Czy ten event rzeczywiście był przedluzony do dzisiaj? Nie wpadło ani grama na ok 60expow dzisiaj.
Event na antynaterie
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
W ogejmych zasadach fizyki jak nie zabulisz to istnieje zasada zachowania antymaterii - jak jest event na zwiększenie anty to żeby ilość anty się zgadzała to musi dropić z mniejszą częstotliwością Oczywiście nikt oficjalnie tego nie potwierdzi ale coś czuję że to nie tylko moje obserwacje z ostatnich 2-3 lat. A czasami nawet z oficjalnego stanowiska da się dowiedzieć że ten event daje tylko jakiś % prawdopodobieństwa że trafisz na powiększoną anty ( )
-
Moim zdaniem leci tak samo często. "Nadużyciem" jest jedynie banerek gdzie napisano, że znajdujesz częściej i więcej. Szansa jest taka sama, tylko leci x9 - i tyle.
Co do przedłużenia eventu -
Wynik ekspedycji [7:17:16]05.08.2020 08:53:41
Od: dowódca floty
W małym statku znaleźliśmy osobliwego obcego, który dał nam skrzynię z antymaterią w zamian za proste obliczenia matematyczne.
Zrabowano: 5.886 Antymateria. -
potwierdzam jeszcze trwa event na anty
Zrabowano: 5.598 Antymateria, 5.490 Antymateria -
cokolwiek napisał(a):
Moim zdaniem leci tak samo często.
-
12:07 - także jeszcze działa event.
-
No miał być do 12 a znalazłem przed chwilą 13,31
-
roermond napisał(a):
No miał być do 12 a znalazłem przed chwilą 13,31
BTW jeden z poprzednich eventów na anty, mimo ogloszenia do 3:00 (a nawet do 00:00 chyba) - działał także do mniej więcej południa. Nie było wtedy info o przedłużeniu. Wiec pewnie to przedłużenie eventu to nie jest dobra wola GF tylko błąd techniczny albo tylko jeden człowiek w GF umie wyłączyć event - i czekają aż wróci od dentysty -
ja po 12 znalazlem 6500
ja pierdziele dluzej event maja to zamiast korzystac to beda narzekac i zakladac tematy ze jeszcze nie wylaczyli...
-
Dzięki temu, że założyli wiem by wysłać ekspedycje... a tak by mi się na razie nie chciało ;pWystarczy wejść do piekarnika, by twoje życie zmieniło się o 180°
-
Komunikat ze strony Gameforge. Każda jednostka antymaterii znaleziona po godzinie12 będzie odpisana od konta użytkownika.
-
Chciałeś powiedzieć że za każdą jednostkę zostanie mu odpisane z konta bankowego
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0