serwi [WOWWW] & Lord Artii [WOWWW] vs. Skrytobojca [USG] ~ 68524.24%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• serwi [WOWWW] & Lord Artii [WOWWW] vs. Skrytobojca [USG] ~ 68524.24%

Opowiem Wam pewną historyjkę drodzy mieszkańcy Mensy.
    Pewnego poranka zobaczyłem minutki na jednym z nie tak bardzo odległych księżyców, sprawdziłem co tam na disco bo chciałem aby ktoś puścił dla mnie skana. Zagadałem do serwi'ego pytając czy puści tego otóż skana. Ten z kolei po 10 minutach mówi, że go nie było ale że już się robi, tylko urlop ściągnie. Odpowiedziałem: spoko, jak jesteś na urlopie to nie ściągaj specjalnie -ale powiedział, że i tak miał zamiar. Po chwili odczytuje, że gość jest na urlopie. Zdziwiłem się odpowiadając, że miał dobre przeczucie ten nasz Skrytobójca. Serwi wysyła screenshota (mały nieogar) już miałem pytać czy to screen z innego uni ale jednak się zorientowałem -koordy poprzestawiane jak w grze tetris albo innych puzzlach. Po chwili dodał, że kawy jeszcze nie pił... :saint:
    Chwile się wahałem czy ugryźć go sam, czekając na powrót paru zbłąkanych statków czy może nie tracić czasu i wspólnie zaatakować. Wybraliśmy jednak wspólne dobro: chwałę WOWWW -w końcu dwa razy tag w st jest lepszy niż jeden tag :thumbup: Później szybkie liczenie, wysłanie floty i kolejne odwieczne pytanie -"ślemy te recki czy szkoda nam dexu"? O dziwo, dex był, recki poleciały...

-Dzięki serwi za nasz pierwszy raz :love:
    -Pozdrawiamy: znajomych bliższych i dalszych :P W szczególności oczywiście Widelcowatości nasze wszystkie -co by się Wam dobrze latało ]:-D
    -Koleżków dwóch którzy mam nadzieje niedługo wracają na uni nasze :popcorn:
    -Dostawców paliwka -dzięki :D
    No i chyba tyle.. Hejterów nawet też -pozdro! xD

Złom wyzbierany co do ostatniej śrubki. Obrońca się chyba dziś wyśpi, bo śpi dalej :) Pakiet dla Ciebie szybkiej odbudowy lub/i porządnego wyspania się.

Dnia 18-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor serwi [WOWWW]

Okręt wojenny 28.325
    Pancernik 142.332

Agresor Lord Artii [WOWWW]

Okręt wojenny 38.143
    Pancernik 61.865

Obrońca Skrytobojca [USG]

Mały transporter 135
    Duży transporter 5.090
    Lekki myśliwiec 502.030
    Ciężki myśliwiec 119
    Krążownik 1
    Okręt wojenny 82.828
    Recykler 40.890
    Sonda szpiegowska 120
    Pancernik 19.411

Po bitwie...

Agresor serwi [WOWWW]

Okręt wojenny 25.541 ( -2.784 )
    Pancernik 138.604 ( -3.728 )

Agresor Lord Artii [WOWWW]

Okręt wojenny 34.703 ( -3.440 )
    Pancernik 60.422 ( -1.443 )

Obrońca Skrytobojca [USG]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    16.068.243 Metalu, 7.607.753 Kryształu i 13.445.174 Deuteru

Agresor stracił łącznie 812.975.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 9.426.714.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 4.683.933.800 metalu i 2.168.490.100 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 37.121.170 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):
    3.436.781.900 Metalu i 2.168.490.100 Kryształu
    1.247.151.900 Metalu i 0 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):
    4.683.933.800 Metalu i 2.168.490.100 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 4.264.792.043
    Kryształ: 1.875.897.853
    Deuter: -64.119.826
    agresor zyskał łącznie 6.076.570.070 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -6.272.192.243
    Kryształ: -2.805.250.753
    Deuter: -386.392.174
    obrońca stracił łącznie 9.463.835.170 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1
  • Co zrobić, rano to dopiero po kawie trybiki wpadają na odpowiednie tory :E Zapomniałeś dodać, że przy wysyłaniu recków też nie trybiłem. Ale przynajmniej było zabawnie :piwko:
    Dzięki za zaproszenie i pierwszy wspólny raz 8| - o losie a już trochę miesięcy wspólnej gry za nami :P
    Obrońcy jak się obudzi życzę :gszo:
    Oby więcej i oby częściej takie loty :lm:
  • Wstałem już ;) Nie mogę powiedzieć żebym się wyspał, ale jak to mówią- człowiek wyśpi się po śmierci... także już nie mogę się doczekać :D
    Farmiłem w nocy i nie opłacało mi się robić lepszego fs-a niż na własne pz, bo to już ok 5 było. Nastawiłem więc budzik żeby go odebrać i wysłać flotę rano jeszcze raz, ale oczywiście go nie usłyszałem...
    Odbudowy nie będzie, kasuję konto i pora zająć się ciekawszymi zajęciami niż przeszukiwanie galaktyki w poszukiwaniu surowców ;)
    Pozdrawiam agresorów i CAŁY MÓJ SOJUSZ USG przede wszystkim.
    Kto biega bez głowy, szybko się męczy.
  • Graty ^^ Sam go chcialem robic na weekendzie, bo dlugo spi .. nieraz osobiscie mu akty robilem ale chyba do tej pory nie wie po co te skany puszczalem w paru galach.. :D Po usunieciu z buddy (w sumie do tej pory ja nie wiem i niepamietam w jakich okolicznosciach sie dodalismy i po co :D) uciekl do 7g i przerzucajac pare us w prawo wiadomo bylo ze predzej czy pozniej tak to sie skonczy.. XD Powodzenia w rlu Skryty i pamietaj o napedach! :D

