Ergon vs. SzefSzefa [PAK] ~ 1478.56% + GRUPOWY BONUS

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Ergon vs. SzefSzefa [PAK] ~ 1478.56% + GRUPOWY BONUS

Lubie to

jak to [ciach] z GRUPY mi napisał JESTĘ BOTĘ

NIE Oceniajcie mnie [ciach] swoją miarą to wy bocicie pushujecie multikonta kebaby itp itd

a iladian do mnie |jesteś bocikiem| XD leże poprostu leże

iladian urlopik coś czuję że zaraz pojawi się na topowym koncie typu "Marshal" no bo jak inaczej ten typ gracza nigdy do niczego nie doszedł w tej grze legalnie

[ciach]

starcie z szefszefa nie ma żadnego połaczenia to tylko dodatek do aferki

życze Szo

Dnia 12-07-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Ergon

Pancernik 12.336

Obrońca SzefSzefa [PAK]

Mały transporter 8.152
    Duży transporter 1.658
    Lekki myśliwiec 7.261
    Ciężki myśliwiec 3.249
    Krążownik 590
    Okręt wojenny 115
    Recykler 113
    Sonda szpiegowska 12.540
    Bombowiec 95
    Satelita słoneczny 299
    Niszczyciel 86
    Pancernik 179
    Reaper 21
    Pathfinder 748
    Wyrzutnia rakiet 10.000
    Lekkie działo laserowe 10.000
    Ciężkie działo laserowe 500
    Działo Gaussa 200
    Wyrzutnia plazmy 109
    Mała powłoka ochronna 1
    Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Ergon

Pancernik 12.191 ( -145 )

Obrońca SzefSzefa [PAK]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    6.842.775 Metalu, 6.842.775 Kryształu i 29.325 Deuteru

Agresor stracił łącznie 12.325.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 280.122.500 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 79.123.100 metalu i 68.733.000 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 13.714.875 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 81.615.875
    Kryształ: 69.775.775
    Deuter: -2.145.675
    agresor zyskał łącznie 149.245.975 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -163.035.775
    Kryształ: -113.742.775
    Deuter: -17.058.825
    obrońca stracił łącznie 293.837.375 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

Do ciebie Vegeta nic nie mam jeszcze ale sama nazwa GRUPA ... żle na mnie wpływa więc wybacz ...

Dnia 12-07-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Ergon

Krążownik 3.000

Obrońca Vegeta [GRUPA]

Lekki myśliwiec 15.298
    Satelita słoneczny 331
    Wyrzutnia rakiet 39
    Lekkie działo laserowe 7
    Działo Gaussa 30

Po bitwie...

Agresor Ergon

Krążownik 2.960 ( -40 )

Obrońca Vegeta [GRUPA]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    921.430 Metalu, 440.598 Kryształu i 303.106 Deuteru

Agresor stracił łącznie 1.160.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 63.221.500 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 32.685.800 metalu i 11.368.000 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 1.665.134 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 32.807.230
    Kryształ: 11.528.598
    Deuter: 223.106
    agresor zyskał łącznie 44.558.934 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -47.503.930
    Kryształ: -16.854.098
    Deuter: -528.606
    obrońca stracił łącznie 64.886.634 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

Moderator Ingolf:
    Usunąłem nieodpowiednie treści.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Ergon ().

• Przykre podejście Ergon do gry nawet gdyby ktoś wydawał pieniążki na tą grę i rzeczywiście kupował konto to w czym problem ? czy to twoje ? czy ta gra to całe twoje życie ? że cie to tak boli nie rozumiem twojego podejścia graj baw się ciesz chyba po to grasz ? a jeżeli nie to polecam ci może jakąś inna grę pograć może jakieś kryształki kolorami ustawiać ? czy coś Nie ma gratulacji bo to jak zwykłe flota która stała więc nie ma czego gratulować a vegeta kliknął na noc lmki jak widać a ty latasz po ochłapach

• UczciwyPolityk napisał(a):

