Luffy [KoKa] & PoZiomkaIde [KoKa] vs. game over [Scream] ~ 261398.96% Top 1 SOLO, NAJWIĘKSZY KRYSZYTAŁ NA PZCIE

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Gnito napisał(a):

Na uni pojawia się $zoł tajm. Bodajże dostał/kupił konto top1 nieuczciwie napompowane innymi kontami. Właściciel wielu kont, wielokrotnie banowany za niewinność.
    Na początku uni już było wiadomo, że to był szołtajm, przynajmniej takie ploty krążyły po galaktykach, po wymianie wiadomości też twierdziłem, że od początku to był on ale to domysły :) Założone śmieszne konto na forum o nazwie Profesor, nick w grze Jakiś salwador i przydupasy z takimi samymi nickami tylko po to żeby nie było wiadomo kto jest kto i zeby szołtajm mógł sie bezczelnie puszowac i nie mówię tu tylko o rynku ale też o pushach które sa w STekach. Jak już napuchł wystarczająco to niby dostał konto, zmienił nick na swój i niby czysty gracz a to poprzednik oszukiwał :) Zauważcie, że od tamtej pory nie widać gratków żadnego Profesora ani nic bo to pewnie szołek na tym grał :) Co do reszty twojej wypowedzi to pewnie masz rację :)

Gratulacje Mega % jak na tak młode uni :)
  • maciek napisał(a):

Mnie proszę w kupowanie nie mieszać bo na takie oszczerstwa sobie nie pozwolę. Szary grasz jak ciota ludzie zlomuja Cię na prawo i lewo i jeszcze szczekasz. Z każdym kolejnym postem stajesz się jeszcze bardziej zakompleksionym gówniarzem.

Co do starcia i polemiki to tu zbędnych komentarzy być nie powinno zginął obrońca z tej samej broni, broni którą sam tu zapoczątkował.
    nie ładnie tak kłamać zapodaj.net/412fd79e41c04.jpg.html
  • kiki3 napisał(a):

maciek napisał(a):

Mnie proszę w kupowanie nie mieszać bo na takie oszczerstwa sobie nie pozwolę. Szary grasz jak ciota ludzie zlomuja Cię na prawo i lewo i jeszcze szczekasz. Z każdym kolejnym postem stajesz się jeszcze bardziej zakompleksionym gówniarzem.

Co do starcia i polemiki to tu zbędnych komentarzy być nie powinno zginął obrońca z tej samej broni, broni którą sam tu zapoczątkował.
    nie ładnie tak kłamać zapodaj.net/412fd79e41c04.jpg.html
    Dodaj [ciach] ze w ostatecznosci konto nie trafilo w moje rece. [ciach]
    Chodzi oczywiscie o uni Norma gdzie tylko pomagałem chlopakom. A nie grałem ze swoim kontem. Takze gownoburzy tutaj z tego powodu nie bedzie.

Moderator Ingolf:
    Proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. Upominam.
  • showtime napisał(a):

Historia bohatera od zera do milionera. Trzeba POWINSZOWAC, udalo Ci sie kupic tyle kont by kupic sobie top1 solo.

Milej gry, ja moze kiedys wroce do gry, ktora sprawiala mi przez wiele lat przyjemnosc, gdy zostanie naprawiona.
    Twoja historia to historia od zera do zera tak więc szału nie ma :)

Ale masz mocną ekipę wsparcia.
    Szary, Nikers, ŻonapodłogaRolnika sama śmietanka uniwersum tak więc masz dla kogo grać :uhuh: :uhuh:
    Dream Team
  • maciek napisał(a):

Po pierwsze to może nie kupujesz kont w tym momencie, ale kupowałeś na dużą skalę nie dawno. Tu ktoś przed chwilą wkleił screen potwierdzający to o czym mówię, a ja wiem o jeszcze innych przypadkach. To, że złodziej nie ukradł bo nie dał rady nie znaczy, że nie jest przestępcą :) Zresztą w Twoich osło krzakach to na palcach jednej ręki można policzyc uczciwych graczy. Chyba co do bestii tylko nei zauważyłem nic dziwnego. No ale pezek, aurat on dostał gonga :)

Po drugie nikt mnie nie złomuje na prawo i lewo. Fakt, Godfater mi wleciał. Trafił mnie akurat jak zasnąłem przy kompie czekając na flotę, życie. Raz strzała dostałem to nie na prawo i lewo. Pierwszy w życiu w ogame. Na pewno większą ilością możesz się pochwalić gdybyś był prawdomówny.

