GiErOj [3 X] vs. hapall [MAMMAMIA] ~ 2414.91%

• GiErOj [3 X] vs. hapall [MAMMAMIA] ~ 2414.91%

Starcie z przygodami, ale i tak na plus więc nie jest źle :)
    TrashSim obliczył mi obrońce jako zwykłego gracza, a przecież hapall to bandyta ;) i zamiast 100% łupu skubnąłem 50% ;( (nie przesunąłem w kalkulatorku 100%)
    Obrońca ładnie pogratulował więc pełen szacunek i chylę czoła :)

Pozdrawiam sojusz, znajomych i tych co walczą z ciasnymi "szesnastkami" :ocb:

Dnia 26-05-2020 18:16:59 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor GiErOj [3 X]

Pancernik 11.111

Obrońca hapall [MAMMAMIA]

Mały transporter 995
    Duży transporter 40.000
    Lekki myśliwiec 635
    Ciężki myśliwiec 3
    Krążownik 11
    Statek kolonizacyjny 3
    Recykler 22
    Sonda szpiegowska 399
    Niszczyciel 24
    Gwiazda Śmierci 7
    Pancernik 64

Po bitwie...

Agresor GiErOj [3 X]

Pancernik 10.455 ( -656 )

Obrońca hapall [MAMMAMIA]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    5.227.500 Metalu, 5.227.500 Kryształu i 5.227.500 Deuteru
    376.295.866 Metalu, 376.295.867 Kryształu i 376.295.867 Deuteru

Agresor stracił łącznie 55.760.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 566.224.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 120.969.200 metalu i 120.522.000 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 1.144.570.100 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):
    120.000.000 Metalu i 120.000.000 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 481.843.366
    Kryształ: 475.283.367
    Deuter: 371.683.367
    agresor zyskał łącznie 1.328.810.100 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -664.266.366
    Kryształ: -656.588.367
    Deuter: -389.939.367
    obrońca stracił łącznie 1.710.794.100 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1
  • Sanepid bada sprawę podania pizzy z zepsutym produktem. W chwili obecnej obciążenie sanepidu w związku z koronawirusem jest tak duże, że moja sprawa wisi juz prawie 3 dni :cursing:
    Po uzyskaniu odpowiedzi przekażę informację, który produkt mi zaszkodził.
    Zapewne odwiedzę pizzerie jeszcze raz w celu :juzpotobie:
  • Balart napisał(a):

Sanepid bada sprawę podania pizzy z zepsutym produktem. W chwili obecnej obciążenie sanepidu w związku z koronawirusem jest tak duże, że moja sprawa wisi juz prawie 3 dni :cursing:
    Jak mniemam, ta obstrukcja, z waszym słabym żołądkiem, będzie u was nadal trwała :evil:
  • Awizo napisał(a):

Balart napisał(a):

Sanepid bada sprawę podania pizzy z zepsutym produktem. W chwili obecnej obciążenie sanepidu w związku z koronawirusem jest tak duże, że moja sprawa wisi juz prawie 3 dni :cursing:
    Jak mniemam, ta obstrukcja, z waszym słabym żołądkiem, będzie u was nadal trwała :evil:
    Jak miernoty z sanepidu mają za nic moje zgłoszenie.... :juzpotobie: :grr:
  • Proszę Państwa dostałem odpowiedź od sanepidu 0_o
    Stwierdzam, wedle tego co odpisali, iż zaatakowanie kogoś ze skutkiem pozytywnym to PRZYPADEK :ocb: , każda inna forma "trafienia" gracza, która wedle sanepidu nie bedzie miała formy PRZYPADKU jest traktowana jako Push.
    Proszę teraz o chwile zadumy i wytłumaczenie mojej skromnej osobie co to jest ten PRZYPADEK o którym napisała mi niejaka Pani z sanepidu o ksywce kruszynka :uhuh:
  • masz latać na 16 i ładować anty, nie zadawać pytań ani nie pyskować, tak trudno to zrozumieć, głąbie? :E <3

Innymi słowy -> jeśli GO myśli, że to push ale nie ma go jak udowodnić to i tak ma Ci wlepić bana, bo do pushu faktycznie mogło dojść, alternatywnie powymienialiście się między sobą pushówkami i zdziwko kiedy zaczely sie sypać bany xd xd
  • a prawda jest taka że system odwoławczy po przez suport to fikcja. Dostałem bana na tydzień, odwołałem się, odpowiedź dostałem po 3 dniach, następnie odwołałem się wyżej (do boga to chyba bedzie @Art ) i pewnie poczekam na odpowiedź ze 3 dni czyli do końca bana :ocb: . I nie tylko ja jestem w tak niekomfortowej sytuacji i pewnie pozostanę, gdyż nawet nie wiem za co ban i pewnie się nie dowiem.
    Więc radze @Art aby zmienić regułę gry i zlikwidować system odwoławczy, gdyż w mojej ocenie jest on zbędny. GO/SGO daje bana i tyle, bez podania przyczyn, bez udokumentowania winy od tak, wskazując palcem "teraz Ty". Ktoś pisał wcześniej o wprowadzeniu hmm czegoś w rodzaju zapytania przexd atakiem do GO/SGO "czy można atakować", albo " leży dużo surki na moonie bez żadnych statków" lub " stoi od godziny flota na moonie bez żadnej aktywki" - CZY MOŻNA LECIEĆ??
    Ale czy to nadal bedzie gra?? Czy grono wzajemnej adoracji, które wskaże palcem "kciuk w górę, kciuk w dół" - ŻENADA

Edit.
    Odwołanie od bana realizuje osoba, która go nałożyła :ocb:

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez GeO ().

• już kiedyś na niego leciałem, fakt nie doleciałem więc nagroda II stopnia się nie należy. Ale faktycznie teraz mam dylemat czy w ogóle latać 0_0 . Patrząc na to co się dzieje na u68.
    Niestety każde starcie może być pushem KAŻDE!!!!! I to czy dostaniesz nagrodę od GO/SGO w bostaci bana zależy tylko od humoru tychże :-x ŻENADA

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez GeO ().

• Pamiętaj że każda sprawa jest rozpatrywana indywidualnie, po twoim orxepale nie ma już zapewne śladu XD więc się nie liczy
    Od sanepidu dowiedziałem się że po szkoleniu go powinienem wiedzieć to i owo, opisałem więc jak widzę push perfekcyjny, chyba zabolało bo po tym dowiedziałem się że jestem powiązany z obrońca (chyba multi) ale za multi jakimś cudem nie dostałem, myślę że jeszcze z dwa trzy tickety i zamiast st na między kliku dostałbym info ze ja na botcie zaatakował swojego bota którego wyłączyłem na czas lotu w celu pushu no i jeszcze jakiś bug using by się przydał wiem, poleciałem za 1 deuter a surowce na obrony były skopiowane
    Dla mnie śmiech na sali, napaliłem się żeby faktycznie zacząć latać, ale jak latanie na graczy ma się tak kończyć to dziękuję
    Moja sprawa trafiła już do GA, zapewne będzie tak że GA nie sprawdzi nawet starcia, ticketow, tylko dostanę info,, ufam osądowi Sgo,, team jest nieomylny, należało Ci się oszuście

A było zostać na 16tce
    Zyski dnia (2020-05-28)

Liczba RW 40
    Metal 3.998.425.600
    Kryształ 3.123.307.600
    Deuter 10.344.000
    Zniszczenia 38.705.377.000
    Straty -174.550.000
    Spalanie 0
    Zyski 6.957.527.200
    Metal : 3.911.150.600
    Kryształ : 3.036.032.600