Przykre podejście Ergon do gry nawet gdyby ktoś wydawał pieniążki na tą grę i rzeczywiście kupował konto to w czym problem ? czy to twoje ? czy ta gra to całe twoje życie ? że cie to tak boli nie rozumiem twojego podejścia graj baw się ciesz chyba po to grasz ? a jeżeli nie to polecam ci może jakąś inna grę pograć może jakieś kryształki kolorami ustawiać ? czy coś Nie ma gratulacji bo to jak zwykłe flota która stała więc nie ma czego gratulować a vegeta kliknął na noc lmki jak widać a ty latasz po ochłapach
    a ty nadal liż dupe GRUPIE i WARIATOWI XD

nisko upadłeś ludziku spakuje cie prędzej czy póżniej pilnuj

rozumiem gre ale uczciwa gre a nie budowac przewage po przez push kupno kont boty .. niech graja uczciwie ..

tyle w temacie nie pozdrawiam farmy

skoro 40 kk sury to dla ciebie ochlapy .. to tlumaczy dlaczego jestes 160 xD

po to badalem turbo by latac po te ochlapy i nie przejmowac sie zlomem tracic teraz czasu na GRUPE mopge więcej bo anty recki juz tu nie pomoga :)

p.s i tak cie nie wezmą do siebie XD

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Ergon ().

• marcinysa napisał(a):

Ty, anty recek
    przeciez Ty sam wydales na anty skoro masz turbo :E
    zapraszam poskanuj i policz czas badana ja wiem matematyka nie dla ciebie ..

tylko kup anty pushuj te frazy sa ci o wiele bardziej znane zegnam śmieciu

chyba MSBN wiesz co to jak nie to mogę cie nauczyć a już nie mowie o 25 % krótszym badaniu ...
    rozumiem ze za 2 dni opancerzenie ktore mi sie wybada tez za anty xD xD xD XD

coraz bardziej uswiadamisz mnie w tym ze jestes zwykła oferma w tej grze i tylko push z anty cie jeszcze uratowaly przed demna tak jak powidzialem obiecuje ci ze cie rozjade bedziesz musial wiele kont kupic jeszcze by uciekac przed demna w statach
  • Ergon napisał(a):

UczciwyPolityk napisał(a):

Przykre podejście Ergon do gry nawet gdyby ktoś wydawał pieniążki na tą grę i rzeczywiście kupował konto to w czym problem ? czy to twoje ? czy ta gra to całe twoje życie ? że cie to tak boli nie rozumiem twojego podejścia graj baw się ciesz chyba po to grasz ? a jeżeli nie to polecam ci może jakąś inna grę pograć może jakieś kryształki kolorami ustawiać ? czy coś Nie ma gratulacji bo to jak zwykłe flota która stała więc nie ma czego gratulować a vegeta kliknął na noc lmki jak widać a ty latasz po ochłapach
    a ty nadal liż dupe GRUPIE i WARIATOWI XD
    nisko upadłeś ludziku spakuje cie prędzej czy póżniej pilnuj

rozumiem gre ale uczciwa gre a nie budowac przewage po przez push kupno kont boty .. niech graja uczciwie ..

skoro 40 kk sury to dla ciebie ochlapy .. to tlumaczy dlaczego jestes 160 XD

po to badalem turbo by latac po te ochlapy i nie przejmowac sie zlomem tracic teraz czasu na GRUPE mopge więcej bo anty recki juz tu nie pomoga :)

Nisko upadłeś chociaż może nigdy nie wstałeś co do złoma zapraszam :) póki co nie wykazałeś się umiejętnościami czyżbyś potrafił tylko latać na stojące ? to całe twoje max ?
    co do lizania :) och tak bardzo lubię lizać tylko co cię to interesuję misiu ? rozgoryczony ? czyżby w rl ? Lider na ciebie nakrzyczał ? marionetko ? jeżeli złom na mnie ma ci podbudować twoją osobowość zapraszam nawet zostawię ci trochę floty ^^

• UczciwyPolityk napisał(a):

Ergon napisał(a):

