Czy ten event rzeczywiście był przedluzony do dzisiaj? Nie wpadło ani grama na ok 60expow dzisiaj.
Event na antynaterie
-
-
W ogejmych zasadach fizyki jak nie zabulisz to istnieje zasada zachowania antymaterii - jak jest event na zwiększenie anty to żeby ilość anty się zgadzała to musi dropić z mniejszą częstotliwością Oczywiście nikt oficjalnie tego nie potwierdzi ale coś czuję że to nie tylko moje obserwacje z ostatnich 2-3 lat. A czasami nawet z oficjalnego stanowiska da się dowiedzieć że ten event daje tylko jakiś % prawdopodobieństwa że trafisz na powiększoną anty ( )
-
Moim zdaniem leci tak samo często. "Nadużyciem" jest jedynie banerek gdzie napisano, że znajdujesz częściej i więcej. Szansa jest taka sama, tylko leci x9 - i tyle.
Co do przedłużenia eventu -
Wynik ekspedycji [7:17:16]05.08.2020 08:53:41
Od: dowódca floty
W małym statku znaleźliśmy osobliwego obcego, który dał nam skrzynię z antymaterią w zamian za proste obliczenia matematyczne.
Zrabowano: 5.886 Antymateria. -
potwierdzam jeszcze trwa event na anty
Zrabowano: 5.598 Antymateria, 5.490 Antymateria -
cokolwiek napisał(a):
Moim zdaniem leci tak samo często.
-
12:07 - także jeszcze działa event.
-
No miał być do 12 a znalazłem przed chwilą 13,31
-
roermond napisał(a):
No miał być do 12 a znalazłem przed chwilą 13,31
BTW jeden z poprzednich eventów na anty, mimo ogloszenia do 3:00 (a nawet do 00:00 chyba) - działał także do mniej więcej południa. Nie było wtedy info o przedłużeniu. Wiec pewnie to przedłużenie eventu to nie jest dobra wola GF tylko błąd techniczny albo tylko jeden człowiek w GF umie wyłączyć event - i czekają aż wróci od dentysty -
ja po 12 znalazlem 6500
ja pierdziele dluzej event maja to zamiast korzystac to beda narzekac i zakladac tematy ze jeszcze nie wylaczyli...
-
Dzięki temu, że założyli wiem by wysłać ekspedycje... a tak by mi się na razie nie chciało ;pWystarczy wejść do piekarnika, by twoje życie zmieniło się o 180°
-
Komunikat ze strony Gameforge. Każda jednostka antymaterii znaleziona po godzinie12 będzie odpisana od konta użytkownika.
-
Chciałeś powiedzieć że za każdą jednostkę zostanie mu odpisane z konta bankowego
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0