Witam wysłałem ataki na niszcz na obrońcę, a że miał trochę obrony na księżycu to dodałem statków bojowych. Wiedziałem, że ma mechanika uwzględniłem to w swoich symulacjach i jakie moje zdziwienie gdy wyglądało to po atakach, że jego obrona nie tylko się odbudowuje ale czasami ponad 100% w stosunku do poprzedniego ataku. No to wysłałem więcej ataków po pierwsze żeby się jednak odkuć a po drugie sprawdzić powtarzalność błędu. Pewnie obrońca zgłosi mnie za bash ale trudno.
Skany z misji niszcz:
prnt.sc/tua6yh
prnt.sc/tua7px
prnt.sc/tua86s
a teraz skany wg ktorych o tej porze nie powinno byc juz takiej obrony tam:
prnt.sc/tuacc8
Obrońcy na pewno nie było na koncie podczas pierwszych niszczy nie była puszczona też żadna produkcja ....
zalogował się podstawił obrone pod GSy ... niestety padły bez raportu wysłałem wiec prawie cała flote i na raporcie znowu jest odbudowana ta sama obrona na ksiezycu ktora wczesniej zniszczylem ze 20 razy:
prnt.sc/tuacqi
Skany z misji niszcz:
prnt.sc/tua6yh
prnt.sc/tua7px
prnt.sc/tua86s
a teraz skany wg ktorych o tej porze nie powinno byc juz takiej obrony tam:
prnt.sc/tuacc8
Obrońcy na pewno nie było na koncie podczas pierwszych niszczy nie była puszczona też żadna produkcja ....
zalogował się podstawił obrone pod GSy ... niestety padły bez raportu wysłałem wiec prawie cała flote i na raporcie znowu jest odbudowana ta sama obrona na ksiezycu ktora wczesniej zniszczylem ze 20 razy:
prnt.sc/tuacqi