Avicularia [JEDI] & diakkon [JEDI] & Kielbaska [JEDI] & pawel1000 [JEDI] & b4el [JEDI] vs. Viceregent Perseus ~ 7593.17%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Avicularia [JEDI] & diakkon [JEDI] & Kielbaska [JEDI] & pawel1000 [JEDI] & b4el [JEDI] vs. Viceregent Perseus ~ 7593.17%

Jakby to ując , zabawy w locie było mega dużo - zgrania prawie wcale ale sie w koncu udało.
    Po sobotnim wlocie okazało sie że poszkodowany chyba ma dość Naszego uni.
    Dziwne ze wszystko na moonach przez dwa dni stało , za to dzis postanowiliśmy wyczyścić resztę floty jaką obrońca posiadał.
    Nie wiem czy życzyć SZO ale jak bedzie to też fajnie.
    Z mojej strony pozdrowienia dla całej ekipy JEDI , w sumie KAC Jedi bo to inaczej dziś się nazwaćnie możemy :D
    Dla znajomych również pozdro :)

Polecam filmik:

i zapraszam na SSSSTEJKA :)

Dnia 06-07-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Avicularia [JEDI]

Pancernik 50.462

Agresor diakkon [JEDI]

Sonda szpiegowska 102.000

Agresor Kielbaska [JEDI]

Sonda szpiegowska 100

Agresor pawel1000 [JEDI]

Krążownik 50.000
    Pancernik 50.000

Agresor b4el [JEDI]

Sonda szpiegowska 666

Obrońca Viceregent Perseus

Duży transporter 134
    Krążownik 19
    Sonda szpiegowska 2
    Pancernik 12.870
    Pathfinder 6.933

Po bitwie...

Agresor Avicularia [JEDI]

Pancernik 50.462 ( -0 )

Agresor diakkon [JEDI]

Sonda szpiegowska 85.918 ( -16.082 )

Agresor Kielbaska [JEDI]

Sonda szpiegowska 88 ( -12 )

Agresor pawel1000 [JEDI]

Krążownik 49.778 ( -222 )
    Pancernik 49.999 ( -1 )

Agresor b4el [JEDI]

Sonda szpiegowska 567 ( -99 )

Obrońca Viceregent Perseus

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    4.725.000 Metalu, 0 Kryształu i 954.218 Deuteru

Agresor stracił łącznie 22.716.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 1.311.034.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 313.052.600 metalu i 446.264.700 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 5.679.218 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 313.307.600
    Kryształ: 428.477.700
    Deuter: 495.218
    agresor zyskał łącznie 742.280.518 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -447.473.000
    Kryształ: -619.734.000
    Deuter: -249.506.218
    obrońca stracił łącznie 1.316.713.218 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

Najlepsze solo 236944.04%

uHydra -14ST
    uUrsa - 144ST
    uWasat - 35ST
    uUriel -60ST - top 3 solo
    uXanthus - 10ST
    uKalyke - 109ST
  • Następnym razem jak już lecimy na taki spontan to musimy na dopełnienie przestrzelić reckami, bo mimo wszystko wyszedł atak z zyskim.. amatorstwo.
    Gratki i dzięki za świetną zabawę z rana (zrobiliście mi poniedziałek), ale Avi w ACS to musisz poćwiczyć :D

<Mefist> a w ogole to gra sie dla znajamych lam ; ]
    &
    <mirela> ja tam wole w 'moja' rozowa myszke klikac ; p

• Multikonto funkcyjne (2/2) z lwica • Multi-megalomania (2/2) z Chocolate •

• hahaha sojusz JEDI w natarciu, 7 członków, ale 2 graczy :E 3,5 konta na osobe + kilka multi co by się dodatkowo pushowac i jeszcze tutaj wstawiac palić głupa. nie osmieszajcie sie juz wiecej... a jak juz musicie to zmiencie płyte, nie wiem napiszcie ze się jakiś kolejny priczard czy inny viceregent/marshal pomylil i puscil flote z planetki i zlapaliscie na fali albo wyliczyliscie, zamiast wiecznego "a bo flota stala juz 24 dni to polecielismy..." :E nie róbcie z tata wariata XD
  • Stumbrass napisał(a):

hahaha sojusz JEDI w natarciu, 7 członków, ale 2 graczy 3,5 konta na osobe + kilka multi co by się dodatkowo pushowac i jeszcze tutaj wstawiac palić głupa.
    Ty może z Krecikiem załóż sojusz Hejter będzie Wam raźniej , w sumie wczoraj mogłem Cie nie oszczędzać, ale pokazałem dobre serce, no nic wiecej nie będzie. Gdyby głupota mogła latać już być wyfrunął . Kurde jestem właścicielem 3,5 konta najsss.
    Zgłoś to gdziekolwiek jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości.

