TOP1 ACS - Kawhi Leonard vs. LeBorn James [GaL] & Psikus [Eko] & Dastan [Eko] ~ 29314.84%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• TOP1 ACS - Kawhi Leonard vs. LeBorn James [GaL] & Psikus [Eko] & Dastan [Eko] ~ 29314.84%

Lecisz sobie GąSkami na pewniaka, na farming a tu taki Psikus :E
    Z dedykacją i pozdrowieniami dla sojuszników ;) jesteście The Best & Beast! ;)
    Dzięki Dastan za lot i jak zawsze szybki odzew.
    Baldi dziękówka za pożyczkę recków i równie szybką reakcje.
    LeBorn Jamesowi - BTW (równie znanemu koszykarzowi) podziękowania za cynk i zaufanie.
    Atakierowi - niczego - wszystkiego ma aż za dużo :E

Kilka słów od Dastana:
    Pozdro dla ekipy
    Dzięki za cynk i możliwość delikatnego rewanżu
    Boli wiem że boli i ma boleć

Kilka słów od LeBorn James
    Dzięki kurłłłłaaa serdeczne chłopaki! Gratuluje wam profesjonalnej akcji. Może w końcu będę miał chwile oddechu. Życie Ekowca jest trudne.

Nutka ode mnie:

Nutka od Dastana

No to lecimy! :lm:

Kawhi Leonard vs. LeBorn James [GaL] & Psikus [Eko] & Dastan [Eko] ~ 29314.84%

Dnia 26-04-2020 22:32:54 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Kawhi Leonard

Gwiazda Śmierci 400

Obrońca LeBorn James [GaL]

Duży transporter 250
    Satelita słoneczny 391
    Crawler 100
    Wyrzutnia rakiet 51.652
    Lekkie działo laserowe 44.211
    Ciężkie działo laserowe 5.073
    Działo Gaussa 2.037
    Wyrzutnia plazmy 276
    Mała powłoka ochronna 1
    Duża powłoka ochronna 1

Obrońca Psikus [Eko]

Pancernik 96.476

Obrońca Dastan [Eko]

Pancernik 105.938

Po bitwie...

Agresor Kawhi Leonard

Zniszczony!

Obrońca LeBorn James [GaL]

Duży transporter 239 ( -11 )
    Satelita słoneczny 369 ( -22 )
    Crawler 98 ( -2 )
    Wyrzutnia rakiet 49.538 ( -2.114 )
    Lekkie działo laserowe 42.459 ( -1.752 )
    Ciężkie działo laserowe 4.855 ( -218 )
    Działo Gaussa 1.952 ( -85 )
    Wyrzutnia plazmy 265 ( -11 )
    Mała powłoka ochronna 1 ( -0 )
    Duża powłoka ochronna 1 ( -0 )

Obrońca Psikus [Eko]

Pancernik 92.535 ( -3.941 )

Obrońca Dastan [Eko]

Pancernik 101.484 ( -4.454 )

obrońca wygrał bitwę!

Agresor stracił łącznie 4.000.000.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 727.823.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 1.576.344.000 metalu i 1.355.139.800 kryształu.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Olbrzymie ilości metalu i kryształu łączą się.
    Księżyc o powierzchni 8.426 km został uformowany.

Szczątków zebranych przez obrońca(ów):
    92.116.500 Metalu i 92.116.500 Kryształu
    741.976.000 Metalu i 591.024.000 Kryształu
    672.000.000 Metalu i 672.000.000 Kryształu
    70.251.500 Metalu i 0 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez obrońca(ów):
    1.576.344.000 Metalu i 1.355.140.500 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: -2.000.000.000
    Kryształ: -1.600.000.000
    Deuter: -400.000.000
    agresor stracił łącznie 4.000.000.000 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: 1.314.010.000
    Kryształ: 1.016.089.500
    Deuter: -126.438.000
    obrońca zyskał łącznie 2.203.661.500 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1
    Himalia: TOP 4 (2020) / 66 ST OFF
    Yildun: TOP 13 (2018) / 52 ST OFF
    Quaoar: TOP 14 (2017) / 46 ST OFF
    Vega: TOP 30 (2015) / 33 ST OFF
    Draco: TOP 3 (2013) / 32 ST OFF
    PBSolo: TOP4 uDraco 42790,47%
    PBAcs: TOP1 uVega 102574,71%
  • DrZgon napisał(a):

final w ustach napisał(a):

Graty chłopaki :)
    Myślałem że Zgon juz nie gra ale jednak gra :D
    Zgon jakby grał to by już jakiegoś eko nie było :) Zgon z kawą już tylko śledzi poczynania :) fajnie że się coś jeszcze tu dzieje, czekam na top 1 solo :)
    :E :E :E
    Ja też nie gram. Dastan też nie gra, ktoś tu w ogóle jeszcze gra? :)... wiemy rozumiemy ogame to gra stratecziczna :D
    Ojjj Seba gdybyś nie grał to byś chociaż ładnie pogratulował :P
    Nic się nie martw i na TOP1 solo też się doczekasz. Jakieś tam Eko coś tam jeszcze pokaże :D
  • DrZgon napisał(a):

