zona_rolnika [TEREFERE] vs. Akcelek [MASOWKA] ~ 4353.86% POŻEGNANIE

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• zona_rolnika [TEREFERE] vs. Akcelek [MASOWKA] ~ 4353.86% POŻEGNANIE

Witam.
    Starcie z dedykacją dla Teamu Ogame...
    Mój pierwszy ban w historii... I to za nazwy planet... Na 7 dni, kiedy pusherzy czy Turcy grający w Polsce dostają bany na 3 dni.
    Nigdzie w regulaminie nie ma zapisu, że nie mogłabym sprzedać klasy za anty, dlatego też zmieniłam nazwy planet na jakie zmieniłam.
    Dla tych wszystkich miłych osób, które już zrobiły na mnie nagonkę przez tego bana:
    Mam bana do 13 czerwca 2020, do godziny 20:04:00.
    Jak po odwołaniu, które napisałam nie zmiejszą mi kary do max 3 dni, to nie wracam do gry.
    I myślę, że nie zmiejszą, bo w 3 dni to nawet nie przeczytają mojego zgłoszenia, tak więc dziękuję wszystkim za wspólną grę :)
    Było fajnie :)
    Najbardziej dziękuję sojuszowi dawno nie było takiej ekipy jak ta nasza trzymajcie się chłopcy cieplutko i nie dajcie się trzymajcie poziom :)))
    Co złego to nie ja :D Pozdro dla znajomych Yody, Showtime, PCMF :* (fajna wojna ja nie latam bo nie mogę Ty nie masz czym) xD i wszystkich których nie wymieniłam a którzy chcą być pozdrowieni :D
    PIOSENKA KTÓRA MAM NADZIEJĘ ŻE BĘDZIE KIEDYŚ POD STARCIEM NA PEWNYM GRACZU :D
    I ŻE SKOŃCZY JAK TEN SMOK :D

youtube.com/watch?v=QUgm5hBQIh…QUgm5hBQIh8&start_radio=1

Dnia 06-06-2020 18:54:16 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor zona_rolnika [TEREFERE]

Okręt wojenny 11.705
    Pancernik 15.895
    Krążownik 58.973

Obrońca Akcelek [MASOWKA]

Mały transporter 6.865
    Lekki myśliwiec 21.504
    Ciężki myśliwiec 3.405
    Krążownik 3.340
    Okręt wojenny 4.958
    Recykler 1.621
    Bombowiec 330
    Niszczyciel 446
    Gwiazda Śmierci 1
    Pancernik 483
    Reaper 248
    Pathfinder 1.776

Po bitwie...

Agresor zona_rolnika [TEREFERE]

Okręt wojenny 11.583 ( -122 )
    Pancernik 15.805 ( -90 )
    Krążownik 55.127 ( -3.846 )

Obrońca Akcelek [MASOWKA]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    0 Metalu, 5.125 Kryształu i 8.560 Deuteru

Agresor stracił łącznie 126.504.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 802.285.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 293.970.000 metalu i 141.416.000 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 13.685 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 208.860.000
    Kryształ: 109.069.125
    Deuter: -9.033.440
    agresor zyskał łącznie 308.895.685 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -502.830.000
    Kryształ: -250.485.125
    Deuter: -48.983.560
    obrońca stracił łącznie 802.298.685 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1
    I've taken my bows,
    And my curtain calls,
    You've brought me fame and fortune,
    And everything that goes with it,
    I thank you all.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez zona_rolnika ().