uHydra -14ST
    uUrsa - 144ST
    uWasat - 35ST
    uXanthus - 10ST
    uKalyke - 109ST
  • Stumbrass napisał(a):

hahaha sojusz JEDI w natarciu, 7 członków, ale 2 graczy :E 3,5 konta na osobe + kilka multi co by się dodatkowo pushowac i jeszcze tutaj wstawiac palić głupa. nie osmieszajcie sie juz wiecej... a jak juz musicie to zmiencie płyte, nie wiem napiszcie ze się jakiś kolejny priczard czy inny viceregent/marshal pomylil i puscil flote z planetki i zlapaliscie na fali albo wyliczyliscie, zamiast wiecznego "a bo flota stala juz 24 dni to polecielismy..." :E nie róbcie z tata wariata XD
    Tyle wygrać.. musiałem czekać 14 lat żeby mnie wreszcie ktoś wyzwał od pushera. Dziękuję :)

&

• Stumbrass napisał(a):

hahaha sojusz JEDI w natarciu, 7 członków, ale 2 graczy :E 3,5 konta na osobe + kilka multi co by się dodatkowo pushowac i jeszcze tutaj wstawiac palić głupa. nie osmieszajcie sie juz wiecej... a jak juz musicie to zmiencie płyte, nie wiem napiszcie ze się jakiś kolejny priczard czy inny viceregent/marshal pomylil i puscil flote z planetki i zlapaliscie na fali albo wyliczyliscie, zamiast wiecznego "a bo flota stala juz 24 dni to polecielismy..." :E nie róbcie z tata wariata XD
    Czyli co, że ja nie gram, że mnie nie ma? To kto tyle spamuje? Zaczynam mieć rozdwojenie jaźni...

Kurcze, dopiero się nauczyłem opóźniać, zlamiłem start acsa i teraz wychodzi na to, że jeste PUSHere... Skandal
    AVICULARIA Jedi Alko Warriors
  • troche odswieze temat polecam sprawdzic wszystkie multi pawla na urlopie, b4el, kielbaska i pawel przypadek nie sadze heh gdybym sprawdzal dalej to by sie znalazlo zapewne wiecej. zwracam sie do osoby zarzadzacej tymi wszystkimi kontami: tylko pamietaj ze jak bedziesz schodzil z urlopu to nie wszystkimi naraz, zachowaj pozory prosze... wszystkim multi bioracym udzial w tym starciu oczywiscie gratuluje to pewnie wcale nie takie proste zgrac atak tyloma kontami
  • Stumbrass napisał(a):

troche odswieze temat polecam sprawdzic wszystkie multi pawla na urlopie, b4el, kielbaska i pawel przypadek nie sadze heh gdybym sprawdzal dalej to by sie znalazlo zapewne wiecej. zwracam sie do osoby zarzadzacej tymi wszystkimi kontami: tylko pamietaj ze jak bedziesz schodzil z urlopu to nie wszystkimi naraz, zachowaj pozory prosze... wszystkim multi bioracym udzial w tym starciu oczywiscie gratuluje to pewnie wcale nie takie proste zgrac atak tyloma kontami
    No tak, bo świat poza grą nie istnieje. Rodziny, przyjemności i inne przyziemne pierdoły. Proponuje detoks od gry, bo tracisz kontakt z rzeczywistością kolego.
    Jeśli miałby być czyimś multi to idąc tym tropem musieliby mnie wyimaginować sobie na kilka lat przed tym zanim sami zaczeli grę :)

