2/66 część IV GW Nowa Nadzieja
    Ty dzisiaj przerwałeś ją i od razu poszła część V GW Imperium kontratakuje
    Mam nadzieję, że jednak będzie część VI Powrót Jedi - choć będzie niezmiernie ciężko....
    youtube.com/watch?v=YDqgJye7hyc
  • Ale bawią mnie te posty z tłumaczeniem się po straceniu floty na ogame :D zająć się synem vs uratować flotę budowaną przez rok/ zrobić grilla z rodziną vs ratować flotę budowaną przez rok / wyspać się vs ratować flotę budowaną przez 10 lat / dopić 10 browara vs ratować flotę budowaną 100 lat - zawsze te powody są tak zabawne :D kit dla kitu, żeby nie wyjść na leszczyka... Tylko winny się tłumaczy, ale jest to zawsze słabe. Sam przegrywam, ale mam resztkę godności żeby nie pisać takich bzdetów. GG agresorowi. PS. Dział ST na forum to historia 1000 powodów dla których warto skończyć grę, można się uśmiać :) Szo dla Obrońcy.
  • Iron Dragon napisał(a):

Ale bawią mnie te posty z tłumaczeniem się po straceniu floty na ogame :D zająć się synem vs uratować flotę budowaną przez rok/ zrobić grilla z rodziną vs ratować flotę budowaną przez rok / wyspać się vs ratować flotę budowaną przez 10 lat / dopić 10 browara vs ratować flotę budowaną 100 lat - zawsze te powody są tak zabawne :D kit dla kitu, żeby nie wyjść na leszczyka... Tylko winny się tłumaczy, ale jest to zawsze słabe. Sam przegrywam, ale mam resztkę godności żeby nie pisać takich bzdetów. GG agresorowi. PS. Dział ST na forum to historia 1000 powodów dla których warto skończyć grę, można się uśmiać :) Szo dla Obrońcy.
    nie dla wszystkich cyferki są powodem żeby się koniowac sam się kiedyś rozbilem bo wolałem lecieć do dzieciaka jak opóźniać obrazki. Jeżeli dla Ciebie "flota budowana rok" jest ważniejsza niż prawdziwe życie to stuknij się w czerep

Moderator Neferet:
    Poprawiłam wulgaryzm
  • Jak na sarkazm : "kit dla kitu, żeby nie wyjść na leszczyka... Tylko winny się tłumaczy, ale jest to zawsze słabe. Sam przegrywam, ale mam resztkę godności żeby nie pisać takich bzdetów"

Gdzie tu sarkazm ? Wbijasz jak dzik w szyszki i post z dupy piszesz.... Tak jakbyś całego opisu sytuacji nie zauważył

Poczytaj jak wspomniał @Belial o której co się działo jak się Aki zapaliły i co zrobił wybrał dzieciaka (normalne podejście)

Zdenerwowałem się ....
  • Beljal napisał(a):

tak jak już pisałem. Gratulacje trafienia, tym bardziej że to pierwszy raz jak trace flote przez innego gracza :)
    Geneza starcia prosta. Poszedl fs na stacjonuj. Zalogowałem wczesniej i widzialem ze moony padły ale miałem wybór. Ratować flote czy zajac sie synem :)
    Opis starcia zasługuje na nagrodę. Przyjemnie się czyta jak sie dostało złoma :D

Od poczatku tego uni bylo wielu dobrych graczy ale ciesze się ze akurat trafiłem na Ciebie.

Jeszcze raz gratulacje
    sorki ale tutaj powiem tak
    skoro sie zalogowales i nie miales czasu wystarczylo kliknac zawroc i mialbys duzo czasu dla dziecka a agresor musialby wlasnie sie troszke nameczyc :)
    mimo wsio dla ciebie RL jest wazniejsze jak cyferki :)
    bez spiny

Iron Dragon napisał(a):

Ale bawią mnie te posty z tłumaczeniem się po straceniu floty na ogame :D zająć się synem vs uratować flotę budowaną przez rok/ zrobić grilla z rodziną vs ratować flotę budowaną przez rok / wyspać się vs ratować flotę budowaną przez 10 lat / dopić 10 browara vs ratować flotę budowaną 100 lat - zawsze te powody są tak zabawne :D kit dla kitu, żeby nie wyjść na leszczyka... Tylko winny się tłumaczy, ale jest to zawsze słabe. Sam przegrywam, ale mam resztkę godności żeby nie pisać takich bzdetów. GG agresorowi. PS. Dział ST na forum to historia 1000 powodów dla których warto skończyć grę, można się uśmiać :) Szo dla Obrońcy.
    nie biadol to ze dostajesz dzwona za dzwonem to tez Cie nie tlumaczy ze jestes Cienki w ta gierke
    To jest gra a czasami RL jest wazniejszy jak gra cyferkowa

pozdro

Graty starcia choc moglo byc troszke trudniej :P
  • Iron Dragon napisał(a):

@Stachu widać, że niczego z mojej wypowiedzi nie zrozumiałeś. Sarkazm.
    bełkot dla poprawienia własnego ego a nie sarkazm. Nawet postu Thatsa ze zrozumieniem nie przeczytałeś.

@Pan S pewnie dałbym radę zawrócić ale znając Thatsa i tak by wyliczył. Żeby zrobić to porządnie trzeba by było przygotować się do zawrotki i trochę namieszać w falandze. Np zrobić zwozke z 13 planet dla tego w sumie to zostawiłem tak jak jest i jak już mogłem zerknąć to złomu nie zbierałem mimo że leżało 2kkk metalu.

Ogolnie to tylko gra wiec żadna strata tym bardziej ze niby to 188k% i top1 solo ale ja 4 miejsca w statach spadłem, jak dok odebrałem to wyszło że tylko dwa miejsca :)

Pozdrawiam
  • Gratuluję Thats, szkoda że na sojusznika któremy życzę bardzo szybkiej odbudowy :)

Co do postów Ironicznego cycka nie będę się wypowiadał ponieważ już jednego bana przez takich ludków jak on tutaj dostałem :D
    ST: 86
    Lubię se czasem pospamić wkurzając innych ludzi
    Grałem na U: 6,10,13,20,43,48,50,56,59