Po trzecie jestem przekonany w milionach procent, że jestem dużo starszy od Ciebie więc gówniarzem to możesz ty być dla mnie. Poza tym jak widzę kogoś na forum z flaga madrytu albo barcelony jako avatar to już mam zdanie wyrobione :) kto tu jest dzieciakiem czy to wiekowo czy mentalnie ? :)
  • Sprobowac a kupić to nie jest to samo. Kolejna sprawa tutaj nie kupiłem nic także pokaż mi tych kilka moich przypadkow o których wiesz, a wiec raczej się osmieszyles tylko skoro nie było żadnego. A na normie to na normie, było minęło grało się nieoficjalnie.

Dwa to poziom wypowiedzi dostosowany do rozmówcy a zresztą szkoda gadać :D
  • ?? Chyba nie wzięłaś tego na poważnie.
    Wolałbym konto Kostka albo paru innych osób niż Twoją farmę.

To była ironia ponieważ chwilę wcześniej zgłaszaliście na mnie tickety i atakowaliście w komentarzach więc gdy tylko wyrwałaś bana Pani przeźroczysta to od razu napisałem, żebyś oddała konto :)

Eh sarkazm u kobiet to rzecz trudna do zrozumienia.
  • Bebol007 napisał(a):

?? Chyba nie wzięłaś tego na poważnie.
    Wolałbym konto Kostka albo paru innych osób niż Twoją farmę.

To była ironia ponieważ chwilę wcześniej zgłaszaliście na mnie tickety i atakowaliście w komentarzach więc gdy tylko wyrwałaś bana Pani przeźroczysta to od razu napisałem, żebyś oddała konto :)

Eh sarkazm u kobiet to rzecz trudna do zrozumienia.
    Dobrze tak się teraz tłumacz :D
    I've taken my bows,
    And my curtain calls,
    You've brought me fame and fortune,
    And everything that goes with it,
    I thank you all.
  • Nooo na universum 1 to była gra, a nie tak jak tutaj. Po co to wybielanie się, jak Ci którzy znają trochę tę grę to wiedzą, że to nie jest normalne. Szczególnie spoglądając na unii Octans, to co tu się odwala w głowie się nie mieści. Gdyby nie to, że sojusz dawno mnie by tu nie było, bo po co grać, jak rywalizacji nie ma, bo człowiek grający sprawiedliwie i zważający, aby nie popełnić wykroczeń siedzi dłużej, coś tam skrobie, kogoś upoluje, coś tam wyfarmi coś tam z ekspedycji machnie, a taki jeden z drugim walą pushe, hackują rynki. Pytanie po co ? Przecież to tylko gra, serio te topki są dla Was tak ważne ? Róbcie tak dalej, to nikt długo nie zagości na universum, bo nie ma rywalicazji, patrząc przykładowo na top 1 gracza. Kurcze, ale że też chce się pakować na to hajs i w dodatku bawić w to złomowanie kont, co to za adrenalina, nie wiem podnieca kogoś rosnące pkt w statystykach, czy jak nie wiem. Weźcie trochę przemyślcie, to co odwalacie, bo mnie śmieszy to wytykanie palcem, a bo ten robi tak to i ja tak będę robił i tak koło się zatacza, może grajcie normalnie, bo nie długo zostanie sojusz Koka i dłuuuugo, długo nic. Ciekawe, w sumie będziecie mieli idlaki do orania swoimi potężnymi flotami :) Pozdrówki Octans 8-)
    "Dopóki walczysz, nie jesteś przegranym."

" Nie ma takich upadków, po których nie można się podnieść "

">

• Ingolf napisał(a):

Przeczyściłem temat kolejny raz oraz rozdałem kilka "nagród". Mam nadzieję, że da to niektórym do myślenia.
    Jeżeli moja prośba nie przyniesie skutków to temat zostanie zamknięty.

