#98 Kicki [Mns] vs. Emperor Danielo [Br Deu] ~ 3480.17% <----- Z dedykacją dla The Witcher

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• #98 Kicki [Mns] vs. Emperor Danielo [Br Deu] ~ 3480.17% <----- Z dedykacją dla The Witcher

To starcie dedykuje @The Witcher, surowce znów zatankowane i czekam na powstanie na nowo Twojego bunkra i tym razem mam nadzieje że nie zaczniesz go kasować jak juz zdasz sobie sprawę że nie masz szans i przyjmiesz to z godnością a nie tak jak wczoraj :D

Dziękuję wszystkim zaangażowanym w akcje rakietowania najwiekszego bunkra na uni dzięki której juz go nie ma i zapraszam wszystkich pozostałych do farmienia :D

bunkier wyglądał tak ------->23kk bunkra
    jakies 5kk ldl
    100k jonow
    100k gaussow
    80kplazm

A teraz nie ma nic :D ------> 0 bunkra :D

kolega nie wytrzymał presji, zmienil nick i nazwy planet na niezbyt przyjemne, a o wiadomościach na pw już nie wspomne :D

Pozdro @Keisper @Kot na Kacu, @thats, @KrzysDRJ, @Fifi, @Poka Bydlaka Smierdziela, @ukati, @PaulVanDzik, @PER ASPERA AD ASTRA, @smitty1, @Inchangee, @dmx, @Elmo i Kruk

Dnia 07-06-2020 03:16:28 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Kicki [Mns]

Pancernik 80.813

Obrońca Emperor Danielo [Br Deu]

Mały transporter 16
    Duży transporter 50.007
    Lekki myśliwiec 12
    Ciężki myśliwiec 6
    Krążownik 1
    Okręt wojenny 1.279
    Recykler 44
    Sonda szpiegowska 223
    Bombowiec 81
    Gwiazda Śmierci 1
    Pancernik 1
    Pathfinder 3
    Wyrzutnia rakiet 91.088

Po bitwie...

Agresor Kicki [Mns]

Pancernik 80.772 ( -41 )

Obrońca Emperor Danielo [Br Deu]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    31.299.150 Metalu, 31.299.150 Kryształu i 31.299.150 Deuteru
    200.837.190 Metalu, 200.837.192 Kryształu i 167.222.118 Deuteru
    59.416.666 Metalu, 59.416.667 Kryształu i 59.416.667 Deuteru
    434 Metalu, 4.565.238 Kryształu i 53.902.726 Deuteru

Agresor stracił łącznie 3.485.000 jednostek.
    Całkowite straty atakujących, wliczając farmingi: 92.161.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 877.684.000 jednostek.
    Całkowite straty obrońców, wliczając farmingi: 1.206.592.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 184.247.500 metalu i 163.769.500 kryształu.
    Dodatkowe pole zniszczeń po dofarmieniach: 22.169.000 metalu i 22.169.000 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 899.512.348 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):
    206.416.500 Metalu i 185.997.500 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 452.401.940
    Kryształ: 436.137.747
    Deuter: 311.225.661
    agresor zyskał łącznie 1.199.765.348 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -1.169.902.440
    Kryształ: -622.017.247
    Deuter: -314.184.661
    obrońca stracił łącznie 2.106.104.348 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1
  • Likwidacja tego bunkra to kolejne potwierdzenie że nie ma takiego bunkra którego nie można zlikwidować.

Co do samego bunkra;
    Ten bunkier powstał praktycznie z dnia na dzień.
    Ten bunkier nie powstał z farmingu i innych działań flotą.

Nie pamiętam dokładnie bo nie obserwowałem przyrostów tego gracza przed, ale gdy Kamikadze wystrzelił w górę i oficjalnie wrzucił post na porozmawiajmy o ogame to ten gracz wiele skorzystał na tych "zawirowaniach". Ten bunkier sądzę że był jednym z efektów.