Zgon jakby grał to by już jakiegoś eko nie było Zgon z kawą już tylko śledzi poczynania fajnie że się coś jeszcze tu dzieje, czekam na top 1 solo
    Zgon już nie gra, Evil nie gra, a Eko było, jest i bawi się coraz lepiej

Jeszcze raz gratulacje Elegancko Wam to wyszło
    Antares top10 END
    Cygnus top 10 END
    Quantum top 50 ON
    Himalia top 4 ON

Top 1 ACS uni Himalia ~ 757860.27%
  • Kobrowski napisał(a):

DrZgon napisał(a):

final w ustach napisał(a):

Graty chłopaki :)
    Myślałem że Zgon juz nie gra ale jednak gra :D
    Zgon jakby grał to by już jakiegoś eko nie było :) Zgon z kawą już tylko śledzi poczynania :) fajnie że się coś jeszcze tu dzieje, czekam na top 1 solo :)
    :E :E :E Ja też nie gram. Dastan też nie gra, ktoś tu w ogóle jeszcze gra? :)... wiemy rozumiemy ogame to gra stratecziczna :D
    Ojjj Seba gdybyś nie grał to byś chociaż ładnie pogratulował :P
    Nic się nie martw i na TOP1 solo też się doczekasz. Jakieś tam Eko coś tam jeszcze pokaże :D
    A czego ja mam gratulować ? Tego że piszesz głupoty ? Ja od 2 miesiecy śpię, spędzam czas z rodziną, realizuje się zawodowo i nie mam kontaktu z żadnym serwerem na ogame :) Bawcie się, jeśli was to jeszcze bawi...
    Quantum x5 - Top 2/2 END (BOSS, newLK, DobrySen)
    Eridanus x5 - Top 5/2 END (Klinika, ZŁY SEN)
    Himalia x5 Top 1/1 END (REC,EVIL)
  • DrZgon napisał(a):

A czego ja mam gratulować ? Tego że piszesz głupoty ? Ja od 2 miesiecy śpię, spędzam czas z rodziną, realizuje się zawodowo i nie mam kontaktu z żadnym serwerem na ogame Bawcie się, jeśli was to jeszcze bawi...

Jasne a świstak siedzi i zawija je w te sreberka :D totalnie zlamiles i się ośmieszyłeś a teraz zganiasz na ojca, brata twojej babci że to on gra. Realizujesz się zawodowo? 0_0 . A no tak przecież lasy już otwarli :D Oby sojusz Eko dalej ci pokazywał jaki ty beznadziejny jesteś. Jeszcze raz graty panowie za ustrzelenie tego pushera :thumbsup:
    Realizu
  • Zgon to kawał gnidy ale żaden z was grajki nie jest godzien by z nim rozmawiać jeżeli mówimy o grze :p znam zgona od lat i sadzac po tym ze macie jeszcze czym latać- stwierdzam ze on juz tu nie gra :p ni chce mi sie czytac innych starć sprzed miesiecy ale śmiem twierdzić ze jak gral to polowa z was zwracala sie do niego per Pan a takie pyskowanie to nawet wam przez mysl nie przeszło... Gz starcia
  • Gratuluję obrony i postawienia się top 1. Choć z drugiej strony podejrzany jest typ który zmienia nick i nagle wchodzi do sojuszu Galaktyczni. Gdzieś go kojarzę z gali. Tak samo podejrzane jest zmówienie się na obronę, a potem złomowanie kogoś z tego samego sojuszu. Pewnie wyjdzie to na jaw.

Na pewno wszyscy zauważyli że Psikus dawniej (One Punch Man) vel. Kobra nie gra. Jasne, wszyscy wierzą w to od początku XD A swoją drogą, które to twoje konto na tym unii - trzecie czy czwarte :?: Straciłem rachubę w liczeniu :E Zapewne wszyscy którzy mają od początku jedno konto są ciekawi. :D

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez LordOfLights ().