Czego się spodziewać, poziom wypowiedzi porównywalny z poziomem uni :)

<@sexi^violka> pamietaj LordJ - przed Piwkiem nic nie chroni
    <@Przemysław> - to że co wieczór obiegniesz de_dust2 nie znaczy że jesteś sportowcem piwek ;d
    <@Revoutz> ja uwielbiam twoje skille ogejmowe latanie obserwacja zasadzki farmy tajna wiedza 10/10, ale sure wydajesz jak debil
    <@zjemtwojdeser> baba ma dwie pory roku... złomowa i niezłomowa
  • Floty większe niż na indusie który jest o wiele starszy hehe :D

OGame zeszło na psy i stało się rajem dla pusherów już dawno temu, dodanie rynku to już tzw kopanie leżącego :(
    Zastanawiam się tylko kto musiał komuś liznąć luloka aby ten rynek powstał i ile zapłacić za to hehe
    ale cóż przynajmniej ludzie z małymi "robaczkami" oraz ogromnym ego w końcu mogą gdzieś się dowartościować:D

Czy marudzę? Nie :D
    Bo mam was w 4 literach a gram w to wyłącznie dla zabawy, ludzi i atmosfery którą tworzą ( z tego miejsca całuję moje LHiP :* ) i wam też tego życzę, abyście wyjęli kij z tyłka i zaczęli traktować grę jak grę a nie sposób na życie :)

Co do samego starcia, nie gratuluję nikomu ponieważ uważam że nie ma zbytnio czego... ogromnej liczby %? To miałoby sens gdyby nie fakt że obydwa konta to jeden wielki rynkowy wałek :D

Buziaczki :*
    ST: 86
    Lubię se czasem pospamić wkurzając innych ludzi
    Grałem na U: 6,10,13,20,43,48,50,56,59
  • Bebol007 napisał(a):

pavilus!!! napisał(a):

Widzę że ludzie z Koka jakby Luffy by się zesrał to go wyliżą tak mu do dupy wchodzą :)
    Ja bym połamał wszystkie krzesła na świecie, żeby Luffy mi usiadł na twarzy.
    :D :D

Kurdę i pomyśleć, że przegapiłem taką akcję przez... borówki.
    Wrzuciłem wczoraj urlop bo od rana dzisiaj była akcja sadzenia.

No Luffy, piękny strzał na pięknym przeciwniku.
    Pytanie, co teraz z Nikersem ? Ktoś coś słyszał? Chłopakowi psychika pewnie robi fikołki.

Procent ogrom, PZ ogrom, top 1 jest teraz można na następne uni wskoczyć :D 10/10
    Jak człowiek piłem w długi weekend :D ale bardzo dobrze że nawet w poście o top 1 ST musisz o mnie wspominać :thumbsup: to znaczy że wryłem Ci się w pamięć na długo, szykuj dupsko bo zaraz znów zdejmuję U 8o Na świecie istnieje wiele ważniejszych rzeczy niż ta gra, życie powoli wraca do normy więc może kiedyś nawet wrzucę wieczny U, ale nie dziwie się iż takiej amebie jak Ty trzeba to tłumaczyć :E

Co do starcia, ogromne gratulacje tak wielkiego procentu, szkoda że obecne narzędzia gry umożliwiają bezproblemowe wchłanianie kont, no ale gra się według obowiązujących reguł.

Pozdrawiam

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez nikers ().

• Szczerze im dłużej w to gram tym bardziej się zastanawiam czy to mój poziom. Jeden skupuje konta, drugi sprzedaje bo ma ich dziesięć, trzeci mówi, że nie kłamie, czwarty im nie wierzy, z jedej wypowiedzi robi się sto, bo on tamto a on tamto. Ludzie grajcie bez emocji a nie podniecacie się, bo top lepszy, bo flota, bo cokolwiek. Jak dzieci w piaskownicy. A ja mam wiaderko i łopatkę a Ty nie. Tragedia

Gratulacje Luffy, należało się koledze nabić złoma za wszystkie wyzwiska i przechwałki. Lubię oglądać duże ST.

Obrońcy: chodź na nowe uni. Nie będzie rynku. Ciekawe jak tam byś grał bez pushu. Zapraszamy w piątek. Mam nadzieję, że chociaż to jedno uni będzie uczciwe :)

Pozdrawiam wszystkich graczy
  • GulashPL napisał(a):

Szczerze im dłużej w to gram tym bardziej się zastanawiam czy to mój poziom. Jeden skupuje konta, drugi sprzedaje bo ma ich dziesięć, trzeci mówi, że nie kłamie, czwarty im nie wierzy, z jedej wypowiedzi robi się sto, bo on tamto a on tamto. Ludzie grajcie bez emocji a nie podniecacie się, bo top lepszy, bo flota, bo cokolwiek. Jak dzieci w piaskownicy. A ja mam wiaderko i łopatkę a Ty nie. Tragedia

Gratulacje Luffy, należało się koledze nabić złoma za wszystkie wyzwiska i przechwałki. Lubię oglądać duże ST.

