Jak w temacie, to chyba koniec universum. Kilka miesięcy i albo pustka w podglądzie gali albo urlop. GF je zamknie ? Nuda jak cholera.
Pustynia
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Tóż to idealne środowisko dla ciebie. Będziesz się mógł dalej przewracać w kopalniach i zachwycać lataniem po idlakach
Ps. Nuda to było przejmować konto po Haitim? Czytać twoje pseudo mądrości i teorie spiskowe -
No niestety, Uni wymarło. Z drugiej strony nie ma się co dziwić - bardzo dużo nieczystych zagrywek stosowanych jest przez topowych graczy (pushe oraz podstawianie swoich multi w inne sojusze). No i moim zdaniem sam projekt S&D - skończył się lataniem graczy z top20 po graczach z top400 - niby normalne, ale jak ktoś się uczy i poznaje grę, zbudował swoje pierwsze 100 OW, a wleci mu 20k pancy to można się załamać. Podobnie jak ataki mające na celu rozbicie swojej floty o gracza 200 pozycji niżej, tylko po to, by osiągnąć procent i wyjść do przodu parę kk.
Nic no, dalej będę klepał swoje - może uda się jeszcze coś upolować;)
Pozdrawiam wszystkich jeszcze grających.Co nas nie zabije to nas wzmocni...
-
SieNieDowieszKto napisał(a):
Tóż to idealne środowisko dla ciebie. Będziesz się mógł dalej przewracać w kopalniach i zachwycać lataniem po idlakach
Ps. Nuda to było przejmować konto po Haitim? Czytać twoje pseudo mądrości i teorie spiskowe
-
board.pl.ogame.gameforge.com/i…ostID=8751157#post8751157
sami sie konczycie, to ze gra mniej ludzi nie znaczy ze uni wymarlo, trzeba wiecej kombinowac -
LA PUTIN LABAMBA napisał(a):
board.pl.ogame.gameforge.com/i…ostID=8751157#post8751157
sami sie konczycie, to ze gra mniej ludzi nie znaczy ze uni wymarlo, trzeba wiecej kombinowac
-
Howgh Ludziska.
Żyjecie jeszcze? Co to się podziało na uni?
Nie ma za bardzo po kim latać, bo same szeryfy wszędzie i tylko z bandytyzmem na rubieżach walczą, lub się po prostu pilnują.
Dexu jak na lekarstwo, trzeba ciułać z wydobycia i liczyć na wsparcie zabłąkanej asteroidy gdzieś na 16 pozycji, a floty ekspedycyjne dużo palą.
W sumie ciekawe kiedy zużycie dexu przekroczy jego produkcję ( z uwzględnieniem tego co się znajduje na ekspach - naturalnie statystycznie)
Dawać pogadamy sobie chociaż o pogodzie i wiatrach słonecznychCo nas nie zabije to nas wzmocni...
-
widzę nie ma za wiele chętnych do rozmowy. To pogadam sobie sam ze sobą
Dzisiaj znienacka napadły mnie wspomnienia z początków mojej gry na OGame. Aż przysiadłem, jak zdałem sobie sprawę, ileż się tu pozmieniało. Pierwsze kroki stawiałem na uni 19 i 20. Lamieriada poziomu mistrzowskiego tam była FSy na transportuj między planetami długo nie pograłem sfrustrowany ciągłymi złomami...
Wróciłem potem na uni 29 i chyba 30. Bardziej doświadczony, sprytniejszy i wyszczekany Bardzo dobrze wspominam sojusz Forsaken Wolves i naszego guru Wolfika. W zasadzie wtedy postanowiłem grać pod moim nickiem a że była jeszcze fascynacja rdzenną ludnością Ameryki to tylko na plus. Tu już gra była lepsza chociaż i tak dużo błędów mniej lub bardziej bolesnych robiłem
Musiałem niestety zakończyć przygodę z powodów różnych. Pojawiłem się na chwilę na uni 50 i Izar, znowu zniknąłem. Po latach powrót na Normę miesiąc po otwarciu i szok jak to szybko teraz leci. No i pykam sobie do teraz póki co. Naklepałem punktów tyle, że nigdy tyle nie miałem. Jakoś większą radość sprawiało mi posiadanie 500 OW kiedyś jednak niż teraz ponad 7k.... W przerwie od gry można było coś zrobić, bo lot w układzie trwał co najmniej 30 minut. Ataki krótsze niż godzina to była prędkość blyskawicy ale jak to powiedział Pan Tarjei: Wszystko płynie xD
Pozdro dla wszystkich, dajcie się poznać NormianieCo nas nie zabije to nas wzmocni...
-
Daj znac kiedy Cie nie ma, to na kawe wpadne
Dex też chętnie kupie jak coś. -
niestety sam nie wiem kiedy mnie nie ma, moje działania są nieprzewidywalne nawet dla mnie czasami łapie się na tym, że próbuję własną kolonię przyfarmić.... Jeżeli chodzi o dex to również chętnie go kupię
EDIT: no i MarKamOli i jego WRki mają bliżej na kawę, więc pewnie wpadnie pierwszyCo nas nie zabije to nas wzmocni...
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez White Wolf ().
-
No faktycznie uni szybko padło , aktualnie może z 50 max graczy online. A co jest jeszcze wgl najgorsze iż najbliższą fuzja z innym uni raczej szybko nie nastąpi.
Nic nie zostaje tylko sobie spokojnie klepać eko handlować dexem i cieszyć się grą jaka by nie była;-) -
-
Bli napisał(a):
(...)A co jest jeszcze wgl najgorsze iż najbliższą fuzja z innym uni raczej szybko nie była;-)
Co nas nie zabije to nas wzmocni...
-
W takim tempie ubywania kont z uni to wpadne do top100 zanim naskladam na kolejny lvl astro
-
Topke na normie łatwiej się wbija będąc na urlopie
-
Niby Norma, ale tu raczej daleko od normy
-
White Wolf napisał(a):
niestety sam nie wiem kiedy mnie nie ma, moje działania są nieprzewidywalne nawet dla mnie czasami łapie się na tym, że próbuję własną kolonię przyfarmić.... Jeżeli chodzi o dex to również chętnie go kupię
EDIT: no i MarKamOli i jego WRki mają bliżej na kawę, więc pewnie wpadnie pierwszy
-
Trzeba będzie jednak w astro inwestować i wynieść się gdzieś, gdzie kurdle tyłkami szczekają(?)
Taka fajna spokojna okolica przez tyle miesięcy...Co nas nie zabije to nas wzmocni...
-
No na Tym uni nie ma już za dużo Ciekawych kąsków
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-