#11 MisiekNadarzyn [GRUPA] vs. Adrian Duda [TEREFERE] ~ 13590.98%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• #11 MisiekNadarzyn [GRUPA] vs. Adrian Duda [TEREFERE] ~ 13590.98%

Pan postanowił zakończyć współpracę bo dex przez rynek 8:1 sprzeda

pamiętajcie że jak się zaczyna płacić haracz to płaci się go cały czas nie ma odstępstw
    Dipsy vel Pezet trzasnął go chwile pomnie i niestety jego recki były szybsze na szczęście

i wszystko zakończyło się pozytywnie.

Jak coś to przyjmę haracz kontakt pw

Dnia 06-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor MisiekNadarzyn [GRUPA]

Krążownik 75.000
    Pancernik 18.445

Obrońca Adrian Duda [TEREFERE]

Mały transporter 12.733
    Duży transporter 27.224
    Lekki myśliwiec 108.558
    Ciężki myśliwiec 14.115
    Krążownik 6.752
    Okręt wojenny 647
    Recykler 102
    Sonda szpiegowska 25.399
    Bombowiec 125
    Niszczyciel 386
    Gwiazda Śmierci 11
    Pancernik 626
    Reaper 400
    Pathfinder 3.145

Po bitwie...

Agresor MisiekNadarzyn [GRUPA]

Krążownik 69.602 ( -5.398 )
    Pancernik 18.031 ( -414 )

Obrońca Adrian Duda [TEREFERE]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    67.452.544 Metalu, 35.260.325 Kryształu i 8.014.891 Deuteru
    223.139.083 Metalu, 8.815.081 Kryształu i 2.003.723 Deuteru
    55.784.771 Metalu, 2.203.770 Kryształu i 500.931 Deuteru

Agresor stracił łącznie 191.732.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 1.599.070.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 837.663.200 metalu i 521.435.200 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 403.175.119 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 1.063.659.598
    Kryształ: 513.368.376
    Deuter: -6.486.455
    agresor zyskał łącznie 1.570.541.519 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -1.273.075.398
    Kryształ: -643.727.176
    Deuter: -85.442.545
    obrońca stracił łącznie 2.002.245.119 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1
  • Dużo czasu minęło odkąd cokolwiek tutaj napisałem,ale tym razem już chyba czas coś napisać.

Na wstępie zaznaczam,że zwykły BFS. Mój bład, z resztą nie pierwszy raz w życiu i tutaj na serwerze,ale tym razem bez szczęścia.

Teraz przytoczę sytuację z agresorem, sprzedawałem mu deuter i trochę floty przez rynek. Wczoraj napisałem,że mam 15kk na sprzedaż za metal, agresor powiedział,że odezwie się za 2 godziny. Minęło 6 zanim się odezwał, w międzyczasie z ekspów trafiłem dużo metki (jak widać na farmingach) więc sprzedałem dex za kris. Agresorowi napisałem,że dzisiaj już nie mam,bo potrzebowałem kris więc sprzedałem,ale jutro będę miał 20kk. Jak widać pan agresor honor czy jakikolwiek kontakt z zasadami pewnie ma tylko i wyłącznie z filmów,bo w życiu zapewne za durne cyferki w grze oddałby siebie. Fakt,że flota padła na BFS to moja wina i gdyby zrobił to ktokolwiek inny to przyjąłbym to na klatę,ale takie zachowanie to po prostu komedia.

Gdy grałem w tą grę na poważnie, to szanujący się flociarze i gracze na dostawców paliwa nie latali. Ludzie wyznawali jakiekolwiek zasaday,ale po zachowaniu agresora to zakładam,że w owych czasach należał do grupy tych graczy, którzy szukali kogoś przez PW na ACS przy czym zawracali flotę w ostatniej sekundzie i z radości jacy to nie są 'zajefajni' mieli zmazy nocne przez parę dni.

Bez serdecznych pozdrowień, jednakże z grzeczności pozdrawiam środkowym palcem

Z dedykacją

[ciach]

Moderator Neferet:
    Piosenka z wulgaryzmami
    "OGame to tylko gra, najważniejsza jest dobra zabawa, nie zysk"

Best Solo : http://board.ogame.onet.pl/thread.php?threadid=840228

Best ASC : http://board.ogame.onet.pl/thread.php?threadid=721914
  • Co to za ryk... bfs to i złom. A czy od tego czy tamtego...

nie wiem jakie Ty zasady wyznajesz, ale jak coś stoi to się to kasuje. I lepiej żeby właśnie znana osoba niż do randoma złom miałby trafić.

Dobrze ustrzelone Misiek, tiry z krisem pełne widze.
    piona!
    You write Your own story, so write it well. ..
  • RelentlessOne napisał(a):

Co to za ryk... bfs to i złom. A czy od tego czy tamtego...

nie wiem jakie Ty zasady wyznajesz, ale jak coś stoi to się to kasuje. I lepiej żeby właśnie znana osoba niż do randoma złom miałby trafić.

piona!
    Spoko skoro takie zasady wyznajecie to czapki z głów, istna grupa wsparcia :)

Za moich czasów to raczej komuś się robiło sztuczne aktywki żeby nie dostał złoma,aniżeli się go samemu złomowało. Jak widać zasady się pozmieniały,albo po prostu mentalność ludzka.

Swoja drogą dobrze się stało, konto oddane więc nie ma co roztrząsać. To tylko durna gra,a ludzie zapominają o jakichkolwiek zasadach... dramat
    "OGame to tylko gra, najważniejsza jest dobra zabawa, nie zysk"

Best Solo : http://board.ogame.onet.pl/thread.php?threadid=840228

Best ASC : http://board.ogame.onet.pl/thread.php?threadid=721914
  • MaziiPL napisał(a):

RelentlessOne napisał(a):

Co to za ryk... bfs to i złom. A czy od tego czy tamtego...

piona!
    Spoko skoro takie zasady wyznajecie to czapki z głów, istna grupa wsparcia :)
    Za moich czasów to raczej komuś się robiło sztuczne aktywki żeby nie dostał złoma,aniżeli się go samemu złomowało. Jak widać zasady się pozmieniały,albo po prostu mentalność ludzka.

Swoja drogą dobrze się stało, konto oddane więc nie ma co roztrząsać. To tylko durna gra,a ludzie zapominają o jakichkolwiek zasadach... dramat
    zle ujałes zapomnieli o zasadach honorze i uczciwosci ... a realnymi pienidzmi kupuja cala topke prowadzac kilka kont na botach. ogame sie zmienilo gf ciagnie ten parowóz do konca bo ludzi ubywa teraz wyobraz sobie gdyby grupie zablokowali push legalny rynek + powrot widelek ci gracze w tej grze nie byli by w top 50 ... ale Gfowi o to chodzi by zwykle farmy byly wysoko bo wtedy tacy czuja sie mocni i laduja kase w anty sa zlotymi kurami

z ogame zniknelo pojecie "skill" a zastapiono je słowem "pieniadze" kto ma i kto da wiecej :)

graty starcia jest czym sie cieszyc bo jedno z niewielu uczciwych
  • @MaziiPL o to wszystkie nasze "handle"

Gdzie ostatnia transakcja nie doszła do skutku - sprzedałeś mi 57kk dexu - nie skanowałem cie, nie knułem, nie obserwowałem jak fsujesz miałem to poprostu gdzieś to że nie zrobiłeś fsa to nie moja wina, pisząc prywatną wiadomość że nikt inny by cie nie trafił, dziwne bo mam inne informacje na ten temat

Czyli kilka minut po moim wlocie. Pisanie o honorze i zasadach bo zezłomowałem gościa który puszczał mi dex po 5:1(aż 57kk) , przez jakieś 4 dni to naprawdę gruba przesada.
  • Też handlowałem tutaj z topką i na nic bym nie liczył.
    Patrzę dolot i pilnuję się ,ba każdy moze być twoim wrogiem.

To,że by bie poleciał świadczyło by bardzo dobrze ,ale ,że poleciał źle nie świadczy o agresorze nie demonizujmy -graty starcia :E
    Interesy to interesy .
    Tutaj gracz z grupy pisał,że na mnie nie poleci-z resztą grajek z zasadami ja takich wyczuwam.
    Wtedy mozna ,by płakać.

Kiedyś jeszcze jak tam grałem gdzieś i byłem z flotą mocny,zawsze mnie denerwowało, próby monowe- immunitet,handel- immunitet.

Nie powinno stać...Aha łączyło Was coś więcej niż handel ? :ocb:

Nie płacz ,tylko floty pilnuj ZAWSZE
    Na Sombrero miłości nie ma...
    ...znów mocno zaciskam pięści :E
  • Graty zysku, przetapiaj ;)
    Co do samego starcia :D haha @MaziiPL Ty wiesz o czym piszesz? :)
    Sprzedawałeś trzy-cztery razy Miśkowi dex po ŻYDOWSKIM przeliczniku 5:1 i już jesteście przyjaciółmi?
    Na dodatek wycofałeś się, z transakcji, którą zaproponowałeś bo przecież na rynku masz lepiej :)
    Podejrzewam, że na takiego "frajera" bez obrazy ale tak Twoje zachowanie się prezentuje, to nie jedna osoba by poleciała :)
    Nie odebrałeś floty - trzeba się pilnować :) Słabo to wygląda z Twojej strony, ja bym na Twoim miejscu wogóle się nie odzywał...
    Co innego byłoby jakbyście już współpracowali tydzień, dwa, sprzedawałbyś mu taniej - mieli siebie w buddy - wtedy możnaby mówić, że gość zachował się kompletnie bez honoru.
    Pozdro !
    PASIPHAE Paragwajski TOP 10 OFF

:fa: Emerytura :fa:
  • Przyjemny zysk, szkoda sojusznika. Z Twoim eko to odbudowa pójdzie w mgnieniu oka :)

No niestety czasami tak jest, że dwie strony inaczej patrzą na współpracę. Lekcja na przyszłość :P
    U60 - TOP 4 - OFF
    ERIDANUS - TOP 3 - OFF
    GANIMED - TOP 8 - OFF

PASIPHAE - WINSTON CHURCHILL - ON