UczciwyPolityk napisał(a):

a ty nadal liż dupe GRUPIE i WARIATOWI XD nisko upadłeś ludziku spakuje cie prędzej czy póżniej pilnuj

skoro 40 kk sury to dla ciebie ochlapy .. to tlumaczy dlaczego jestes 160 XD

Nisko upadłeś chociaż może nigdy nie wstałeś co do złoma zapraszam :) póki co nie wykazałeś się umiejętnościami czyżbyś potrafił tylko latać na stojące ? to całe twoje max ?co do lizania :) och tak bardzo lubię lizać tylko co cię to interesuję misiu ? rozgoryczony ? czyżby w rl ? Lider na ciebie nakrzyczał ? marionetko ?
    nie będe sie już wdawać z farmą w jaką kolwiek rozmowę
    4 x dostałeś dzwona w tym od demnie przyjdzie czas dostaniesz znowu

Ergon [LEN] vs. UczciwyPolityk [MUMINKI] ~ 948.98%
  • Prawdą jest to, że niestety ogame nie będzie takie jak kiedyś... a brakuje tego. Teraz się liczy, to ile ktoś ma w portfelu i tureckie anty. Szkoda gierki pamiętam uni6 na którym zaczynałem wtedy jak ktoś na forum dodawał jakikolwiek RW nigdy tyle jadu nie bylo... opisywane piękne akcje acs'y itd, a teraz? ludzie w 1-2dni pancerniki maja :D co to za gra :P

obroncy szo agresorowi przetapiania.

pozdro
  • Adreholt napisał(a):

Prawdą jest to, że niestety ogame nie będzie takie jak kiedyś... a brakuje tego. Teraz się liczy, to ile ktoś ma w portfelu i tureckie anty. Szkoda gierki pamiętam uni6 na którym zaczynałem wtedy jak ktoś na forum dodawał jakikolwiek RW nigdy tyle jadu nie bylo... opisywane piękne akcje acs'y itd, a teraz? ludzie w 1-2dni pancerniki maja :D co to za gra :P

obroncy szo agresorowi przetapiania.

pozdro
    Masz racje ... Gra takie np GRUPY dzisiaj ma nie wiele wspólnego z dawnym ogame smutne i prawdziwe. wiem że taki typ ludzi jak oni na każdym uni się znajdzie ale no nic już na to nie poradzę że tak mnie ich oszustwa wkurzają

dostali po banie ale wiesz co za niewinność i pociąg jedzie dalej :E
  • tereth2 napisał(a):

RelentlessOne napisał(a):

mam przyjsc na inne uni i Cie zamordowac?!

no to cichutko! :)

GRUPA! <3
    pokaz mi na nowym bo zaczne tam grać a nie tu ludzią sie odgrażasz haha
    Tereth poza szczekanie umiesz coś jeszcze? Szkoda że nie mam już tego screena jak miałeś mnie karcić XD Idealnie by to oddało twoją kompromitację. Nie czekaj nie trzeba - wystarczy przejrzeć twoje posty :E
  • SieNieDowieszKto napisał(a):

tereth2 napisał(a):

RelentlessOne napisał(a):

mam przyjsc na inne uni i Cie zamordowac?!

no to cichutko! :)

GRUPA! <3
    pokaz mi na nowym bo zaczne tam grać a nie tu ludzią sie odgrażasz haha
    Tereth poza szczekanie umiesz coś jeszcze? Szkoda że nie mam już tego screena jak miałeś mnie karcić XD Idealnie by to oddało twoją kompromitację. Nie czekaj nie trzeba - wystarczy przejrzeć twoje posty :E
    a ty już zrozumiałeś jak działa falanga? Bo trzeba być półanalfabetą by czytać i tego nie rozumieć. Pamiętam jak ci to tłumaczyłem łopatologicznie :D :D :D
  • mój post stał się oazą hejtu xD przynajmniej jest ciekawie :D

@RelentlessOne
    akceptuje wyzwanie wpadnij zebyś tylko po chwili nie uciekał .

@SieNieDowieszKto

kim ty jesteś by pisać tutaj jakiekolwiek posty ? z tego co widzę na forum jesteś jakimś Randomem używającego bota tak mi tylko odpisali ludzie jak zapytałem ktoś ty ...
    nie żeby coś miłego