Valhalla [SUICIDE] vs. Wredny [SUPERMEG] ~ 52541.94%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Valhalla [SUICIDE] vs. Wredny [SUPERMEG] ~ 52541.94%

Witam wszystkich po małej przerwie. Ostatnio mi coś nie idzie, wszyscy się pilnują ;)
    Dzisiaj rzuciło mi się w oczy po skanach, że PZ w piątej gali sobie znika. Troche poskanowałem i znowu znika. Szybka myśl, że to nie może być przypadek i Gonsior ma dzisiaj mniej czasu niż zwykle.

Lotka w drodze, PZ jak znikały tak znikają. Jak już lotka siadła trochę nerwów z klikaniem ale się udało. Wsio podliczone to poderwałem maszynerie i trzymałem kciuki.
    Pech dla mnie chciał, że @gonsior667 teleportował część floty, żeby pomóc sojusznikowi zanim ponownie na pz poleciał. Tak czy tak % wyszedł zacny.

Pozdro dla Sojuszu, buddy, znajomych oraz teamu S&D :piwko:

Wiadmość od @gonsior667

W związku z kończącym się niebawem S&D i obecnie wyrównanym pojedynkiem mała muzyczna motywacja dla obu drużyn:

Dnia 08-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Valhalla [SUICIDE]

Lekki myśliwiec 3.000.000
    Krążownik 616.666
    Okręt wojenny 66.666
    Pancernik 313.111
    Reaper 2.915

Obrońca Wredny [SUPERMEG]

Mały transporter 353.327
    Duży transporter 43.428
    Lekki myśliwiec 1.073.375
    Statek kolonizacyjny 9
    Recykler 32.857
    Sonda szpiegowska 28.325
    Bombowiec 5.659
    Niszczyciel 625
    Gwiazda Śmierci 9
    Reaper 613
    Wyrzutnia rakiet 20.509
    Lekkie działo laserowe 135
    Ciężkie działo laserowe 22
    Działo jonowe 13
    Wyrzutnia plazmy 13
    Mała powłoka ochronna 1
    Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Valhalla [SUICIDE]

Lekki myśliwiec 2.981.005 ( -18.995 )
    Krążownik 615.083 ( -1.583 )
    Okręt wojenny 66.624 ( -42 )
    Pancernik 312.896 ( -215 )
    Reaper 2.913 ( -2 )

Obrońca Wredny [SUPERMEG]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    1.006.862.684 Metalu, 307.877.082 Kryształu i 284.247.027 Deuteru

Agresor stracił łącznie 143.002.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 7.666.948.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 3.487.663.720 metalu i 1.766.530.681 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 1.598.986.793 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 4.397.371.404
    Kryształ: 2.034.991.763
    Deuter: 277.816.027
    agresor zyskał łącznie 6.710.179.194 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -5.982.552.184
    Kryształ: -2.817.421.582
    Deuter: -465.961.027
    obrońca stracił łącznie 9.265.934.793 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

Mess with the best, die like the rest.
  • no to ci sie udało :) gratki :)

a dla Gonsiorka naszego:

Jak to na wojence ładnie,
    Kiedy ułan z konia spadnie.
    Koledzy go nie żałują,
    Jeszcze końmi potratują.
    Rotmistrz z listy go wymaże,
    Wachmistrz trumnę zrobić każe.
    A za jego trudy, prace,
    Hejnał zagrają trębacze.
    A za jego młode lata,
    Trąbka zagra tra-ta-ta-ta.
    A za jego trudy, znoje,
    Wystrzelą mu trzy naboje.
    A za jego trudy, znoje,
    Wystrzelą mu trzy naboje.
    A za jego krwawe rany,
    Dołek w ziemi wykopany.
    Tylko grudy zaburczały,
    Chorągiewki zafurczały.
    Śpij kolego, twarde łoże,
    Zobaczym się jutro może.
    Śpij kolego, bo na wojnie
    Tylko w grobie jest spokojnie.
    Spij kolego w ciemnym grobie,
    Niech Flota Przyśni się Tobie.
    :P :P :P :P Pozdro SuperMeg :) gonsior szybko staniesz na nogach :)
  • gonsior667 napisał(a):

dzięki Depesz :D
    Graty, masz upór to i jest zarobek :)

