GulashPL [TEREFERE] vs. Admiral Pollux ~ 180.6%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• GulashPL [TEREFERE] vs. Admiral Pollux ~ 180.6%

Na wstępie chciałbym podziękować sojuszowi Terefere za przyjęcie mnie pod swoje skrzydła. Chciałbym podziękować Staszkowi za namierzenie celu, recki i paliwo. Podziękowania także dla T Baga za paliwo i reszty sojuszu za wspaniałą atmosferę na disco i w grze.

Atak dedykowany dla mojego przyjaciela Aliena

Dnia 23-06-2020 20:26:09 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor GulashPL [TEREFERE]

Lekki myśliwiec 3.352
    Ciężki myśliwiec 1.087
    Okręt wojenny 67
    Pancernik 166
    Pathfinder 138
    Mały transporter 678

Obrońca Admiral Pollux

Mały transporter 759
    Duży transporter 146
    Lekki myśliwiec 258
    Ciężki myśliwiec 308
    Krążownik 25
    Okręt wojenny 73
    Recykler 1
    Bombowiec 5
    Satelita słoneczny 40
    Pancernik 14
    Pathfinder 178
    Lekkie działo laserowe 600
    Działo Gaussa 12
    Mała powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor GulashPL [TEREFERE]

Lekki myśliwiec 2.338 ( -1.014 )
    Ciężki myśliwiec 958 ( -129 )
    Okręt wojenny 67 ( -0 )
    Pancernik 166 ( -0 )
    Pathfinder 132 ( -6 )
    Mały transporter 474 ( -204 )

Obrońca Admiral Pollux

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    160.029 Metalu, 1.701.069 Kryształu i 0 Deuteru

Agresor stracił łącznie 6.348.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 22.945.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 10.623.900 metalu i 7.436.100 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 1.861.098 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 6.511.929
    Kryształ: 7.109.169
    Deuter: -48.000
    agresor zyskał łącznie 13.573.098 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -12.215.029
    Kryształ: -10.786.069
    Deuter: -1.805.000
    obrońca stracił łącznie 24.806.098 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

P. S Za godzinę będzie więcej złomu, bo kolega znów na ekspedycję poleciał :thumbup:
  • GulashPL napisał(a):

Zly pimpek napisał(a):

Z tego co widzę, zebrałeś złomu na 30 recków, a w raporcie dopisujesz sobie cały :')
    Naucz się czytać koleś. Napisałem że złomu będzie więcej, bo dofarmienie poleciało a za 17 min znowu wejdzie złom bo ekspy wracają. Jezu co za kretyni zawsze komentują
    To czasem nie wrzuca się STeka jak już wszystko jest dopięte na ostatni guzik i jest na moonie? Twój wybór, następnym razem napisz na forum jak będziesz startował to wyliczymy Ci recki :D
    Swoją drogą mogłeś ustawic, że nie zebrałeś złomu i z aktualizacjami dokładać to co zebrałeś ale to już inna kwestia.
    [ciach]

Moderator Ingolf:
    Usunąłem nieodpowiednią treść.

• GulashPL napisał(a):

Zly pimpek napisał(a):

Z tego co widzę, zebrałeś złomu na 30 recków, a w raporcie dopisujesz sobie cały :')
    Naucz się czytać koleś. Napisałem że złomu będzie więcej, bo dofarmienie poleciało a za 17 min znowu wejdzie złom bo ekspy wracają. Jezu co za kretyni zawsze komentują
    Będziesz sobie tak sumować tutaj wszystkie wloty? Tydzień wiosłowania po 30 recków, daj znać jak skończysz :P
  • A Staszek pisał... Nie chwal dnia przed zachodzącym słońcem za co znów szacun i ponownie chylę czoła.

Pokonanemu :gszo: a temu drugiemu lżejszego pampers-a i na przyszłość... Jest jednorazowy i się go nie pierze, wiem bo miałem dzieci, kiedyś, a teraz mam podlotki ;)

P.s. Kaśka szczerze... Gardzę takim TERE jakie stworzyłaś ale Ty wiesz lepiej co dla Ciebie dobre ;)

P.s.2. Ściągnąłem tu trochę znajomych ale że zaczynają od zera to daj nam 2-3 dni. Chętnie zaopiekujemy się TERE pod Twoją nieobecność, no chyba że wróci pan i władca ale to przewidzieliśmy... ;)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez OldRiddick ().

• No i krzykacz ogólnounijny zameldował się już na trzeciej uni z kolei....
    jak to mówili w killerze i wylądował...... :ocb:

GulashPL napisał(a):

Zajmijcie się sobą okej? Nie podoba się stek to nie komentujcie
    Panie kolego super graczu, każdy ma prawo do wyrażania swojej opinii na forum :) Więc nie baw się w stalinowskiego dyktatora :)
    Ja osobiście czekam, aż wylądujesz po prawej stronie i znowu napiszesz, że za szybkie uni , że nie ma czasu :) Jak co uni jesteś w super-mega-fajnym soju, a potem i tak się rozbijesz o top 1 bo po co zostawiać coś w soju:)
    A to starcie powrót do klasyki , czyli krętactwa,oszustwo,matactwa dla "fejmu", np. na octans sprzedawanie konta, na pasiphae fałszywy procent w ST :) Co jeszcze tym razem wymyślisz? ;) Z przeciętnego gracza, nawet kasą wydaną za anty na start nie ulepisz wyjadacza :)
    I na koniec zacytuje sobie kolege Hanyska

Hanysek napisał(a):

16 Maj 2020+3
    Dzięki za darmowy złom
    Było ST wkleić dopiero jak złom byłby zebrany.
    Minął ponad miesiąc , a Ty dalej się nie nauczyłeś niczego od ostatniej przeprawki na poprzedniej uni ..... :)
    Dla GF tacy gracze jak Ty to złote kury, ze złotymi jajkami regularnie jak w szwajcarskim zegarku co 6 tygodniu meldują się z wydaną kasą na anty na nowej uni :) Więc z czym do ludzi, nie mniej jednak gratulacje 30 recków złomu to i tak jak na Ciebie dużo , obrończy mega bszO :)
    PASIPHAE Paragwajski TOP 10 OFF

:fa: Emerytura :fa:
  • A po TERE spłynęło jak po kaczce... Nie te czasy, nie ta racja bytu na uni powodowana wzajemnym szacunkiem. P2W rządzi... Do czasu ;) Celowo skasowałem wszystkie konta aby skupić się na tym... Powodzenia!

P.s. TERE już nie omijam skanami jak to miałem w zwyczaju od 6-7 uni... Boże daj zdrowie bo na rozum za późno ale ta dygresja jest skierowana w moją stronę :P

Szacun zysku onomatopejo ;)
  • Ludzie. Czy Wy nie rozumiecie gry dla fanu? Mam sury tyle z ekspów, że ten złom mi za bardzo i tak nie pomoże. Uni fajne, bo nie ma rynku. Lubię latać, lubię się chwalić. Nie oszukałem żadnych procent. Ciężko się z telefonu wbija raporty, dlatego można odnieść wrażenie, że coś skłamałem ze złomem. Teraz będę zaznaczał, że nie zebrałem i tyle. A ile zbiorę tyle zbiorę. Mimo wszystko pozdrawiam i życzę wszystkim graczom szczęśliwej gry. BO TO TYLKO GRA a Wy się podniecacie jakby to było życie

P.S nigdy nie kupiłem anty ani konta. Oddałem poprzednie za darmo, lub skasowałem :)