Wariat [GRUPA] & Amadeus [GRUPA] & Dario [GRUPA] vs. Oddam Commodore [LEN] ~ 5265.41%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Wariat [GRUPA] & Amadeus [GRUPA] & Dario [GRUPA] vs. Oddam Commodore [LEN] ~ 5265.41%

Witam, 3ci lot na obronce tego dnia, tym razem udany, jak widac dzidol nam we 2 nie bylo dane :E

Dnia 03-07-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Wariat [GRUPA]

Krążownik 10.365
    Okręt wojenny 5.927
    Pancernik 10.162

Agresor Amadeus [GRUPA]

Krążownik 4.005
    Okręt wojenny 2.416
    Pancernik 6.662

Agresor Dario [GRUPA]

Sonda szpiegowska 1

Obrońca Oddam Commodore [LEN]

Mały transporter 6.647
    Duży transporter 11.956
    Lekki myśliwiec 23.297
    Ciężki myśliwiec 2.064
    Krążownik 1.993
    Okręt wojenny 2.325
    Recykler 4.794
    Sonda szpiegowska 19.066
    Bombowiec 136
    Pancernik 1.171
    Pathfinder 1.923

Po bitwie...

Agresor Wariat [GRUPA]

Krążownik 9.294 ( -1.071 )
    Okręt wojenny 5.919 ( -8 )
    Pancernik 10.162 ( -0 )

Agresor Amadeus [GRUPA]

Krążownik 3.527 ( -478 )
    Okręt wojenny 2.413 ( -3 )
    Pancernik 6.657 ( -5 )

Agresor Dario [GRUPA]

Sonda szpiegowska 1 ( -0 )

Obrońca Oddam Commodore [LEN]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    22.143.708 Metalu, 3.081.543 Kryształu i 27.774.949 Deuteru
    164.807.000 Metalu, 0 Kryształu i 0 Deuteru

Agresor stracił łącznie 46.006.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 757.931.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 314.068.300 metalu i 212.472.400 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 217.807.200 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 469.394.008
    Kryształ: 204.345.943
    Deuter: 24.601.949
    agresor zyskał łącznie 698.341.900 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -603.994.708
    Kryształ: -295.405.543
    Deuter: -76.337.949
    obrońca stracił łącznie 975.738.200 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1
  • Tez tak bym zrobił oddaje konto za wiadomo co, lecą na mnie 2x uciekam za każdym razem, a potem daje loga z ogame na X godzin bo napewno nikt juz mnie nie zaatakuje
    Cieżko by było wcisnąć taką bajeczkę upośledzonemu umysłowo ale za to upośledzony umysłowo jakby wciskał taką bajkę zdrowemu człowiekowi to jest przekonany że łyknie
    Nie muszę pisać kim jesteście w tej dobranocce
  • marcinysa napisał(a):

jedna i ta sama osoba kupila oba konta, obserwuj kto je walnie to bedziesz wiedzial kto je kupil ;)
    z mojej strony koniec dyskusji, jesli uwazasz ze sie kiedykolwiek spushowalem gowno wiesz, nigdy nie bylem zbanowany.

ależ w życiu nie śmiałbym stwierdzić że WIELKA GRUPA się puszuje ... broń cie bóg ależ w życiu no gdzie GRUPA I PUSH BOTY MULTI TURECKA ANTY nieeee no coś ty. ILADIAN na żadnym uni nie kupił i nie spuszował ani jednego konta z salahem. ja wam wierzę macie u mnie 100 % Gwarancji

wy jesteście poprostu tak dobrzy wymiatacie w tą gre macie u mnie i u wielu graczy pełen SZACUNEK

Graty starcia takie nie kupione .
  • Przetapiajcie, bez odbioru 8-)

Ergon napisał(a):

ależ w życiu nie śmiałbym stwierdzić że WIELKA GRUPA się puszuje ... broń cie bóg ależ w życiu no gdzie GRUPA I PUSH BOTY MULTI TURECKA ANTY nieeee no coś ty. ILADIAN na żadnym uni nie kupił i nie spuszował ani jednego konta z salahem. ja wam wierzę macie u mnie 100 % Gwarancji
    wy jesteście poprostu tak dobrzy wymiatacie w tą gre macie u mnie i u wielu graczy pełen SZACUNEK