• Ser Presidente napisał(a):

Zgon to kawał gnidy ale żaden z was grajki nie jest godzien by z nim rozmawiać jeżeli mówimy o grze :P znam zgona od lat i sadzac po tym ze macie jeszcze czym latać- stwierdzam ze on juz tu nie gra :P ni chce mi sie czytac innych starć sprzed miesiecy ale śmiem twierdzić ze jak gral to polowa z was zwracala sie do niego per Pan a takie pyskowanie to nawet wam przez mysl nie przeszło... Gz starcia
    No tak przecież my to jesteśmy metalem i kryształem dla zgona
    Jakoś przed paroma miesiącami nie było mowy by mówić sobie per Pan
    Może na twoim uni mówicie do swojego top1per Pan mistrzu czy jak tam wolicie
    Tutaj zapewniam tak nie ma
    Wszystko w pełnej kulturce

LordOfLights napisał(a):

Gratuluję obrony i postawienia się top 1. Choć z drugiej strony podejrzany jest typ który zmienia nick i nagle wchodzi do sojuszu Galaktyczni. Gdzieś go kojarzę z gali. Tak samo podejrzane jest zmówienie się na obronę, a potem złomowanie kogoś z tego samego sojuszu. Pewnie wyjdzie to na jaw.

Na pewno wszyscy zauważyli że Psikus dawniej (One Punch Man) vel. Kobra nie gra. Jasne, wszyscy wierzą w to od początku XD A swoją drogą, które to twoje konto na tym unii - trzecie czy czwarte :?: Straciłem rachubę w liczeniu :E Zapewne wszyscy którzy mają od początku jedno konto są ciekawi. :D
    Co ma jedno do drugiego tyle samo co piernik do wiatraka panie detektywie
    Poczytaj opis starcia na ghoscie zaczerpnij u źródła informacji i zweryfikuj swoja wypowiedź
    Ale z tym możesz mieć pewne problemy
    Wyliczas konta i byłych właścicieli
    Zaczerpnij wiedzy i nie rób gównoburzy w temacie którego autorem nie jesteś

Akurat OPM i Kobra grali w tym samym czasie

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Dastan ().

• @Dastan

Akurat nie od ciebie oczekiwałem odpowiedzi. Skoro twierdzisz że jestem słabym detektywem to zapewne musisz mieć forumową rację i basta :D Gównoburzy nie chce mi się robić. Pogratulowałem i tyle.

"Akurat OPM i Kobra grali w tym samym czasie"
    I to jest dobry argument panie obrońco, bo byli w tym samym soju w tym samym czasie :E Wszystko się zgadza.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez LordOfLights ().

Zgon to kawał gnidy ale żaden z was grajki nie jest godzien by z nim rozmawiać jeżeli mówimy o grze :P znam zgona od lat i sadzac po tym ze macie jeszcze czym latać- stwierdzam ze on juz tu nie gra :P ni chce mi sie czytac innych starć sprzed miesiecy ale śmiem twierdzić ze jak gral to polowa z was zwracala sie do niego per Pan a takie pyskowanie to nawet wam przez mysl nie przeszło... Gz starcia
    Nikt z Eko nigdy nie mówił per Pan Zgonowi, któremu do reala przesyłam ukłony.
    Parę miesięcy temu nie mieliśmy flot, na które mógłby latać,
    jak było by teraz już się nie dowiemy :)
    Co do pyskówek, wszczynają je poostronne, nie zwiazane ze starciem osoby.

Jeszcze raz gratulacje dla ekipy za udaną akcję :)
    Antares top10 END
    Cygnus top 10 END
    Quantum top 50 ON
    Himalia top 4 ON

Top 1 ACS uni Himalia ~ 757860.27%

Patrzcie jaki adwokat się znalazł. Jak to taki dla ciebie wzór i bożyszcz to powieś sobie zdjęcie nad łóżkiem :)
    Nikt nigdy nie zwracał się per Pan a o jakim pyskowaniu mówisz to nie mam pojęcia.
    Robisz ze Zgona człowieka legendę Ogame. Może to twoje zdanie ale tylko twoje.
    Nie ma legend, nie ma ludzi doskonałych ani tych którzy są nie do zdjęcia i tych co nie wtapiają. Jeżeli uważasz inaczej to dryfujesz po wyspie fantazji. To tylko zwykła gra (gra stratecziczna :E ) jak każda inna nie się się co ekscytować. Jedni grają totalnie zaślepieni światem cyfer kładą worek szmalcu na anty i dymają znajomych np. lecąc w ACS i później zawracając czy nawet własnych sojuszników drudzy grają na luzie bez spiny poklikuja dla umilania i urozmaicenia czasu.

@LordOfLights
    Na Himalii to chyba czwarte konto które zasiadam. Każde z nich wyprowadziłem z dalekiego TOP i wprowadziłem do TOP10 :) także można powiedzieć że przeszedłem grę na tym uni kilka razy :) a ty grając na jedynym nie możesz się niczego dorobić. Jedyne co ci wyszło to pranie sury z buga na rynku więc daruj sobie Szerloku :)
  • Ze ja mam zgona za boga? Nie, ja jestem jedynym Bogiem tej gry a zgon moze mi max czyścić buty ale to nie zmienia faktu ze nie robie z gowna cukierka i potrafie przyznać ze ktos jest dobry- zgon jest, miesiace temu twierdzilem ze zgon jest strasznym pusherem bo jest, znam go od lat, gralem z nim itd ale czy to ze jest pusheram odbiera mu miano dobrego gracza? Czy zlodziej z doktoratem z ekonomii jest tylko zlodziejem? Nie, jest zlodziejem ale tez wyksztalconym czlowiekiem tak jak i zgon jest multi pusherem ale przy tym bardzo dobrym graczem. Nie zaprzeczajmy faktom- zaden z Was ani w pojedynke ani w grupie nie jest w stanie mu sie przeciwstawić i to jest FAKT który próbujecie podważyć, szkoda tylko ze jak juz nie gra...

W realnym świecie istnieją szpiedzy, różnego rodzaju podchody a wy czepiacie sie o to w grze mowiac ze gra zaślepia komuś moralność- to ze ktoś mial zgona za przyjaciela nie oznacza ze dzialalo to tak w druga stronę... I skoro wy szukacie kumpli w grze a zgon to wykorzystuje to kto ma dziwne podejscie do cyferek i brak życia? Ktos kto szuka kumpli w grze czy ktos kto wykorzystuje naiwniakow? Odpowiedzcie sobie sami a to ze wprowadziles jakieś konta do top10... Heh no comment, ta gra to excel i strategia ktora pomaga pompowac wykresy w tym excelu, jaranie sie wprowadzeniem jakiegoś tam konta do topki bez wynikow to jak podniecanie sie klepaniem eko 10 lat i dojsciem do top1- kiedy juz flociarze nie mają jak zdobywac zasoby wyjeżdża taki ekonom i mowi ze umie grac... No nie umie, jedynie czego mozna mu pogratulowac to wytrwałości ale z pewnością nie jest dobrym graczem
  • Kobrowski napisał(a):

Robisz ze Zgona człowieka legendę Ogame. Może to twoje zdanie ale tylko twoje.
    Nie ma legend, nie ma ludzi doskonałych
    Jak to nie ma? Zgon jest legendą OGAME! Jedyną żywą prawdziwą. Jest Legendą PUSHU.
    A SerPresidente to jakiś mulciak wpisujący sam siebie pod każdym swoim starciem wielbiąc samego siebie :) Żywym tego przykładem jest tekst powyżej tak niepokolei może mieć tylko on. Oddane / sprzedane konto? Nikt kto go zna w to nie wierzy. To całe jego życie. Poza tym kiedyś czytałem że kont się nie oddaje tylko kasuje jak kończy - to jak to jest bo się pogubiłem? 0_0 Idź już skupuj kolejne push konta i wpisuj je do excela i rób se te wykresy bo cie ekonomy leją. Tylko nie pogub się w końcu w tym wszystkim :quasi:
  • Kobrowski napisał(a):

@LordOfLights
    Na Himalii to chyba czwarte konto które zasiadam. Każde z nich wyprowadziłem z dalekiego TOP i wprowadziłem do TOP10 :) także można powiedzieć że przeszedłem grę na tym uni kilka razy :) a ty grając na jedynym nie możesz się niczego dorobić. Jedyne co ci wyszło to pranie sury z buga na rynku więc daruj sobie Szerloku :)
    Swoje ostatnie konto usunąłeś, usuwając po kolei planety więc nigdzie tego konta nie wyprowadziłeś. Nie wnikam w jakim celu. Drugie jest już miesiące na urlopie daleko w tyle. A trzecie to nie wiem pewnie też usunięte :E

Ja gram na luzie, więc osiągnąłem dużo grając pierwszy raz w tej grze flotą. Takiego wyniku nigdy nie miałem. Skoro już poruszyłeś wątek klonowania surowców. Napiszę tylko, że dostałem backupa po prośbach do GO o wyrozumiałość i przyznaniu się do jedynego multi stworzonego do celów klonowania, które zostało przez nich usunięte. Po backupie byłem jeszcze około 50kk w plecy z własnego wydobycia i miałem ban na ponad 2 tygodnie. Natomiast wielu prało surę z buga na rynku i bana nie otrzymało. Zapytaj o info swoich kolegów ;]
  • @LordOfLights osiagnac duzo w ogame to knuc i rozwalac rywali, a nie klikam i siedze i jestem dobry. Gunwo! @Ser Presidente Lucek jest na prawde mistrzem obserwacji i planowania. A,ze za to jak Lucek pisze to ma bany ciagle,dlatego ma.nowe konto xD LOLz 3 zycia! Ma moralnosc...chyba xD ale nie w grze, bo to gra. Mam wrazenie,ze niektorzy przychodza,by tu kumpli znalezc. Inni wracaja,by im pokazac,ze jest inaczej. Zasada prosta, ktora Lucek stosuje i jest dobra. Kto nie z soja ten do piachu. @Kobrowski Mniej wiary w ludzi. xD