Obrońcy: chodź na nowe uni. Nie będzie rynku. Ciekawe jak tam byś grał bez pushu. Zapraszamy w piątek. Mam nadzieję, że chociaż to jedno uni będzie uczciwe :)

Nie bedzie mielenia flot w rynku to będą pushe złomowe więc i to uni nie będzie uczciwe do końca ;)
    Gratulacje super erwu
  • GulashPL napisał(a):

Szczerze im dłużej w to gram tym bardziej się zastanawiam czy to mój poziom. Jeden skupuje konta, drugi sprzedaje bo ma ich dziesięć, trzeci mówi, że nie kłamie, czwarty im nie wierzy, z jedej wypowiedzi robi się sto, bo on tamto a on tamto. Ludzie grajcie bez emocji a nie podniecacie się, bo top lepszy, bo flota, bo cokolwiek. Jak dzieci w piaskownicy. A ja mam wiaderko i łopatkę a Ty nie. Tragedia

Nie bedzie uczciwe, bo dalej będą pushe i to jeszcze wiecej ich będzie bo rynek nie będzie aktywny.
    Za push powinien być ban jak kiedyś na 25 lat i koniec, a nie na 2 tygodnie...
  • Graty Luffy, mieć flote to jedno, ale potrafić nią latać, złomować i nie dać się złapać drugie :)

GulashPL napisał(a):

Kolego Gulasz, powtórzę to po raz kolejny, najpierw do czegoś dojdź sam uczciwie , pograj na jakiejś uni pół roku, żeby wypowiadać się na tematy związane z rynkiem :) Bo poki co to próbowałeś nieudolnie sprzedać swoje konto top300 na allegro, sam koledze przez rynek całą flote po minimalu opychałeś, a krzyczysz -grzmisz :) a to uni za szybkie i rozbiłeś się o BOGOTE, a to wstawiasz sfałszowane starcie w dziale ST, a to kolejny złom na Octans...Takie typowe wylewanie, żali gościa, którego najmniej dotyczy ta cała sytuacja :) tragedia to jest Twój unskill, a wypowiadanie się jako jakiś pr0 z ograniem....
    Po co na kolejne unii zapraszasz, jak wyłapiesz złoma znowu powiesz za duży speed(dla Ciebie to powinno być specjalne uni 0,25 speed =) ) albo za dużo oszukiwali więc nie grasz, jak dla mnie możesz zapraszać już na nowe uniwersum w sierpniu , bo przekrętami na rynku nie wytłumaczysz własnego unskilla 8-)
    PASIPHAE Paragwajski TOP 10 OFF

:fa: Emerytura :fa:
  • Weekend Warrior napisał(a):

Graty Luffy, mieć flote to jedno, ale potrafić nią latać, złomować i nie dać się złapać drugie :)

GulashPL napisał(a):

Kolego Gulasz, powtórzę to po raz kolejny, najpierw do czegoś dojdź sam uczciwie , pograj na jakiejś uni pół roku, żeby wypowiadać się na tematy związane z rynkiem :) Bo poki co to próbowałeś nieudolnie sprzedać swoje konto top300 na allegro, sam koledze przez rynek całą flote po minimalu opychałeś, a krzyczysz -grzmisz :) a to uni za szybkie i rozbiłeś się o BOGOTE, a to wstawiasz sfałszowane starcie w dziale ST, a to kolejny złom na Octans...Takie typowe wylewanie, żali gościa, którego najmniej dotyczy ta cała sytuacja :) tragedia to jest Twój unskill, a wypowiadanie się jako jakiś pr0 z ograniem....Po co na kolejne unii zapraszasz, jak wyłapiesz złoma znowu powiesz za duży speed(dla Ciebie to powinno być specjalne uni 0,25 speed =) ) albo za dużo oszukiwali więc nie grasz, jak dla mnie możesz zapraszać już na nowe uniwersum w sierpniu , bo przekrętami na rynku nie wytłumaczysz własnego unskilla 8-)
    Zawsze gram uczciwie. Bo na telefonie jest nawet ciężko trashsima ogarnąć lecąc. A konta nigdy nikomu nie sprzedałem. Więc nie kłam to raz. A dwa złoma każdy dostaje i to moja sprawa czy chcę się o kogoś rozbić i zagrać od nowa