Chłopie, zastanów się chociaż przez chwile po co pisać takie kocopały.... bo sam się ośmieszasz, wygląda to na lament top 400, który jest notorycznie farmiony i złomowany :D Masz jakieś dowody? Gdzie te bany, gdzie ten deszcz banów skoro to takie przekręty? Nie, bo to wszystko domysły, które jak kula w płot mają się do rzeczywistości...Przestań oczerniać ludzi , którzy po prostu poświęcają więcej czasu na grę niż Ty i mają większą wiedzę niż Ty 8-)
    PASIPHAE Paragwajski TOP 10 OFF

:fa: Emerytura :fa:
  • Weekend Warrior napisał(a):

Przetapiajcie, bez odbioru 8-)

Ergon napisał(a):

Chłopie, zastanów się chociaż przez chwile po co pisać takie kocopały.... bo sam się ośmieszasz, wygląda to na lament top 400, który jest notorycznie farmiony i złomowany :D Masz jakieś dowody? Gdzie te bany, gdzie ten deszcz banów skoro to takie przekręty? Nie, bo to wszystko domysły, które jak kula w płot mają się do rzeczywistości...Przestań oczerniać ludzi , którzy po prostu poświęcają więcej czasu na grę niż Ty i mają większą wiedzę niż Ty 8-)
    tak tak sory top 400 to dla mnie za wysokie progi. i masz racje . jestem FARMA . a zapomniałeś dodać to za mną ciągnie się smród z innych uni i histora się powtarza :) XD XD XD

gram pierwszy raz w tą gre uczę się przepraszam

a byłbym zapomniał czyli Twierdzisz że np poprzednim uni członkowie WIELKIEJ GRUPY nie byli banowani ? za multi i boty ?

GRUPA hipokrytów tutaj nie ma rynku więc już tak nie odskakują ... ale nadal kupują konta pod złomy i wszyscy o tym wiedzą a bany ? za co ? jak udowodnić skoro iladian to perfekcyjny oszust nie mówiąc tu o salahu i innych śmieciach

nie tylko ja was za takich mam wszyscy was za takich mają wielu prowadziło wojny które do niczego nie prowadzą zgłoszenia prosby do operatorów a wy to dobrze wiecie że możemy wam naskoczyć i będziecie pushować wszedzie gdzie sie da smiejac sie w twarz taka jest smutna prawda

SKIL ? ogranicza się do lotow za anty teleport lub na stojacą kupiona flote ... nic wiecej

odrazu uprzedze atak typu " a co ty potrafisz" masz racje ja nic nie potrafie nie umiem liczyc nie wiem co to flota ..a na domiar zlego jada mnie w grze i nie wiem dlaczego . :(

pozdrawiam

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Ergon ().

• Bym Ci DJ pokazał date i godzinę, ale przecież oddałem konto XD
    A z sojuszu nie wyszedłem, bo jemu się przeciągnęło, a ja musiałem jechać po coś do żarcia do sklepu, bo by mi zamknęli market :D Na parkingu w telefonie na szybko oddałem, jakoś umknęło. Chociaż tam i tak nie było statusów, to bardzo mała szkodliwość czynu :D
    Uwierz mi na słowo, że 29 wieczorem już go nie miałem :D
    Ja tam o pushach nic nie mówiłem, stwierdziłem tylko, że bardzo często konta dostają szybko złomy po oddaniu.
    Raz są to pushówki, drugi raz niedoświadczeni gracze, a jeszcze innym razem nagła sytuacja czy cholera wie co, omdlenie podczas dwójki. Akurat o DJu to ja zdanie mam dobre, wydaję mi się, że z Grupy gra najczyściej, o ile nie całkiem czysto. Chociaż ręki to sobie uciąć nie dam. No i swoją drogą, że Grupa i tak może go na acsy ciągnąć na pushówki nieświadomie albo i świadomie, bo "z kim przystajesz, takim się stajesz" głosi powiedzenie. Nie wiem w tej sytuacji nie prorokuje
    Z Fartem Panowie.

PS Weekend Warrior, owszem nie popieram ładowania wszystkich do jednego worka, bo ja również często bywam w topce, a często gram też bez pieniędzy ;) Z tym, że zazwyczaj siedzę wszystkie noce i śpię po 4h. Natomiast niestety, ale duża część topki i znaczna część grupy, to pushery.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez p4k ().