Sam oglądałem ten bunkier ale solo nie dał bym rady -_-
    Graty za rozebranie tego bunkra dla MNS :thumbup: ,
    Mimo tego że uni jest już dość stare, potraficie się zebrać i zmusić ludzi do co jedno~dwu godzinnej pobudki w nocy aby odstrzelić kogoś ; data-verified= "> ; data-verified= "> ; data-verified= ">

Pozdr,
    Z niecierpliwością czekający na "Nowe Ogame" ...
    Pozdrawiam.
    Jankes995
  • kicuś tak jak pisałem mns to Małe Niewielkie Sku... dedykuj komu chcesz. grałem dla funu a 7 na 1 w 1 dzień 60k rakiet a w 2 ok. 11k rakiet - ale każdy na 3/187 widzi co o was myślę haha.
    Pozostałym poza Małym Niewielkim itd nigdy nie grałem poza prawami - a mns nie zgłasza bo są cienkie bolki - jak mnie zbanuja to nie dojadą haha. Miłej gry wszystkim poza mns - bo im na tym lub innym koncie umilę życie...
  • jankes995 napisał(a):

Likwidacja tego bunkra to kolejne potwierdzenie że nie ma takiego bunkra którego nie można zlikwidować.

Co do samego bunkra;
    Ten bunkier powstał praktycznie z dnia na dzień.
    Ten bunkier nie powstał z farmingu i innych działań flotą.

Nie pamiętam dokładnie bo nie obserwowałem przyrostów tego gracza przed, ale gdy Kamikadze wystrzelił w górę i oficjalnie wrzucił post na porozmawiajmy o ogame to ten gracz wiele skorzystał na tych "zawirowaniach". Ten bunkier sądzę że był jednym z efektów.

Sam oglądałem ten bunkier ale solo nie dał bym rady -_-
    Graty za rozebranie tego bunkra dla MNS :thumbup: ,
    Mimo tego że uni jest już dość stare, potraficie się zebrać i zmusić ludzi do co jedno~dwu godzinnej pobudki w nocy aby odstrzelić kogoś ; data-verified= "> ; data-verified= "> ; data-verified= ">

Pozdr,
    jankes - trochę powagi - gram od prawie roku - i nic nie było z dnia na dzień - a co wiecek Kamikaze wleciał z 900k pancków i straciłem 3kk pkt. graj na rynku i jak nie wiesz to nie pisz...nawet thats był za cienki żeby wlecieć - czy zdajesz sobie sprawę co to jest bronić się przed 160k rakiet w kilka godzin - lepiej nic nie pisz a postaruj się zrozumieć
  • Po pierwsze - gratulację i szacun dla Kickiego. Po 5h rakietowania tej nocy i nie przespanej poprzedniej nocy miałeś jeszcze siłę i chęci żeby kolejne ST zrobić - ja to ledwo co FSy porobiłem żeby mnie tym razem ktoś z pionierów nie oskubał :D Chapeau bas. To że #100 pęknie to wiadomo ale życzę żeby jeszcze stówka w % wtedy była.

Po drugie - Witcher, mógłbym się tu nad Tobą pastwić wklejając naszą wcześniejszą drobną sprzeczkę, przy której udawałeś osobę opanowaną, kulturalną i inteligentną, zestawiając to z twoim aktualnymi wypowiedziami poniżej jakiejkolwiek krytyki pełnymi rynsztokowego słownictwa - nie będę jednak kopał leżącego. Twoje ego zostało sprowadzone do właściwego poziomu jaki reprezentujesz - czyli dna.

PS. Jak podliczymy tych wszystkich co ci surowce w czasie ataku słali to nie była starcie 7 vs 1 :)
    PS 2. Oczywiście jak wszyscy w sojuszu, czekam z niecierpliwością na twój wielki powrót w którym pokażesz "tym cieniasom" kto tutaj rządzi :*
  • Gratuluję Kicki. Zaraz setka, aby tylko jakąś wyjątkowa.
    Top na eko. I do 150 ciśnij. XD

Witcher masz nieco błędne pojęcie. Zostałeś zrakietowany za same istnienie tego bunkra, zabawy, sportu i piszczenie na pw. Sama zmiana nicka to dziecinada.
    Koszt akcji nie miał znaczenia.
    Jakbyśmy chcieli i zaszła taka potrzeba to władowalibyśmy drugie tyle rakiet. Niestety nie ma już czego, ponieważ skasowałeś końcówkę llów.
    Art to żart.