• Po pierwsze gratulacje za ST.
    Po drugie: zgadzam się, że kara jest absurdalnie długa w porównaniu do kar za push. Tym niemniej bezstronnym będąc, trzeba obiektywnie powiedzieć, że taki punkt regulaminu istnieje w OWU. Nie mnie oceniać, ale ban dłuższy niż dzień za takiego babola trąci jakimś nieporozumieniem xd. Miłego wypoczynku.
    Rozważ dalszą grę, jednak fajnie się czyta czyste stejki ;)
  • Mnie to w sumie już wisi i powiewa :D
    Ja tu nie wracam pierdzielę to skoro GO i kolesiostwo pozwala na takie cyrki to szkoda czasu :D
    Niech się chłopina cieszy że jest top 1 ale każdy kto ma chociaż trochę oleju w głowie to tego Pana w ogóle nie bierzę pod uwagę pod kątem top :)
    Top to może i jest dla swoich kolegów bo dla nikogo więcej dla mnie osobiście top 1 jest Noszedrespocofs :D d
    I've taken my bows,
    And my curtain calls,
    I thank you all.
  • Top 1 jest tylko jeden i to nieskromnie się chwaląc ja.
    Potem jest oczywiście Luffy, który godnie reprezentuje nasz sojusz będąc uczciwym graczem.

Gdybyście widzieli jego farmingi, jego expedycje i mądre decyzję na rynku to każdy by zrozumiał jak wybitna to jednostka.

Rolniczko, jeżeli kończysz już grę na tym uni to odezwij się na discord w sprawie oddam :)
  • ŻONO KOCHANA (co prawda nie z tego Uni, a za czasów IMMORTALS) Dres też ma swoje za plecami, tylko mniejszy budżet :) i to determinuje jego obecny stan posiadania.

Odnośnie twojego bana rozmawiałem wczoraj z OG Admin ale nie na naszym forum a oficjalnym, oczywiście rozmowa nie dotyczyła Ciebie, bo tym nik się nie zajmie, ale ogólnie wydzwięk jest znamienity:

Kawałek rozmowy:
    Gierek:
    Włąśnie pogadałem z ErikFyr[OGAMEADMIN]

GierekCześć, .... jedno pytanie: -> Czy istnieje tabela z informacją o tym, ile ban otrzymano za przestępstwo, czy też jest to uznanie GO?

ErikFyrMamy na ten temat informacje, ale nie są one publicznie dostępne: buźka:

[ciach]

ErikFyrZależy to również od tego, ile razy wcześniej zostałeś zbanowany, możesz zostać zbanowany na 1 dzień za niektóre rzeczy i na stałe zbanowany za inne rzeczy lub wielokrotne naruszenia

Także widzisz ŻONO wg. GO zasłużyłaś - a ten giga uśmiech poniżej to dla Ciebie :) i nie poddawaj się.

Moderator Ingolf:
    Ukryłem w spoiler zbyt duży obrazek. Dodatkowo usunąłem informacje na temat kar w grze.
    Podczas wojny milczą prawa.
  • popieram Szarego bo jak by nie patrzyl to dla mnie ban jest blachy bo to tylko nazwa planety i do tego nie obrazliwa o ile to ta nazwa o ktorej zaraz wspomne nie wiem dokladnie czy chodzi o ta nazwe ze "sprzedam konto cos tam dalej " zaraz po zalozeniu tego tamatu przez zone rolnika popatrzylem gdzie w gali pierwszej na jej nazwe planety ktora wlasnie taka byla czy podobna bo nie pamietam teraz dokladnie jezeli nie chodzi o ta nazwe to prosze o wyprowadzenie mnie z bledu, wziolem udzial w dyskusji przez to ze blacha sprawa z ta nazwa i staje po stronie zony rolnika bo szkoda kazdego gracza ktory odchodzi przez cos a przynajmniej przez cos takiego mysle sa chyba powazniejsze sprawy ktore powinny byc rozpatrywane w pierwszej kolejnosci a cos takiego nie powinno zawracac komus glowy.
  • rajzraz napisał(a):