The greatest loss is what dies inside us while we're still alive
  • gotYaaa napisał(a):

Graty ^^ Sam go chcialem robic na weekendzie, bo dlugo spi .. nieraz osobiscie mu akty robilem ale chyba do tej pory nie wie po co te skany puszczalem w paru galach.. :D Po usunieciu z buddy (w sumie do tej pory ja nie wiem i niepamietam w jakich okolicznosciach sie dodalismy i po co :D) uciekl do 7g i przerzucajac pare us w prawo wiadomo bylo ze predzej czy pozniej tak to sie skonczy.. XD Powodzenia w rlu Skryty i pamietaj o napedach! :D
    Nigdy nigdzie nie uciekłem. FS robiłem w zasadzie codziennie z innego moona, także to już Ty sobie dopowiedziałeś i masz jak widać słabe oko do obserwacji.
    A to, że chwilę po usunięciu mnie z buddy (bez żadnego powodu, tak po prostu) zaczynasz na mnie polować świadczy tylko o Twoim poziomie i tym, że masz klapki na oczach z napisami "metal" i "kryształ" (po jednej na każde), a w głowie co najwyżej deuter.
    Pozdro tak czy siak, bo coś tam trochę popisaliśmy ;)
    Kto biega bez głowy, szybko się męczy.
  • Nawet Cie nie obserwowalem zerknalem 2 razy i wiadome bylo ze w 1 dzien w 4g a na drugi w 7 XD a co do polowania na Cb od usuniecia z buddy nie miales ani 1 skana ..^^ po 3 primo pomagalem i pomagam wielu ludziom na unii (moze ktos sam cos od siebie napisze.. nie bede prosil xD) wiec co do klapek tez nie trafiles i wreszcie po 4 primo jak juz wspomniales o mojej glowie to glupota swiadczy o inteligencji wkoncu ktos madry tak kiedys powiedzial ^^ i ja mam w D kto cos o mnie mysli bo skoro mysli tak jak Ty to znaczy ze jest strasznie plytki i nie ogarnia tego czego nie widac :) Pozdrosy tam na urlopie!

• gotYaaa napisał(a):

Nawet Cie nie obserwowalem zerknalem 2 razy i wiadome bylo ze w 1 dzien w 4g a na drugi w 7 XD a co do polowania na Cb od usuniecia z buddy nie miales ani 1 skana ..^^ po 3 primo pomagalem i pomagam wielu ludziom na unii (moze ktos sam cos od siebie napisze.. nie bede prosil xD) wiec co do klapek tez nie trafiles i wreszcie po 4 primo jak juz wspomniales o mojej glowie to glupota swiadczy o inteligencji wkoncu ktos madry tak kiedys powiedzial ^^ i ja mam w D kto cos o mnie mysli bo skoro mysli tak jak Ty to znaczy ze jest strasznie plytki i nie ogarnia tego czego nie widac :) Pozdrosy tam na urlopie!
    Potwierdzam, ostatnio widzIalem jak styrta dał bezdomnemu pod biedronka 3kkk mety i 2kkk krisu, od tak sam z siebie :D
  • iN1kacz napisał(a):

gotYaaa napisał(a):

Nawet Cie nie obserwowalem zerknalem 2 razy i wiadome bylo ze w 1 dzien w 4g a na drugi w 7 XD a co do polowania na Cb od usuniecia z buddy nie miales ani 1 skana ..^^ po 3 primo pomagalem i pomagam wielu ludziom na unii (moze ktos sam cos od siebie napisze.. nie bede prosil xD) wiec co do klapek tez nie trafiles i wreszcie po 4 primo jak juz wspomniales o mojej glowie to glupota swiadczy o inteligencji wkoncu ktos madry tak kiedys powiedzial ^^ i ja mam w D kto cos o mnie mysli bo skoro mysli tak jak Ty to znaczy ze jest strasznie plytki i nie ogarnia tego czego nie widac :) Pozdrosy tam na urlopie!
    Potwierdzam, ostatnio widzIalem jak styrta dał bezdomnemu pod biedronka 3kkk mety i 2kkk krisu, od tak sam z siebie :D
    Az mi sie daszek w copce wygioonł :D Mieciowi bys nie daU? Toz to fajny chopok byl kiedys taki legancki i czystepnyy bardzo XD

• No jak to ten co jest legancki to sam bym dał :D Odnośnie pomocy społecznej w ogame: trochę się tak czasami też zastanawiałem że w zasadzie to Pan gotYaaa mnie w sumie prawie (bo chyba coś tam się zdarzyło na początku) nie skanował. Myślałem czasami o tym właśnie jakby o formie ulgi w postaci luzu ^^ Ale jak po tym komentarzu zaczniesz mnie skanowac się się wk#@!$%^&*)@^!
    Pozdro xD
  • artiimatic napisał(a):

-Pozdrawiamy: znajomych bliższych i dalszych :P W szczególności oczywiście Widelcowatości nasze wszystkie -co by się Wam dobrze latało ]:-D
    -Koleżków dwóch którzy mam nadzieje niedługo wracają na uni nasze :popcorn:

tr3lik napisał(a):

Była ;P
    98k % chyba
    dzięki za pozdrówki ^ :DD doczekałem się w końcu , gratulacje trafienia taki zysk już cieszy oko :) można latać dalej ;)

ojj kyloo ... :D 93k % tylkoo.. i to 3 miesiace temu, dalej czeka na pobicie :P bo zdaze wrocić i sam to pyknąć :P