Stare, niesłuszne zbanowane konto

I am not a king, I am not a god, I am... worse...
  • The Witcher napisał(a):

jankes - trochę powagi - gram od prawie roku - i nic nie było z dnia na dzień - a co wiecek Kamikaze wleciał z 900k pancków i straciłem 3kk pkt. graj na rynku i jak nie wiesz to nie pisz...nawet thats był za cienki żeby wlecieć - czy zdajesz sobie sprawę co to jest bronić się przed 160k rakiet w kilka godzin - lepiej nic nie pisz a postaruj się zrozumieć
    Wleciał pancami ale jemu na 100% nie chodziło o to by uderzać nimi na bunkry, gdyby mu zależało na rozbiórce bunkrów to postawił by inną flotę.
    W sekrecie Ci powiem, ale nie przekazuj tego nikomu dalej! że jak stawiasz bunkier to strzeż się jak szatan wody święconej bombowców - pieruńska siła ognia na defensywe.

Nie, nie wiem co to znaczy bronić się przed 160k rakiet bo się po prostu nie bunkruje.

I zdradze Ci kolejny sekret ale też zachowaj to proszę dla siebie.
    Bunkrowanie sie nie opłaca, chociażby dlatego że nie masz najmniejszych szans na ucieczkę, nawet za anty musisz czekać 24h a wjazd w układ, moon i telep to kwestia nawet nie godziny.
    I wspomniany rok pracy poszedł na marne.

A za Twoje zachowanie i teksty - gdybym wiedział, sam bym Ci zapakował kilkanaście setek rakiet i nie ważne że nic z tego bym nie miał.
    Z niecierpliwością czekający na "Nowe Ogame" ...
    Pozdrawiam.
    Jankes995

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez jankes995 ().

• jankes - spokojnie:
    1. nie napisałem że 1 rok poszedł na marne tylko odniosłem się do Twojej wypowiedzi, że bunkier powstał z dnia na dzień. Ten kto trochę śledzi statystyki wie, że powstawał on sukcesywnie i nie było tu żadnych zawirowań itp
    2. dziękuję za rady
    3. bunkier był taki, że całe MNS przebiłoby się ale na bardzo dużej stracie.
    4. fakt - moje wypowiedzi mogły i na pewno uraziły graczy z MNS - w tym miejscu ich przepraszam
    Kicki - specjalne pozdrowienia dla Fifi - Wam też można zawijać obronę i gasić światło.

Zupełnie na marginesie - w trakcie 2 rakietowania mogłem zapodać urlop (podczas 1 spałem) - to co wysłane by wpadło reszta nie. Troszeczkę się broniłem (ponad 4h) ale doszedłem do wniosku że pora spać i spakowałem sam bunkier.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez The Witcher ().

• KICKI standardowo graty , coraz bliżej setki ;D czekam niecierpliwie jako największa fanka haha :)

×××
    Co do bunkra to hmmmm chyba każdy wie że bunkrowanie się nie ma najmniejszego sensu bo prędzej czy później ktoś będzie chciał go zaorać :ow:

Wielkie graty dla was chłopaki A szczególnie za to że Unii ma już rok a wy nadal umiecie się zgrać i razem cos zdziałać :brawo:

Co do właściciela owego bunkra to byłam zawiedziona jego postawa i zachowaniem . Zmiana nazwy gracza? Żenada. Zmiana nazwy planet ? Jeszcze większa żenada.
    Ublizanie i chamskie zachowanie wobec atakujących i innych członków sojuszu? To zostawię bez komentarza . Jedyny chyba Plus że po fakcie coś tam dotarło i przeprosił publicznie także :gszo:
    BECK