popieram Szarego bo jak by nie patrzyl to dla mnie ban jest blachy bo to tylko nazwa planety i do tego nie obrazliwa o ile to ta nazwa o ktorej zaraz wspomne nie wiem dokladnie czy chodzi o ta nazwe ze "sprzedam konto cos tam dalej " zaraz po zalozeniu tego tamatu przez zone rolnika popatrzylem gdzie w gali pierwszej na jej nazwe planety ktora wlasnie taka byla czy podobna bo nie pamietam teraz dokladnie jezeli nie chodzi o ta nazwe to prosze o wyprowadzenie mnie z bledu, wziolem udzial w dyskusji przez to ze blacha sprawa z ta nazwa i staje po stronie zony rolnika bo szkoda kazdego gracza ktory odchodzi przez cos a przynajmniej przez cos takiego mysle sa chyba powazniejsze sprawy ktore powinny byc rozpatrywane w pierwszej kolejnosci a cos takiego nie powinno zawracac komus glowy.
    Nazwy planet miałam takie "Sprzedam odkrywcę" oraz "Za 250k anty" :P
    I've taken my bows,
    And my curtain calls,
    I thank you all.
  • to cos tak mniej wiecej dobrze kojarzylem wiec nie wiem co tutaj jest do banowania dla mnie nic zlego po prostu ban za nic bo dla mnie na to wychodzi

edit.

patrzylem czy gdzies zona rolnika skladala odwolanie a tu sie okazuje ze tu jakies utrudnienia zwiazane w odwolaniem ja to mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem az sie zlapalem za glowe jak to czytalem i wzialem to wszystko i pokopiowalem do notatnika xd bo pisze tutaj w obronie zony rolnika mam nadzieje ze zadnych problemow przez to nie bede mial i nie dostane jakiegos takiego dziwnego bana jak zona rolnika a chcialbym sobie pograc z reszta niedawno co zaczelem szkoda bylo by sie tak szybko rozstac z gra ciekawe co na to zona rolnika ona tu na forum jest znacznie dluzej i wydaje mi sie ze dobrze spedzala tutaj swoj czas na forum jak i w grze no nic tak juz jest po prostu wszystkiego nie da sie juz naprawic :(

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez rajzraz ().

• Weź proszę na przyszłość nie rób nadziei. Po prostu napisz, że jesteś uzależniona i będziesz pokornie czekać 7dni a nie jakieś pożegnania, ceremonie, vouchery na antymaterię z Turcji rozdajesz w konkursach na discordzie Terefere...
    Wiem, że zdanie kobiet nie jest nic warte bo zmienia się częściej niż sztuczne rzęsy jednak jak się pisze wielkimi literami POŻEGNANIE - to się już na to samo uni nie wraca.
    Odwołania, angażowanie biednego Arta w bana, który nikogo nie obchodzi, pożegnanie na forum, pożegnania w grze, gorzkie żale i to wszystko po to, żeby pokornie czekać aż się skończy ban i wrócić do gry. #Terefere=dresteam

zona_rolnika napisał(a):

Jak po odwołaniu, które napisałam nie zmiejszą mi kary do max 3 dni, to nie wracam do gry.

• Wiem że bardzo byś chciał żebym skończyła grać i najchętniej oddała Ci konto :) Bardzo mi przykro że u was w soju konkursy wygrywa tylko jeden gracz i nie masz żadnych szans w związku z tym ale u nas niestety żadnych nie organizujemy więc nie zapraszam :)
    Dodatkowo napiszę, że to co w pisałam jest w 100% prawdą... Miałam zamiar kończyć i dobrze mi na tym urlopie :) Ale no niestety... Gram dla ludzi, gram dla Terefere. Namówili mnie sojusznicy Showek też miał duży udział w tej decyzji i dodatkowo nawet Yoda dlatego trafił do sojuszu i jak kara się skończy to wrócę, a Tobie tak na prawdę nic do tego :)
    I've taken my bows,
    And my curtain calls,
    I thank you all.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez zona_rolnika ().

• Bebol007 napisał(a):

Wiem, że zdanie kobiet nie jest nic warte bo zmienia się częściej niż sztuczne rzęsy
    Bardzo Cię krzywdzą te kobiety w życiu, skoro zachowują się tak wobec Ciebie.
    Może warto poszukać winy w sobie, może z Tobą jest coś nie tak 8-)
    I wielkie G.... Tobie do tego, czy Koleżanka będzie grać, czy nie. Zajmij się swoim podwórkiem :)
    Nie znam tej Pani, ale chyba lepiej, żeby było więcej ludzi w grze, tym bardziej aktywnych.

PS: Żeby nie było, że offtop, to gratulacje strzału ;)