Tinky-Winky [TeleT] & Lord Helios [TeleT] vs. Illidan Oddam ~ 97810.49% + 15,639,94%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Travis Joint napisał(a):

Kurcze gdyby nie liczyc tych starc z "oddam" w ksywie to mamy chyba top 1 i 3 acs. Mniejsza bo nie o to chodzi. Obrazac sie nie bede. Robta co chcetta.

Przyznaje ze support na tej uni robi dobra robote do tej pory. Najbardziej smieszy mnie wyobrazenie o tym jak plytkim i smiesznym czlowieczkiem trzeba byc zeby czerpac satysfakcje z osiagniec w tej grze skupujac konta. :)

W kazdym badz razie komu sie naleza to gratulacje, komu nie to fajans. A Obroncy SZO jesli istnieje.
    Piszesz o koncie AMY, które było oferowane w pakiecie z dwoma innymi z sojuszu IL? Nie wszystkie konta zmieniają nick na "oddam" przed przejściem w nowe ręcę. A potem tylko kwestia czy zezlomowano nowego właściciela czy wystawioną/kupioną flotę. Tak naprawdę tylko atakujący wiedzą kogo zezlomowali - i tak jest także i tutaj.
    Rentier
    TOP1 Wezn (po UF)
    TOP1 Oberon
  • sandaczz napisał(a):

Przymusowy urlop , zatrucie pokarmowe . Turecki kebab mocno zaszkodził .
    Turecki kebab, tureckie wakacje, korzystałem z TORA jak były lagi, nie ma pręgierza , więc każdy piszę jak mu wygodnie, tyle ile chcę powiedzieć, bo nikt nie ma do tego wszystkiego wglądu, pozostają nam domniemania czysto hipotetyczne na podstawie dowodów przedstawionych w tej sprawie :)

Travis Joint napisał(a):

Kurcze gdyby nie liczyc tych starc z "oddam" w ksywie to mamy chyba top 1 i 3 acs. Mniejsza bo nie o to chodzi. Obrazac sie nie bede. Robta co chcetta.

Przyznaje ze support na tej uni robi dobra robote do tej pory. Najbardziej smieszy mnie wyobrazenie o tym jak plytkim i smiesznym czlowieczkiem trzeba byc zeby czerpac satysfakcje z osiagniec w tej grze skupujac konta. :)

W kazdym badz razie komu sie naleza to gratulacje, komu nie to fajans. A Obroncy SZO jesli istnieje.
    Travis ktoś złośliwy by mógł napisać, że w trójkę się zrzuciliście na konto AMY, bo nie oszukujmy się do każdego w top 100 była wiadomość, że IL kończą gre i czy jesteście może zainteresowani kontami, chętnie oddadzą w dobre ręce :P
    PASIPHAE Paragwajski TOP 10 OFF

:fa: Emerytura :fa: