TOP 4 ACS nikers [TEREFERE] & game over [Scream] vs. suchedoitsonstSPAM [2bit] ~ 34505.69%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• TOP 4 ACS nikers [TEREFERE] & game over [Scream] vs. suchedoitsonstSPAM [2bit] ~ 34505.69%

Tego Pana obserwowałem już jakiś czas, dobrze że się udało, przy okazji niemalże wbijając na podium ACS Uni.
    Pozdro sojusz i dzięki show za lot, do następnego.

Dnia 03-06-2020 14:42:14 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor nikers [TEREFERE]

Pancernik 4.382
    Okręt wojenny 11.711
    Krążownik 31.116

Agresor game over [Scream]

Okręt wojenny 78.762
    Pancernik 83.712
    Krążownik 200.000

Obrońca suchedoitsonstSPAM [2bit]

Mały transporter 53.009
    Duży transporter 8.990
    Lekki myśliwiec 271.580
    Ciężki myśliwiec 179.967
    Krążownik 12.820
    Okręt wojenny 19.183
    Statek kolonizacyjny 7
    Recykler 21.155
    Sonda szpiegowska 14.676
    Bombowiec 1.708
    Niszczyciel 910
    Gwiazda Śmierci 8
    Pancernik 5.374
    Reaper 949
    Pathfinder 12.075
    Wyrzutnia rakiet 8.340

Po bitwie...

Agresor nikers [TEREFERE]

Pancernik 4.349 ( -33 )
    Okręt wojenny 11.567 ( -144 )
    Krążownik 27.554 ( -3.562 )

Agresor game over [Scream]

Okręt wojenny 77.900 ( -862 )
    Pancernik 83.066 ( -646 )
    Krążownik 179.492 ( -20.508 )

Obrońca suchedoitsonstSPAM [2bit]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    537.822.154 Metalu, 64.348.247 Kryształu i 6.210.499 Deuteru
    85.000.000 Metalu, 0 Kryształu i 0 Deuteru

Agresor stracił łącznie 816.105.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 6.471.517.000 jednostek.
    Całkowite straty obrońców, wliczając farmingi: 6.480.761.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 2.225.640.000 metalu i 1.224.928.500 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 693.380.900 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 2.301.422.154
    Kryształ: 1.078.536.747
    Deuter: -52.114.501
    agresor zyskał łącznie 3.327.844.400 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -4.552.986.154
    Kryształ: -2.303.465.247
    Deuter: -317.690.499
    obrońca stracił łącznie 7.174.141.900 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

• MBoRodo napisał(a):

• Nikers gratuluję ale minus za kupca kont, więc na zero. Grambolubię takim trzeba być głąbem który widzi co się dzieje na uni... Aktualnie show skupuje Kontaktpw a luffy eloya XD więc jak można gratulować, obaj i tak skończą na permach i to cała ich historia :)

Kolego , ale z tego co wiem i widzę to po pierwsze to nie jest ST lufy , wiec nie wnikajmy co teraz robi , a po drugie w znacznym stopniu jest to ST nikersa , więc znów nie powinniśmy odnosić się do Kontaktpw.
    Wiem , że my Polacy mamy taką naturę , że najpierw trzeba dogryźć , zrównać z błotem , pozazdrościć , nabazgrać głupoty by dopiero na sam koniec jak nam sie będzie chciało obejrzeć ST.
    Mozesz nie lubić showa , możesz mieć wlasne zdanie o nim , niekoniecznie takie same jak ja.
    Odpowiedź sobie tylko na pytanie , co winny jest drugi z agresorów.
    Tu troszkę fantazji , ale być może jest to jego największy % , postarał się , przygotował do akcji , pięknie zarobił , a w zamian zamiast oklasków dostaje w swoim najlepszym RW brud związany z sytuacjami na uni...
    Jak tak bardzo wam zależy to zróbmy temat w DiD i tam sobie podyskutujmy o tym co dzieje się na uni.
    Niepotrzebnie w ładnym RW , wylewamy swoje żale nie związane z nim.
    Wiedz jedno : nie chce tu ani nikogo bronić , ani też oskarżać.
    Teraz sam sobie zaprzecze i napisze coś nie na temat. Sorki , ale muszę.
    Tak jak już przestałem wierzyć w uczciwą rywalizację tak jak i przestałem wierzyć w uczciwy team.
    Jak wytłumaczysz to , że zgłosiłem basha i w tym momencie( po dosłownie 54h ) mi odpowiedzieli.
    Poper zrobił basha w nocy i rano już miał bana. Mój bash był 12h przed jego , a mimo to nie dość , że dostał bana pierwszy to ja na swojego musiałem czekać +48h. Co team sobie zgłoszenia wybiera ? Jedni dostają po 2h , a inni po 55h ?
    Powtarzam nie bronie nikogo , ale też wiem , że ludzie czasami piszą tylko by pisać lub nie mają zielonego pojęcia co się na uni dzieje z braku wiedzy czy braku inteligencji. Osobiście dostałem dziś 2 pw , gdzie donosili mi , że Luffy skupuje flote od kontaktpw :) Druga sprawa jest taka , że większość widzi bana show i pisze , że pusher , a w żadnym ze swoich banów pushu nie było. Więc po co tak piszemy ? Zaraz znajdą się znafcy co napiszą : " bo tak jest". hehe
    Weźcie pod uwagę , że bash jest albo zwykłą pomyłką w liczeniu , albo może być również celowym zagraniem.
    Czy osobe za basha można nazwać oszustem ? Fakt , złamał regulamin , więc chyba można...ale czy na pewno ?
    Ile osób tutaj dostało bany za turecką anty ? Fakt kombinujesz... ale spytam się jak powyżej : czy jestem oszustem z pierwszego zdarzenia ? Znajdą się tacy co odpowiedzą : " tak , jesteś ". Wtedy na mojej twarzy pojawi się uśmiech i będę dalej robił to co lubię i grał w to co lubię ... nie zabronie nikomu mieć własnego zdania przeciez. ..
    Jednak powinniśmy dostrzegać pewną różnicę między jednym a drugim...nie musimy , ale powinniśmy. Miłej nocy.
  • GramBoLubie napisał(a):

czy jestem oszustem
    oczywiscie,ze jestes CYGANEM i to silnie ograniczonym.
    wklejales na forum screen,ze ban do 19 maja za bash,dlaczego twal dluzej juz sie nie pochwaliles.
    lamiac zasady regulaminu,kazdy staje sie oszustem.

znowu zasypujesz ludzi swoimi pierdolami,mierzac innych swoja miara.
    co do kontaktpw zapytaj showka,ale nie ,Ty znowu swoje teorie na sile pakujesz innym do glowy.
    wez sie w garsc CYGANIE,bez odbioru.

Gratulacje i SzO zgwalconemu