Czekam na ejakulat sojuszu woooow :D

@KKS nie tak miało być ;d
    Powiedz mi pajacu co z Tobą jest nie tak? Odkleja Ci się coś pod kopułą? Kompleks masz jakiś? Ogarnij się, bo aby robisz gównoburzę a umiejętności u Ciebie za grosz.
    Nie zamierzam reagować ani w żaden sposób komentować Twojego zachowania.

Natomiast co do samego RW to zacne, nie ma co! Gratuluję. Żeś go wykukał...
  • Smakosh napisał(a):

gonsior667 napisał(a):

Powiedz mi pajacu co z Tobą jest nie tak? Odkleja Ci się coś pod kopułą? Kompleks masz jakiś? Ogarnij się, bo aby robisz gównoburzę a umiejętności u Ciebie za grosz.Nie zamierzam reagować ani w żaden sposób komentować Twojego zachowania.

już zareagowałeś :)
    Ubodła z wiadra sz :D
  • Smakosh napisał(a):

gonsior667 napisał(a):

Powiedz mi pajacu co z Tobą jest nie tak? Odkleja Ci się coś pod kopułą? Kompleks masz jakiś? Ogarnij się, bo aby robisz gównoburzę a umiejętności u Ciebie za grosz.Nie zamierzam reagować ani w żaden sposób komentować Twojego zachowania.

Smakosh zmień nick na Czajnik bo żeś się zagotował :D

• Graty Vali, to jednak trzeba mieć cierpliwości żeby "wykukac" temat. Wiem że parę kk dexu poszło w zapomnienie no ale jednak dopiołeś swego :) zysk miażdżący, stocznie zapchane na amen :D. Sojusznikowi Sz/O i cieszy mnie fakt że trzon floty ocalał dzięki mnie :P.
    A Co do Posta Smakosha powyżej to na spokojnie z dystansem i z uśmiechem :)
    Alleluja i do przodu
  • Dystans i uśmiech mam. Zasady i honor też - sam wiesz najlepiej. Ale nie pozwolę aby jakiś nieopierzony kmiotek mnie w ten sposób obrażał!
    Nikogo z was nie obraziłem, nie wyzwałem ani nic z tych rzeczy.

Więc z łaski swojej pohamujcie końskie zaloty kolegi. Wypadało by przeprosić, choc pewnie nie przejdzie mu to przez przysłowiowe gardło.
  • gonsior667 napisał(a):

Sam żeś pizda panie gonsior. Dostałeś złoma od top1 i piszesz, żeby napisał że wowy to pizdy? Ja tu widzę jednak, że jesteś poniżej poziomu. A wydawało mi się przez chwile inaczej.

Graty ładnego procentu. Obrońcy życzę, mózgu w prezencie na święta

Do teamu ogame: Generalnie cytuje tego pajaca gonsiora używając niecenzuralnego słowa, które jest również w STejku w spojlerze w screenshocie.
  • zes przywalil... zysk taki sobie i te straty ?( ?(
    no ale coz w progu st sie zmiescilo wiec przetapiaj młody czlowieku.

uwielbiam taka forumowa gówno burze i nie bylbym soba jak bym nie dorzucil swoich pińciu groszy.

depesza_1992 napisał(a):