&

• Stumbrass napisał(a):

troche odswieze temat polecam sprawdzic wszystkie multi pawla na urlopie, b4el, kielbaska i pawel przypadek nie sadze heh gdybym sprawdzal dalej to by sie znalazlo zapewne wiecej. zwracam sie do osoby zarzadzacej tymi wszystkimi kontami: tylko pamietaj ze jak bedziesz schodzil z urlopu to nie wszystkimi naraz, zachowaj pozory prosze... wszystkim multi bioracym udzial w tym starciu oczywiscie gratuluje to pewnie wcale nie takie proste zgrac atak tyloma kontami
    Włącz urlop i wyjdź z domu bo ci się mózg lasuje.
  • dziekuje ze kazdy mi zyczy urlopu, ale wlasnie z niego wrocilem po tygodniu takze do nastepnego musicie poczekac. duda jak zwykle pelni role obszczekujacego, nie majacego nic do powiedzenia na forum , no moze poza ciaglym gratulowaniem innym ST i podkreslaniem, ze on to nie ma czasu, siły, ochoty, niczego. czas na swoje wywody na forum ma, jak i na monitoring konta na ogame przez prawie caly dzien sie znajduje haha, po prostu kolego nie potrafisz wykrecic ST powyzej 5k% chyba od poczatku swojej gry tutaj. zostaje pushowanie sie mutli i expy.. eehhh

ps (szo obroncy xDDDD) :E
  • Najlepsze jest to, że swoją postawa zgrywasz szeryfa, stojącego na straży poprawności w grze. Tymczasem osoby, które obrażasz, nazywając ich multikontami, pusherami itp. to świetna ekipa ludzi, którzy mają bardzo zdrowe podejście do gry, w przeciwieństwie do Ciebie.

Także tego... Psy szczekają, karawana jedzie dalej
    AVICULARIA Jedi Alko Warriors
  • Avicularia napisał(a):

Najlepsze jest to, że swoją postawa zgrywasz szeryfa, stojącego na straży poprawności w grze. Tymczasem osoby, które obrażasz, nazywając ich multikontami, pusherami itp. to świetna ekipa ludzi, którzy mają bardzo zdrowe podejście do gry, w przeciwieństwie do Ciebie.

Także tego... Psy szczekają, karawana jedzie dalej
    jedno z multi pawla oddelegowane do komentowania, juz nie bede sie zwracal do ciebie pawel nickami twoich multi bo mi sie mylą... całe jedi jedno konto takze jesli uwazasz ze moje zwracanie uwagi na twoje ciagle puszkowanie to cos nadzwyczajnego "szeryfowanie" no to musze cie wyprowadzic z bledu, to sie nazywa po prostu uczciwosc, no ale jak komus sie chce prowadzic kilkanascie kont i tracic tyle czasu na gierke i kilka miejsc wyzej w stats to tylko wspolczuc
  • Ojojoj , w sumie dopiero teraz się pokapowałem - dzięki Ci @Stumbrass ja jestem Bogiem ! ]:-D
    No bo w sumie w trzech ( i to przynajmniej ) osobach !
    Wiesz urlop czasem trzeba załączyć żeby w wekeend odpocząć od pilnowania i fruwania - tak po prostu.
    Sa dwa rodzaje graczy widzę że Ty należysz do tych , którzy wszędzie widzą teorie spiskowe.
    Sa tacy jak chlopaki z Twierdzy - szanujemy się , nawet da się ACS-a wykonać. Co nie znaczy ze sobie odpuszczamy i nie rywalizujemy.
    I to się nazywa zdrowe podejście.
    Ale za to z Tobą jest tutaj na pewno weselej taki cyrkowy klaun nam się trafił na Uni. :popcorn:

uHydra -14ST
    uUrsa - 144ST
    uWasat - 35ST
    uXanthus - 10ST
    uKalyke - 109ST
  • Stumbrass napisał(a):

duda jak zwykle pelni role obszczekujacego, nie majacego nic do powiedzenia na forum , no moze poza ciaglym gratulowaniem innym ST i podkreslaniem, ze on to nie ma czasu, siły, ochoty, niczego. czas na swoje wywody na forum ma, jak i na monitoring konta na ogame przez prawie caly dzien sie znajduje haha, po prostu kolego nie potrafisz wykrecic ST powyzej 5k% chyba od poczatku swojej gry tutaj. zostaje pushowanie sie mutli i expy.. eehhh
    Walnij jeszcze baranem w ścianę :) Nie potrafisz nic innego jak tylko obrażać i tworzyć teorie spiskowe. Myślałem że nikt nie pobije Krecika, ale się myliłem.