#107 Kicki i DZIKtOpEdZiE vs. Kicki [Mns] ~ 2449.49% - OBRONA

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• #107 Kicki i DZIKtOpEdZiE vs. Kicki [Mns] ~ 2449.49% - OBRONA

moje gs'y były już od 2h w locie na tego Pana, lecz się zalogowal i wysłał skana. Troszkę ukryłem swoją aktywność i efekt poniżej :D

Tak jest to Sandacz :ocb:

Hat-trick

Pozdro @Keisper @Kot na Kacu, @thats, @KrzysDRJ, @Fifi, @Poka Bydlaka Smierdziela, @ukati, @PaulVanDzik, @PER ASPERA AD ASTRA, @smitty1, @Inchangee, @dmx, @Elmo i Kruk, @Neferet

Dnia 14-07-2020 17:36:07 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Kicki i DZIKtOpEdZiE

Lekki myśliwiec 92.372
    Ciężki myśliwiec 717
    Krążownik 260
    Okręt wojenny 125
    Pancernik 658
    Bombowiec 69
    Niszczyciel 92
    Reaper 39
    Pathfinder 284
    Mały transporter 1.102
    Duży transporter 1.487
    Sonda szpiegowska 83

Obrońca Kicki [Mns]

Krążownik 600
    Gwiazda Śmierci 1
    Pancernik 117.084

Po bitwie...

Agresor Kicki i DZIKtOpEdZiE

Zniszczony!

Obrońca Kicki [Mns]

Krążownik 599 ( -1 )
    Gwiazda Śmierci 1 ( -0 )
    Pancernik 117.041 ( -43 )

obrońca wygrał bitwę!

Agresor stracił łącznie 502.717.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 3.684.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 169.488.000 metalu i 75.460.500 kryształu.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez obrońca(ów):
    169.488.000 Metalu i 75.469.000 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: -337.666.000
    Kryształ: -149.194.000
    Deuter: -15.857.000
    agresor stracił łącznie 502.717.000 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: 168.178.000
    Kryształ: 73.742.000
    Deuter: -647.000
    obrońca zyskał łącznie 241.273.000 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1
  • Widzę, że bycie członkiem tego sojuszu obliguje do takiego zachowania po porażce. O ile w poprzednim wypadku jeszcze można było starać się to zrozumieć bo napsuliśmy sporo krwi tak tutaj już nie jestem w stanie w jakikolwiek sposób tej patologii wytłumaczyć. Flota leży GODZINAMI bez opieki tak długo, że można 2 razy obrócić GSami i zdziwienie że ktoś te śmieci sprzątnął...

Gratulacje Kicki, dobrze że się tam jednak pojawiłeś bo swoje już na nim zarobiłeś - piękny hattrick :thumbsup:

Obrońcy SZO żeby dalej było co farmić. I zmiany nicku na LESZCZ - będzie bardziej adekwatna 8)

EDIT: Mea Culpa Stachu - faktycznie nie zauważyłem, że nie jest już pod Waszym sztandarem.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez PaulVanDzik ().

• Chcialbym zaznaczyć jedna ważna rzecz
    Gracz poleciał z sojuszu przed zmianą nicku. Za dziecinne zachowanie nie jesteśmy odpowiedzialni.

Co do samego ataku to złom pod dom to najlepsza rzecz jaka może się przytrafić więc gratulacje szybko tanio i przyjemnie bez przepalania paliwa

Agresorowi proponuje hmmm zostawiać częściej flotę bez opieki napewno nikt nie poleci.....
  • PaulVanDzik napisał(a):

Widzę, że bycie członkiem tego sojuszu obliguje do takiego zachowania po porażce. O ile w poprzednim wypadku jeszcze można było starać się to zrozumieć bo napsuliśmy sporo krwi tak tutaj już nie jestem w stanie w jakikolwiek sposób tej patologii wytłumaczyć. Flota leży GODZINAMI bez opieki tak długo, że można 2 razy obrócić GSami i zdziwienie że ktoś te śmieci sprzątnął...

@PaulVanDzik jakbyś przypatrzył się bardziej to zauważyłbyś już po samym nagłówku że sandacz został usunięty z sojuszu gdy doszło do tego starcia, ba został wydalony nawet przed zmianą nicka, czy bluzgami skierowanymi w waszą stronę, nie mieliśmy bladego pojęcia że tak się zachowa, zresztą nie można spodziewać się racjonalnego zachowania po osobie która puszcza irracjonalny atak :P
    Także bycie członkiem M_S absolutnie nie obliguje do takiego zachowania po porażce, jest ono karygodne i poniżej krytyki niestety nikt z nas jasnowidzem nie jest i nikt nie mógł tego przewidzieć.

Natomiast z Twojej strony troszkę słabo że pakujesz wszystkich do jednego worka ponieważ część chłopaków, naprawdę fajnych i kulturalnych (nie mówię o sobie haha :D) może poczuć się urażona z powodu wyzwania ich od patologii :(
    Rozumiem że zapewne Sandacz Cię zdenerwował, zresztą nie tylko Ciebie ale to nie daje Ci prawa do jechania po wszystkich :)

Co do Witchera, również nie popieram takiego zachowania jakie wtedy miało miejsce, ale wszystko sobie wyjasniliśmy, był zdenerwowany, pijany i jak sam stwierdziłeś "sporo krwi mu napsuliście", po wszystkim przeprosił publicznie, a według mnie, mało kto ma jaja aby to zrobić :)
    Zresztą zacytuję klasyka: " Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem"

Sam nie jestem wzorem świętości, wręcz przeciwnie haha
    Ile to rzeczy człowiek po alko odpierniczył a później na trzeźwo tego żałował ale cóż, życie :D

A Tobie Kicki kolejny raz gratuluję, tym razem obrony, przetapiaj na gąski i baw się dalej bo to tylko gra :*
    ST: 86
    Lubię se czasem pospamić wkurzając innych ludzi
    Grałem na U: 6,10,13,20,43,48,50,56,59
  • @'PaulVanDzik kurde jak mnie familiscie to nie uważałem tego za psucie krwi :)... na tym gra polega. Sandacz zachował się jak dziecko i tylko Tobie i Kickiemu pogratulować. przynajmniej jest co robić na Indusie (a raczej przed kim uciekać). Trzeba pamiętać ze to tylko gra. :) Takze jeszcze raz, gratulacje i do przodu .