Wariat [GRUPA] vs. Suchy [TEREFERE] ~ 591.2%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Wariat [GRUPA] vs. Suchy [TEREFERE] ~ 591.2%

Kupie deuter

Dnia 29-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Wariat [GRUPA]

Krążownik 4.063

Obrońca Suchy [TEREFERE]

Mały transporter 1.002
    Duży transporter 5.732
    Krążownik 1
    Okręt wojenny 25
    Sonda szpiegowska 928
    Bombowiec 1
    Niszczyciel 29
    Pancernik 5
    Reaper 5
    Pathfinder 25

Po bitwie...

Agresor Wariat [GRUPA]

Krążownik 3.903 ( -160 )

Obrońca Suchy [TEREFERE]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    1.509.160 Metalu, 3.500 Kryształu i 3.014.820 Deuteru
    5.995.420 Metalu, 1.750 Kryształu i 2.076.989 Deuteru
    2.997.710 Metalu, 875 Kryształu i 1.038.495 Deuteru
    1.498.855 Metalu, 437 Kryształu i 519.247 Deuteru

Agresor stracił łącznie 4.640.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 80.964.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 30.314.200 metalu i 28.805.700 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 18.657.258 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 39.115.345
    Kryształ: 27.692.262
    Deuter: 6.329.551
    agresor zyskał łącznie 73.137.158 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -52.107.145
    Kryształ: -40.037.562
    Deuter: -7.476.551
    obrońca stracił łącznie 99.621.258 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1
  • Weekend Warrior napisał(a):

Suchy padł, tychy spadły z ligi :E , czekamy na zatrzymanie się na pyszny gulasz :) przetapiaj na latawce :)

A jest mój największy hejter. No smutno by było tu bez Ciebie. Nadal nie znam Twojego nicku z gry, ale gwiazdą forum jesteś na bank. Ja nigdy nikomu nie odmówiłem rywalizacji, ale skoro obiecujesz to dotrzymuj. Moje złomy to w 95% gdy mi się gra nudziła. Czekam na Ciebie z utęsknieniem xD

Suchy SZO i pisz na discord co Ci potrzeba. Wyślę Ci
  • GulashPL napisał(a):

Weekend Warrior napisał(a):

Suchy padł, tychy spadły z ligi :E , czekamy na zatrzymanie się na pyszny gulasz :) przetapiaj na latawce :)
    A jest mój największy hejter. No smutno by było tu bez Ciebie. Nadal nie znam Twojego nicku z gry, ale gwiazdą forum jesteś na bank. Ja nigdy nikomu nie odmówiłem rywalizacji, ale skoro obiecujesz to dotrzymuj. Moje złomy to w 95% gdy mi się gra nudziła. Czekam na Ciebie z utęsknieniem XD

Suchy SZO i pisz na discord co Ci potrzeba. Wyślę Ci
    Lepiej odbij, bo Ja z tobą kolego wódki nie piłem :> nawet nie można pogratulować starcia bo już się wcinasz i robisz spam :ocb: :ocb: chłopie, napisze raz i ostatni bo nie rozumiesz czegoś.... czym ja Cię hejtuje? każdy się zgodzi ze mną na forum w znacznym% , że każda moja wypowiedz w twoją stronę, była poparta prawdziwymi faktami LUB dowodami, więc nie usprawiedliwiaj SWOJEGO LAMERSTWA tym , że ja Cię hejtuje, bo od kiedy SZCZERA PRAWDA wypunktowana to hejt, zastanów się...powtórzę to po raz kolejny gdybyś nie kręcił i mijał z prawdą nic bym nie pisał
    Ja nic nie ukrywam, nick mam w podpisie więc gratulacje spostrzegawczości, bo to pokazuje tylko jak jesteś zagubiony :E Zapraszam na pasiphae, bo ja nie skacze od uni do uni :) niestety za szybko cie tam zezłomowali na pasiphae żeby mozliwe było jakąkolwiek rywalizację podjąć, założę się, że nawet jakbym tutaj zaczął grać teraz to ty juz dawno na niebiesko po złomie będziesz, za dwa tygodnie więc jaki jest sens? ?(
    To jest moje ostatnia wypowiedź w tym temacie i temat został wyczerpany więc nie odpisuj już na tą wiadomość nie rób spamu, przeczytaj dwa razy dokładnie ostatnie moje wypowiedzi, weź sobie pewne uszczypliwe porady do serca i zakorzeń, i pamiętaj jak jest wszystko ok ja nie robię nikomu problemów i nie wymyślam na siłe dowodów :) gdzie prawda kłuje w oczy wyjaśniam 8)
    Pozdrowionka
    PASIPHAE Paragwajski TOP 10 OFF

:fa: Emerytura :fa: