Proponuje o otwarcie serwera żadnych zadsad wszystkie chwyty dozwolone. zero regulaminu. poza włamami na konto oczywiście. i ciekawe jak taki serwer się sprawdzi. może zamiast ograniczać dać do dyspozycji wszystkie możliwości .....
START SERWERA - ŻADNYCH ZASAD
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Serwer by raczej nie wyrobił bo po miesiącu by latały takie floty, że potencjalne starcie by wywołało lag wszystkich serwerów do następnych świat
-
A czym taki serwer by się w praktyce różnił od obecnie istniejących?Wystarczy wejść do piekarnika, by twoje życie zmieniło się o 180°
-
wampek napisał(a):
A czym taki serwer by się w praktyce różnił od obecnie istniejących?
-
Nie będę tutaj reklamował podróbek łogeja, ale chciałbym zauważyć, że takie serwery istnieją. Dają anty za darmo, eko *pierdyliard, a floty w zasadzie się teleportują. No i nie ma tam tych bezdusznych GO. Hulaj dusza, piekła nie ma Droga wolna...
-
takie serwery powinny być i by się porównałoWolność własność sprawiedliwość czerwonym śmierć
miejscem obecnej socjalistycznej "klasy" politycznej jest więzienie -
Wystarczy że demokracja jaką mamy i kapitalizm gwarantują stawanie się bogatym jeszcze bogatszymi, a biednym jeszcze biedniejszymi. Anarchia sprawdza się tylko w selekcji naturalnej i myślę, że takie konta byłyby jak młode żarłacze w łonie matki - zostałby tylko jeden, który pozabijał resztę i w końcu sam z nudy przestałby grać, bo miałby tak mocne imperium, że nikt nie stawałby w szranki do rywalizacji. Nie trzeba się temu przyglądać - to jest jedyna droga w takich warunkach.
-
już był kiedyś taki serwer
-
nie byłoWolność własność sprawiedliwość czerwonym śmierć
Był jeszcze za czasów numerycznych uni. Bez żadnego GO, i działającym bugiem na surowce.
-
no to kilkanaście lat temu, ja gram od uni 55Wolność własność sprawiedliwość czerwonym śmierć
Administracja gry jest teraz tak niesprawna, że na każdym uni jest szansa tak grać, jak jesteś ostrożny A mając znajomych w teamie, w szczególności osoby typu ciap albo ruda, to już możesz otwarcie lecieć w uja po całości i nikt ci nic nie zrobi
-
W sumie to tez nie kojarze takiego serwera, musialem miec jakas przerwe:)
Stasiu chyba uni pomyliles tys juz na uni 50 klikal :p -
klikałem na uni 50 i nadal jeszcze to konto mam w składzie ale zaczynałem gdy otwarto uni 55 a wtedy na uni 50 top 1 miał 9 kk pkt i nick yarWolność własność sprawiedliwość czerwonym śmierć
Niech zrobią lepiej stary dobry server x1 (eko flota badania). BEZ ANTY. Jakoś biedny nie jestem ale uważam, że szanse powinny być równe dla każdego ... dla tego, który dusi każdy grosz aby starczyło mu od pierwszego do pierwszego i dla tych, którzy co tydzień tankują swoje samochody z silnikiem 4,2l za tysiaka
Dziś powstało uni pasiphae a TOP 1 ma już 1k PKT ...
Jestem gotów płacić nawet abonament za gre na tym serwerze. A jak zrobią do tego wygląd ze starego OGame to już oszaleję z radości.Niniejszym ostrzega się, że autor powyższego posta to człowiek chory psychicznie, pozbawiony jakichkolwiek hamulców moralnych i poszanowania dla bliźnich, z prawdziwie sadystycznymi skłonnościami do obrażania ich, psucia im humoru oraz doprowadzania do głębokich stanów depresyjnych.Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez H4wk ().
-
Albo jak już nasze ukochane GameForge chce zarobić to niech zrobi Uni x1 (flota,eko,badania) BEZ ANTY ... ALE !!! Żeby założyć tam konto trzeba wydać np. 20 zł z groszami. Gracze się nie będą wku... ,że rozgrywka nie jest wyrównana a pusherzy będą musieli płacić za założenie kolejnego konta. GameForge będzie miało swoje ukochane PIENIĄDZE (więcej niż na uni z anty) a gracze będą zachwyceni.Niniejszym ostrzega się, że autor powyższego posta to człowiek chory psychicznie, pozbawiony jakichkolwiek hamulców moralnych i poszanowania dla bliźnich, z prawdziwie sadystycznymi skłonnościami do obrażania ich, psucia im humoru oraz doprowadzania do głębokich stanów depresyjnych.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0