Graty Vali, to jednak trzeba mieć cierpliwości żeby "wykukac" temat. Wiem że parę kk dexu poszło w zapomnienie no ale jednak dopiołeś swego :) zysk miażdżący, stocznie zapchane na amen :D. Sojusznikowi Sz/O i cieszy mnie fakt że trzon floty ocalał dzięki mnie :P.
    A Co do Posta Smakosha powyżej to na spokojnie z dystansem i z uśmiechem :)
    Alleluja i do przodu
    ty to sobie nick na dupowłaz zmien jęzor pewnie brązowy od tego podlizywania sie :D :D :D
  • A ja tu widze skrzywdzonego czlowieka który biegnie na komisariat się poskarżyć , widze ze jak ktos komus cos powie to "Lordzik Arcik" zapierd..... na komisariat :D gorzej niz piz. a :) pozdrawiam, znaczy nie pozdrawiam sekretarki komisariatu :D ale reszte pozdrawiam :)

ps. jeszcze podaj adres i numer telefonu żeby gonsiora zawineli za pozdrówke dla waszego soja :D

generalnie też sądze ze wowwy to p.... :)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Grzybu92 ().

• depesza_1992 napisał(a):

Zdrowia jeszcze raz zdrowia przyjacielu. Pomodliłem się o twoje zdrowie, trzeba mieć nadzieję!. Raz jeszcze graty :)
    Synu wolałbym nie czuć do tego wszystkiego twojego jęzora na własnej dupie . Nie tędy droga :)

Grzybu92 napisał(a):

A ja tu widze skrzywdzonego czlowieka który biegnie na komisariat się poskarżyć , widze ze jak ktos komus cos powie to "Lordzik Arcik" zapierd..... na komisariat :D gorzej niz piz. a :) pozdrawiam, znaczy nie pozdrawiam sekretarki komisariatu :D ale reszte pozdrawiam :)

ps. jeszcze podaj adres i numer telefonu żeby gonsiora zawineli za pozdrówke dla waszego soja :D

.
    a tu kolega chyba za dużo internetów i chyba mu się trochę we łbie pomieszało. Komisariaty? Wyloguj się do życia na chwile i ci przejdzie. To tylko gra i jak się o kimś wypowiadasz to pisz co masz na myśli a nie tylko uważasz że ktoś jest p.... taki hero ale ostatniego słowa brakuje więc wychodzi na to że to ty palcem robiony jesteś
  • PARANOIX napisał(a):

depesza_1992 napisał(a):

Zdrowia jeszcze raz zdrowia przyjacielu. Pomodliłem się o twoje zdrowie, trzeba mieć nadzieję!. Raz jeszcze graty :)
    Synu wolałbym nie czuć do tego wszystkiego twojego jęzora na własnej dupie . Nie tędy droga :)

Grzybu92 napisał(a):

A ja tu widze skrzywdzonego czlowieka który biegnie na komisariat się poskarżyć , widze ze jak ktos komus cos powie to "Lordzik Arcik" zapierd..... na komisariat :D gorzej niz piz. a :) pozdrawiam, znaczy nie pozdrawiam sekretarki komisariatu :D ale reszte pozdrawiam :)

.
    a tu kolega chyba za dużo internetów i chyba mu się trochę we łbie pomieszało. Komisariaty? Wyloguj się do życia na chwile i ci przejdzie. To tylko gra i jak się o kimś wypowiadasz to pisz co masz na myśli a nie tylko uważasz że ktoś jest p.... taki hero ale ostatniego słowa brakuje więc wychodzi na to że to ty palcem robiony jesteś
    ty sie o moje życie prywatne nie martw :) bardzo dobrze sobie radze :) ja nie siedze w grze 24h jak niektórzy :) ty masz widocznie jakieś paranoje :) zajmij sie sobą i spójrz w lustro i nie zesraj sie ze swoimi komentarzykami :P adios
  • Grzybu92 napisał(a):

Jak nie rozumiesz co napisałem pajacu numer 2 naszego uni to się jednak cofnij do podstawówki -tam uczą czytać ze zrozumieniem. Na komisariacie Wali mnie jego adres i numer telefonu. Co to "piz"? I nie odpisuj do mnie więcej